@viktoriapekna mightysheep dobre našiel. Ale oni tam spievajú no no no no nie na na na na a nachádza sa to v pesničke minimalne tak 3x za tých 4:28 min
počúvanie lyrics vám asi nič nehovorí že? tá pesnička je uplne jednoducha na porozumenie. ale to by ste museli mať aspon zakladne znalosti z angliny, ze?
@mightysheep nehovorim o tebe, hovorim o tej babe, ktora zalozila toto forum.. ze z celej trojminutovej pesničky nerozumela ani jednu vetu, na zaklade ktorej by si tu pesničku vygooglila, rozumela len nejake nananana ktore tam v skutočnosti ani neni
@girl19955 co ja na tom k smiechu? nie kazdemu jazyky idu, nie kazdy vie porozumiet, este kvalita zvuku na tom videu je hrozne biedna, je to predsa pre nas cudzi jazyk, tak je logicke ze nie kazdy vie tomu rozumiet..
@ihoax tak ja viem ze nie kazdy ma na to talent ale anglicky jazyk je svetovy jazyk, uči sa na kazdej jednej škole, uz od prveho ročnika, kazdy by ho mal ovladať, aspon najnizsiu uroven. to ma len utvrdzuje v tom, ze studium anglickeho jazyka na vyške bola dobra voľba. inak peace, nechcem sa hadať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Túto myslýš?