Nemyslím si, že človek niekedy čaká lásku Nepovie si: "Áááá, tak tento mesiac sa určite zamilujem!"
Hoci, ak to aplikujeme na dievčatá, tak pri niektorých si môže povedať, že "tak táto bude tá pravá" a pri inej to čakať nemusí a práve ona môže byť vyvolenou... Ale myslím, že pravidlo "Láska príde, keď to najmenej čakáme", je pre zúfalých ľudí, ktorí sa tým upokojujú, keď majú nešťastie v láske. (Alebo pre ich priateľov, ktorí si nevedia vymyslieť nič originálnejšie na ich povzbudenie
A nemyslím si, že tvoj kamarát je dôkazom toho hesla, ktoré si napísala. Dôkazom by bol až vo chvíli, kedy by sa na to vykašľal a odrazu stretol náhodou niekoho, s kým by bol po zvyšok života... Takto je to len ďalší zúfalý chalan, ktorý asi nemá žiadny spoločenský život, keď jediné miesto, kde môže stretnúť novú slečnu, je pokec.
@salonka2022 - nech nehľadá tú pravú, lebo tá pravá možno neexistuje - nech nie je zbytočne preberavý a nech neočakáva happy-endy ako z filmov, lebo skončí ako môj dobrý kamarát, ktorý má už 35 a stále je slobodný a stále čaká na dokonalú femme fatal, ktorá, mrcha jedna, nie a nie prísť
neplatí to len v láske ale aj bežnom živote..čím viac sa človek o niečo usiluje, tým je mu to vzdialenejšie.. hlavné je byť sám sebou a všetko príde vtedy kedy má
ale k @26 nezúfaj, v mojom živote (od 16) sa našlo zatiaľ len 2,5 debila vlastne len 2 z toho bolo debila a 1 nebol (do 16 to bolo zlé, jediný pravdepodobný sa so mnou prestal rozprávať, že deti) ale vlastne neviem, ako to súvisí s tou @26 , nijako a ani s ničím, ale musela som
@mathulo s makeupom som v živote z domu nevyšla, na rande som sa nikdy nenamaľovala (možno špirálu, nepamätám si),
ale vlasy si myslím, že zaberú niekomu dosť času (hoci si s nimi nič nerobím- radšej, lebo to neviem a je to zbytočné, občas sa ani nečešem) a som tiež za prirodzenú krásu (čiže to adresuješ zlej osobe, ktorá sa na tebe teraz smeje) ešte niečo?
(pre ženy chcem zdôrazniť, že mi nevadí, keď si potrebujú dať makeup pre rôzne príčiny, či už prekrytie nedostatkov alebo zvýšenie sebavedomia)
@salonka2022 suhlasim s tym, vtedy ked som nic neriesila a uzivala si slobodou ( rozumej nie sexovala s kazdym, ale proste bavila s babami a tak ) tak JUST ako nashcval prisiel nejaky chlap, ktory mi to ,,zkazil,, ja som sa zamilovala a tak dale, neopetaovana laska a tak ... je to pravda, ked necaka clovek, tak ho ta laska prekvapi, ono chodit niekam je pekne a balit baby, ale proste nemal by to ,,silit,, stale cakat, lebo ako tu lasku ,,nahana,, tak ju aj odhana
nemyslím, že v reále je to tak, internet je trochu iný "svet"...
ale musím upresniť ešte jednu nepresnosť- 3hodinová práca znamená, že je to precízne urobená robota (čiže make up nevidno, zvyšok môže, ale ide o estetickú hodnotu) a dievčatá s kilom makeupu určite nikdy naživo nevideli špachtľu
ale ešte som si vďaka @40 všimla tvoju @14 a ako žena hovorím, že je to určite pravda, dobrých chlapcov si nevážime
Stačí, keď sa pozriem na niektorých mojich známych. Najväčšie šťastie majú stále taký, čo to s babami myslia príliš „vážne“. Na takých sa lepí najviac báb. A nebývajú to príslušníčky najstaršieho remesla. Ale to sa tu riešilo už x krát...
Podla mna by mal prestat hladat lasku..zatial mam taky nazor ze ak len niekoho chcem , hladam a ak sa aj najde tak som stastny lebo konecne niekoho mam je odveci. Musim mat rad toho cloveka a nie lasku. potom jasne ze to nefunguje a furt si musim hladat niekoho ineho. a to ozajstne zrejme pride len tak same od seba a nie nasilu. ak je to nasilu nie je to ono. snad mi aspon niekto rozumie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale musime uznat ze som bola dotierava >_______>
Hoci, ak to aplikujeme na dievčatá, tak pri niektorých si môže povedať, že "tak táto bude tá pravá" a pri inej to čakať nemusí a práve ona môže byť vyvolenou... Ale myslím, že pravidlo "Láska príde, keď to najmenej čakáme", je pre zúfalých ľudí, ktorí sa tým upokojujú, keď majú nešťastie v láske. (Alebo pre ich priateľov, ktorí si nevedia vymyslieť nič originálnejšie na ich povzbudenie
taky @mattiway ma napadol
Tak v tom prípade ho zoznám s nejakou kamarátkou vhodnou a hotovo. A vymaž mu účet na pokeci
A potvrdzuje sa mi to čoraz viac.
@mathulo mám
láska príde keď za ňou vyrazíš, no tvoj kamarát zrejme robí niečo zle keďže sa snaží a stále nič... čo robí zle neviem, nepoznám ho...
ale k @26 nezúfaj, v mojom živote (od 16) sa našlo zatiaľ len 2,5 debila vlastne len 2 z toho bolo debila a 1 nebol (do 16 to bolo zlé, jediný pravdepodobný sa so mnou prestal rozprávať, že deti) ale vlastne neviem, ako to súvisí s tou @26 , nijako a ani s ničím, ale musela som
@forte Ako sprostý? Nie každý dokáže byť otvorený pred babou. Pár mesiacov dozadu som bol taký istý?
ale vlasy si myslím, že zaberú niekomu dosť času (hoci si s nimi nič nerobím- radšej, lebo to neviem a je to zbytočné, občas sa ani nečešem) a som tiež za prirodzenú krásu (čiže to adresuješ zlej osobe, ktorá sa na tebe teraz smeje) ešte niečo?
(pre ženy chcem zdôrazniť, že mi nevadí, keď si potrebujú dať makeup pre rôzne príčiny, či už prekrytie nedostatkov alebo zvýšenie sebavedomia)
Trvám na tom, že väčšine, nie všetkým. Prečo je internet plný fotiek namaľovaných pipiek s duckfaceom? Aký je dopyt, taká je ponuka.
nemyslím, že v reále je to tak, internet je trochu iný "svet"...
ale musím upresniť ešte jednu nepresnosť- 3hodinová práca znamená, že je to precízne urobená robota (čiže make up nevidno, zvyšok môže, ale ide o estetickú hodnotu) a dievčatá s kilom makeupu určite nikdy naživo nevideli špachtľu
ale ešte som si vďaka @40 všimla tvoju @14 a ako žena hovorím, že je to určite pravda, dobrých chlapcov si nevážime
Stačí, keď sa pozriem na niektorých mojich známych. Najväčšie šťastie majú stále taký, čo to s babami myslia príliš „vážne“. Na takých sa lepí najviac báb. A nebývajú to príslušníčky najstaršieho remesla. Ale to sa tu riešilo už x krát...
Kde su take baby ?
Som mlady, bohaty, uspesny, myslim to vazne a nic ...ok bude to asi tym ze som prilis nudny a romanticky :>