Neviem mne príde v pohode nič zlé na ňom nevidím. Určite je miliónkrát lepší ako Fico, Kapitán a Maďar... (to je jak začiatok vtipu).
Ja osobne mám rád Matoviča, Sulíka, Kollára resp. Opozíciu....aj Lipšic mi prišiel rozumný...
Lebo terajšia retardovaná koalícia doteraz nespravila nič prospešne pre bežných ľudí všetko len na oko a len nás zadlžujú. Kkti idú za chváliť, že rok 2016 bol super čo sa týka hospodárenia? Hlavne, že sekera voči bankám stúpla o ďalšiu miliardu. To je super hospodárenie. A nemajú za na koho vyhovárať, lebo Smer je roky pri moci.
Ale za všetko môže Radičovej vláda
Napodobne, Matovič je super, nebojí sa otvoriť ústa, a bojovať za pravdu, má svoj štýl, takehoto človeka tam mať potrebujeme, i keď sa uplne so všetkymi jeho nazormi nestotožnim. Je jeden z mala, ktorý prejavuje známky ľudského rozumu, i keď je za šaša
@pappkin
Za sasa je preto, lebo tie aj tie obcasne znamky ludskeho rozumu prezentuje sasovskou formou.
V lavicivom tabore je ale tolko sasov, ze Matovic je aspon taka mala kompenzacia.
@rocafella@Pappkin no tak, aspoň že podľa vás je v pohode. Lebo neviem prečo, ale mnoho ľudí v mojom okolí ho nemá veľmi v láske. Môj otec ho obzvlášt najviac neznáša.
@pappkin ako už tu niektorí spomenuli. Robí zo seba šaša, na všetkých politikov nadáva, "ohovára ostatných" a celkovo mu je nesympatický.
No podľa mňa má fakt rozumné názory k daným problémom, má často výborné nápady a narozdiel odtom niektorých politikov to má v hlave poriadku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja osobne mám rád Matoviča, Sulíka, Kollára resp. Opozíciu....aj Lipšic mi prišiel rozumný...
Lebo terajšia retardovaná koalícia doteraz nespravila nič prospešne pre bežných ľudí všetko len na oko a len nás zadlžujú. Kkti idú za chváliť, že rok 2016 bol super čo sa týka hospodárenia? Hlavne, že sekera voči bankám stúpla o ďalšiu miliardu. To je super hospodárenie. A nemajú za na koho vyhovárať, lebo Smer je roky pri moci.
Ale za všetko môže Radičovej vláda
Za sasa je preto, lebo tie aj tie obcasne znamky ludskeho rozumu prezentuje sasovskou formou.
V lavicivom tabore je ale tolko sasov, ze Matovic je aspon taka mala kompenzacia.
No podľa mňa má fakt rozumné názory k daným problémom, má často výborné nápady a narozdiel odtom niektorých politikov to má v hlave poriadku.