hľadám názov a interpreta jednej pesničky. Hudbu som si pomaľoval, zadával do vyhľádavania pomocou googlu aj pomocou rôznych softvérov, no žiaden výsledok...
Mám kúsok tejto skladby, tá pesnička sa mi páči a potrebujem ju vedieť ! !
Bude to tým, že ju poznáš... Nabudúce, si tie poznámky nechaj pre seba. Ďakujem ti za pomoc, no človek sa niečo opýta a je hneď zd*baný ... Po anglicky viem
@3 po anglicky vieš? tak ako že si si nevedel najsť tu pesničku? Nemusí to byť tým že ju pozná napr ja milovník Anime pozerám veľa AMV a vo veľa z nich nieje napísaný názov.. a aj s mojou po pravde celkom o ničom angličtinou si viem pesničku nájsť..
Nabudúce počúvaj text a píš ho do googlu a ono ti to najde pieseň čo hľadáš. A nezdrbala ťa.. položila ti otázku či vieš po anglicky to že sa jej pri písaní asi zasekol otáznik neznačí nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Nabudúce počúvaj text a píš ho do googlu a ono ti to najde pieseň čo hľadáš. A nezdrbala ťa.. položila ti otázku či vieš po anglicky to že sa jej pri písaní asi zasekol otáznik neznačí nič