IMHO, používať anglický názov v tomto segmente, na slovenskom trhu, je podľa mňa kontraproduktívne (predpokladám, že expanziu do zahraničia neplánuješ, či?)
Vyzerá to síce strašne cool, super uber moderné ...a tak to ľudia začali používať vo veľkej miere, aby sa odlíšili od konkurencie, zaujali. No myslím si, že už to používa toľko ľudí, v toľkých všelijakých kombináciách... že zaujme skôr nejaký pekný slovenský názov
A slovenský názov je pre slovenského zákazníka imho aj lepšie zapamätateľný, vysloviteľný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
zo skratiek vzdy boli najlepsie zapamatatelne mena a nazvy
len nechapem naco to ma byt v cudzom jazyku, ktory ani neovladas :ehm:
A polemizuj prosím ta v duchu...
A môžete mať skratku LBFLC
shine stars
inac v ktorom meste posobite?
@8 dakujem
Slogan by potom mohol byť: vyleštíme aj ten váš. (no homo)
Premna v najlepsích názvoch figurujú slová mimo detailing.
čistý príklad (nechcem menovať pravdivo tak spojím) Gas monkey- detailing studio
Niečo vtom zmysle by sme chceli ... odveci zaujimavé slovné spojenie
áno aj kokotinaentú - detailing studio ma napdlo...
IMHO, používať anglický názov v tomto segmente, na slovenskom trhu, je podľa mňa kontraproduktívne (predpokladám, že expanziu do zahraničia neplánuješ, či?)
Vyzerá to síce strašne cool, super uber moderné ...a tak to ľudia začali používať vo veľkej miere, aby sa odlíšili od konkurencie, zaujali. No myslím si, že už to používa toľko ľudí, v toľkých všelijakých kombináciách... že zaujme skôr nejaký pekný slovenský názov
A slovenský názov je pre slovenského zákazníka imho aj lepšie zapamätateľný, vysloviteľný.
Ten koncept firmy má určité opodstatnenie v angličite...
Kedže aj výrazy a techniky o starostlivosť auta sú v anglictine a neprekladajú sa do SVK...
Klasických lesticov a umývariek áut je hodne, bavíme sa o detailingu ktorí sa volne neprekladá do SVK...