No praveze vsetky moje kamosky maju krasnu plet a aj spoluziacky. Ja viem, ze to nie je len o vzhlade, lenze chalani oslovia babu ktora sa im paci po fyzickej stranke a az potom ju spoznavaju. Pretoze ked sa pozries na cloveka nevidis na nom aky je, najprv ho musis oslovit, a nato aby si ho oslovil sa ti musi pacit aj po fyzickej stranke...
Lenže čo tam po peknej pleti, keď tá osoba ti nemá čo povedať, resp. akonáhle si "pustí hubu na špacír" zistíš, že jej vzhľad vôbec nemá nič spoločné s jej osobnosťou. Tú netvorí, len pekná tvárička. Okrem toho, pokiaľ má človek skutočne záujem o vážny vzťah založený na láske a dôvere, vôbec si nevyberá podľa fyzickej krásy (teda iba podľa nej), ale zoberie do úvahy viacero faktorov. A keď už ide o tú fyzickú krásu, dôležitá je symetria tváre a nie jej povrchový vzhľad. Každý z nás ma vo svojej hlave uložený istý ideál krásy a pri hľadaní potencionálneho partnera porovnáva skutočnosť s týmto ideálom. a keď niekto aspoň trochu tomuto ideálu vyhovuje, tak ho človek osloví...Ja osobne sa snažím každého posudzovať nie podľa toho ako vyzerá navonok, ako sa oblieka a tak, ale podľa toho ako na mňa pôsobí celkovo. Samozrejme chce to čas na to, aby si toho človeka spoznala, ale čim viac času si na to dáš, tým lepšie bude vybraný partner korešpondovať s tvojou predstavou o ideálnom partnerovi.
Kiezby to bral kazdy ako ty. Po mne vsetci iba zazeraju a hadzu hnusne poznamky, takze ziadne sebavedomie nemam. Ked mam ist niekde von, je to pre mna peklo.
Akne nie su trvale...staci pravidelna navsteva kozmeticky,dobry make-up a si krasna tiez
Mas pravdu s tym,ze my chlapi sa obzerame skor za peknymi zenami aj sa im prihovorime,ale s tym sa neda nic robit...kazda zena je svojim sposobom krasna ,takze kazdu si niekto vsimne
A myslis, ze ku kozmeticke nechodim? Chodim, ale zmeny nevidim. Vyskusala som uz kadeco, ale nic nepomaha a make-up to uplne neprekryje Ale diky za Tvoju uprimnost
amek-up je shit baby uvedomujete si ze cim viac ho pouzivate tym viac ho potom aj budete potrebovat ? on roztahuje pory takze budete mat v 30 rokoch predierovany xicht ak si ho davate uz teraz omg
ja mam "kamarata" taky debilko to je ....a on ma strasne vela jebakov a ma taku frajerku ze ja som pozeral jak je*nuty ze ako je to mozne!! to hovori podla mna za vsetko...nejde iba o vzhlad....aj ked ani tomu nechapem lebo on je strasne namysleny a neni nejaky pohodovy tak neviem co ta baba musi byt zac....ale ked si on nasiel tak si najdes aj ty ked chces
Suzanne1: No aj to je riešenie. Tvoj gynekológ, pokiaľ máš skutočne problémy s pleťou a nič nepomáha, Ti môže nato predpísať antikoncepciu.Dokonca je to celom bežné.
A ako to mam urobit? Vsak ta nechodi pravidelne ani na svoje prehliadky, nie to este aby jej niekto nieco vysvetloval. Ale stve ma to, pretoze ona sama berie antiku hlavne na toto, ale ked sa jej opytam, ze ci by som to nemohla vyskusat aj ja, tak zacne ze je to velky zasah do organizmu, ze som na to este mlada a taketo reci...
Nechcem zasahovať do vašich rodinných záležitostí,ale potrebuješ k tomu jej zvolenie? Proste choď ku gynekológovi a keď ti ten antikoncepciu odporučí tak si ju daj predpísať.
Ja som vychádzal z toho, že máš 17, ako uvádzaš v profile. V takom prípade to máš ťažké, ale skúšaj na ňu nejako "tlačiť" a prehovoriť ju. Možno sa ani tak nebojí tých hormónov, ako toho, že keď budeš brať antikoncepciu, tak môžeš "bez zábran" sexovať.
Ja som mala tiež problémy s pleťou a dosť viditeľné a moja matka bola tiež proti HAK a aj otec lebo si mysleli, že to zneužijem
Norma Derm preliečuje celú pleť a tvrá to asi mesiac ale je to dosť drahý krém ale zato plne funkčný ] Odkedy ho používam je všetko ok, nemám síce dokonalý ksicht ale nemá od dokonalosti daleko
Putzig: Jezis pardon, to som ani nevedela. Kamoska sa mi s tym profilom asi nejako pohrala. Ale nie, mam 15. To si zase nemyslim, ona vie ze som zodpovedna a uvedomujem si, ze mam este cas. Okrem toho, nemam s kym to zneuzit
Blendadent: A fakt ti to pomohlo? Krem by mi mama urcite kupila, aj kebyze je nejaky drahsi. A okrem toho mam niekolko testerov Normaderm co mi v Tescu v lekarni pri jednej akcii, len som ich este vobec nepouzila.
Ja mam tiez problem s akne aj ked to nie je az take hrozne ... ale urcite sa svojej kožnej lekarky opytaj na liek roaccutane su to dost silne tabletky ale 100% učinok fakt skus si nieco o tom pozistovat ja ix beriem este len mesiac a mam to uz o 85% lepsie... takze urcite sa na to opytaj...pomoze ti to ked ti to tak prekaza...
Ak by som mal babu rad mohla by mať aj neviem ake akné.... Poznam vela baby co maju akné a vôbec nemám pocit, že by boli škaredé alebo čo.... nemaj obavy....
Mam 15, o to sa veru nebojim.. ale ked som o nom pozerala informacie, tak som sa dozvedela, ze vedlajsie ucinky su depresia, stavy uzkosti, vypadavnie vlasov, ochabnutie svalstva, artritida atd. vedela si o tom???
Jasne no vravim ze su to velmi silne lieky a nežiaduciych učinkoch po blud v letaku pri tabletkach je tam toho strasne vela popisaneho.Mne zatial nic nie je akurat mam suche pery a tvar musim vela piť.Niektorym kamaratkam to rodicia nechceli ani dovolit,ale vravim no kazdeho osobna vec ci sa na to da.Ja som to skusila.Uvidim čo to spravi.Ale s vysledkom co sa tyka akne som 100% spokojná
hm co tu vsetci oblbujete sa priznajte ze vzdy ide kazdemu len o vyzor a az pak si vytvori nazor ci mu ten clovek stoji zato aj po inej stranke..vzdy ide o vyzor a to stve aj mna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
No praveze vsetky moje kamosky maju krasnu plet a aj spoluziacky. Ja viem, ze to nie je len o vzhlade, lenze chalani oslovia babu ktora sa im paci po fyzickej stranke a az potom ju spoznavaju. Pretoze ked sa pozries na cloveka nevidis na nom aky je, najprv ho musis oslovit, a nato aby si ho oslovil sa ti musi pacit aj po fyzickej stranke...
Mas pravdu s tym,ze my chlapi sa obzerame skor za peknymi zenami aj sa im prihovorime,ale s tym sa neda nic robit...kazda zena je svojim sposobom krasna ,takze kazdu si niekto vsimne
Norma Derm preliečuje celú pleť a tvrá to asi mesiac ale je to dosť drahý krém ale zato plne funkčný ] Odkedy ho používam je všetko ok, nemám síce dokonalý ksicht ale nemá od dokonalosti daleko
Blendadent: A fakt ti to pomohlo? Krem by mi mama urcite kupila, aj kebyze je nejaky drahsi. A okrem toho mam niekolko testerov Normaderm co mi v Tescu v lekarni pri jednej akcii, len som ich este vobec nepouzila.
Dailyn iky, urcite sa na neho spytam