Ahojte. Mám asi posledný deň na to, aby som vymyslela názov knihy. Je to fakt ťažké. Slov je neuveriteľne veľa a vybrať to jedno jediné (možno dve tri) na obal aby to bolo dobré, tak to fakt neviem. Čo ste vy vždy chceli vidieť ako názov knihy? Viem, že j
@otvoreneokno Ale ba, píšem ju ja Ale keby si čírou náhodou nevedela tak na svete sú aj ľudia ktorý pravopis vedia a pomáhajú mi s ním. Fakt neviem všetko. Prepáč ak ťa to irituje a ty všetko vieš
@alex458
Ale však hovorím, že sú to poviedky. Takže to nemá jednu hlavnú myšlienku... Vedela som, že tu budú padať samé voloviny... Ale že až také a nič normálne...
@strydzatko ale to akože tie poviedky sú každá o dačom inom hej? no tak to je potom ťažko takto vymyslieť názov
ja by som dala také niečo všeobecné, ak sú fantasy tak možno "V objatí fantázie" alebo ak sú len také tak možno "Zrodilo sa slovo"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a normalne obal mozes spravit tak ze chytis chleba a poprosis ocina nech na ten chleba polozi svoje vajca
a ked zarobis miliony tak nezabudni na mna, budem chciet podiel
Ale čo ja viem Napadlo mi, že "Tajomstvo nepoznaného"
pod pod pis este nieco
my ta to naucime
ne fakt, skús aspoň napísať o čom to je, alebo aké sú postavy, čo je hlavná myšlienka atd
Ale však hovorím, že sú to poviedky. Takže to nemá jednu hlavnú myšlienku... Vedela som, že tu budú padať samé voloviny... Ale že až také a nič normálne...
ja by som dala také niečo všeobecné, ak sú fantasy tak možno "V objatí fantázie" alebo ak sú len také tak možno "Zrodilo sa slovo"