Ahojte.. hladam jednu pesnicku.. uz tu dost dlho pozeram v diskografii ale neviem to najst je toho vela ... jedine co o nej viem ze je to starsia pesnicka, a ze zaciatok je taky rychly ze nie je rozumieť
@18 no aj jaa!! som to počula u bratranca v aute dake ich staré cd, ešte aj na koncerte poslednom čo som bola vo februari to hrali, tak som myslela ze to dakto poznať bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale podľa mňa je to tá, kde je na začiatku niečo odzadu... lenže... teraz si nespomeniem, ktorá to je
@9 nie nebolo to odzadu len to bolo tak rychlo povedané ze si nestihla rozumet
od zaciatku tam zacne text ako zacne pesnicka
@18 no aj jaa!! som to počula u bratranca v aute dake ich staré cd, ešte aj na koncerte poslednom čo som bola vo februari to hrali, tak som myslela ze to dakto poznať bude
Teda, určite je to tak?
a myslim si ze je to z tych rokov, lebo viem ze som sa vtedy pytala bratranca ci tam ma aj rnb soul a on ze nie lebo to je starsie CD
teraz sa mi už ťažko hľadá niečo "nezrozumiteľné", keď už mi došli (takmer) všetky súvislosti...
ale podľa mňaaa... sústreď sa na album Festival Chorobná. ak tam nebude, tak nevadí. aspoň budeš poznať ich najlepší!
veď hovorila, že to nie je z kýže sliz...
urcite teraz v sobotu na koncerte to budu hrat, tak si skusim zapamatať slová a ptm dam vediet
skus toto, pretoc na 27 sekundu, cely text je spievany pozadu takze neni rozumiet.
Horkýže slíže-Rozmýšľali odzadu,
Horkýže slíže-v 85 om
Horkýže slíže-česká
to bude asi všetko