Nchcel som to tu rozoberat ale vazne som z toho uz zufaly
Upozornujem ze nejde o fake, takze by som bol rad, keby mi to admin nezmazal.
Potom, co som schudol za 18 mesiacov 71 kg si moje telo jednoducho ziada plasticku operaciu. Mam uz aj termin, vsetko bolo v pohode, ale dnes som sa stretol s tym
jeej porad ako za 18mesiacov schudnut 71kil! sice to budem mat - nieco ale neva! k tvojej otazke tak ti radim interklinik alebo tak nieco. moja teta si tam dala robit prsia a povedala ze je to tam super!
@tikalok chod do ruzinova v Bratislave na oddelenie plastickej chyrurgie a uvidis
No problemom su bohuzial peniaze. Na splatky to utiahnem v poho ale nemam 4000 eur len tak vo vacku. Najlepsie by bolo ak by tu s tym mal niekto skusenost. Potrebujem dobreho lekara, ktory je ochotny sa dohodnut.
preboha! za 18 mesiacov 71 kg??? no ty kokos...tak tomu hovorím brutál...
je mi ľúto ale v tomto ti neporadím, mne robí problém schudnúť 2 kilá, a na to plastiku netreba ale prajem ti veľa šťastia v hľadaní "nehovädovského" lekára
skus to urobit opacne ...zober si pozicku kolko budes potrebovat ktoru budes splacat a nie hladat kliniku ktora zoperovava na splatky. Tym sa ti podla mna o dost zvacsi a zlepsi vyber nemocnic.
Poznam dievcinu z prace ktora absolvovala nieco podobne co asi budes potrebovat ty (odstranovanie koze) bola v sukromnej klinike Estetic v BA a nevie si vynachvalit...
Vela stastia nech sa zadari... ale inak kazdy ma obcas zly den a mozno si chytil toho doktora zrovna v ten jeho
Nóóó to že ti nie je sympatický alebo sa ti nepáči jeho správanie nemusí znamenať, že to nie je odborník a nevie čo robí. Keď tak, skús si o ňom niečo zistiť či naňho neboli sťažnosti a podobne...
@hluzar ale mne to hradila poisťovňa preto, lebo som nemala ešte vlastne 18 a boli to tiež zdravotné dôvody. Neviem či je ich tam viac.. ale vážne, nemôžem sa sťažovať. Síce mala byť ešte tretia, ale akosi sa z toho zišlo, stále sa na niečo vyhovárali a nakoniec ani ja sama som k tomu nepristúpila
Takže Ono pridávam sa, že niektorí lekári sú síce nehorázni ehm, ale študovali to, majú prax a podľa mňa zákroky berú čisto profesionálne, takže skús sa neriadiť faktom, že je to chuj. Čo sa týka osobných skúseností, tak ja som bola spokojná v Roosveltke v BB (ak sa veľmi posnažím, možno zoženiem aj meno). Nie som si istá, či by sa to dalo dohodnúť, ale mne sa okolo toho tiež dosť vybavovalo a nakoneic sa vybavilo cez poistovňu.
@hluzar a nebolo by dobré skúsiť zmeniť zdravotnú poisťovňu, proste sa prepoistiť... síce asi by ti hneď plastiku nedali, ale tak pár mesiacov by si bol poistený v inej...
neviem čo máš ty, ale mám pocit že Dôvera, kde som poistený, má svoje vlastné kliniky, teda minimálne v Bratislave, ale myslím, že to by nebol problém
Ja som raz menil poistovnu... resp. moja mama mi ju zmenila aby mi preplatili strojcek co stal niekolko tisic... takze by si asi mal zmenit poistovnu aby ti preplatili zakrok aj inde... aby si za to zbytocne nemusel vyhadzovat tolko penazi a potom to splacat
Je to rychlo pripustam, ale mal som toho proste pokrk a ked sa chce deju sa zazraky. Mam fotky , ktore by to dokazali, ale nebudem ich sem davat, lebo mam tiez svoje ego i ked male
A okrem toho mozno sa popytam, ci nejaky liek na chudnutie nechce maskota
Ale vazne niektore prispevky tu stoja za uvazenie . Diky.
Ak ma este niekto napad/radu/ osobnu skusenost, budem vdacny, ak ju napise.
1) Radím ti prv si obehať všetky kliniky na Slovensku, ktoré robia podobné zákroky vybrať si najlepšiu (cenovo, kvalitatívne atď.). Potom si zistiť, ktorá poisťovňa má zazmluvnenú kliniku a ktorá ponúka najlepšie podmienky (aby si ako pacient veľa nedoplácal a taktiež aby si nečakal niekoľko mesiacov až rokov, kým vykonajú zákrok). Následne podľa toho zmeniť poisťovňu. Tuším k septembru sa dá zmeniť zdravotná poisťovňa - tak máš ešte čas. Neviaž sa zbytočne k súčasnej poisťovni - choď za tou, ktorá ponúkne lepšie podmienky. A potom si ju znova podľa potreby zmeníš.
2) Čo sa týka úhrady zákrokov v EU, tam sa to uhrádza len do tej výšky v akej by porovnateľný zákrok stál na Slovensku (pozri Bulharsko, Rumunsko, Pobaltie - možno tam budú lacní).
3) Čo tak sa poobzerať mimo EU - nie som si istý, ale poisťovne čiastočne uhrádzajú zdravotnú starostlivosť aj mimo EU. Výhoda je tá, že možno tam dostať rovnako kvalitnú zdravotnú starostlivosť za nižšie alebo porovnateľné ceny (Teda radím ti nájdi si nejakú kliniku mimo EU, zisti si ceny za zákrok, ktorý potrebuješ a pýtaj sa v poisťovniach, ktorá je ochotná uhradiť na danej klinike zákrok v najväčšej miere, ktorá dá najlepšiu ponuku, tak ju ber).
71kg za 18mesiacov je mozne. Ked clovek nechudne viac ako 1kg tyzdenne neni to zdraviu skodlive.
Podla mna bud skus niekoho doverihodneho z rodiny, alebo v banke ale len na kratku dobu alebo si zistit, ci nie je len charakterove hovado alebo mal aj nejakych nespokojnych zakaznikov z nejho zakrokom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
No problemom su bohuzial peniaze. Na splatky to utiahnem v poho ale nemam 4000 eur len tak vo vacku. Najlepsie by bolo ak by tu s tym mal niekto skusenost. Potrebujem dobreho lekara, ktory je ochotny sa dohodnut.
je mi ľúto ale v tomto ti neporadím, mne robí problém schudnúť 2 kilá, a na to plastiku netreba ale prajem ti veľa šťastia v hľadaní "nehovädovského" lekára
Poznam dievcinu z prace ktora absolvovala nieco podobne co asi budes potrebovat ty (odstranovanie koze) bola v sukromnej klinike Estetic v BA a nevie si vynachvalit...
Vela stastia nech sa zadari... ale inak kazdy ma obcas zly den a mozno si chytil toho doktora zrovna v ten jeho
Si mimozemšťan alebo si prekonal choleru?
(Neber to v zlom ale toto sú tie najracionálnejšie riešenia, ako je to možné)
neviem čo máš ty, ale mám pocit že Dôvera, kde som poistený, má svoje vlastné kliniky, teda minimálne v Bratislave, ale myslím, že to by nebol problém
A okrem toho mozno sa popytam, ci nejaky liek na chudnutie nechce maskota
Ale vazne niektore prispevky tu stoja za uvazenie . Diky.
Ak ma este niekto napad/radu/ osobnu skusenost, budem vdacny, ak ju napise.
2) Čo sa týka úhrady zákrokov v EU, tam sa to uhrádza len do tej výšky v akej by porovnateľný zákrok stál na Slovensku (pozri Bulharsko, Rumunsko, Pobaltie - možno tam budú lacní).
3) Čo tak sa poobzerať mimo EU - nie som si istý, ale poisťovne čiastočne uhrádzajú zdravotnú starostlivosť aj mimo EU. Výhoda je tá, že možno tam dostať rovnako kvalitnú zdravotnú starostlivosť za nižšie alebo porovnateľné ceny (Teda radím ti nájdi si nejakú kliniku mimo EU, zisti si ceny za zákrok, ktorý potrebuješ a pýtaj sa v poisťovniach, ktorá je ochotná uhradiť na danej klinike zákrok v najväčšej miere, ktorá dá najlepšiu ponuku, tak ju ber).
Podla mna bud skus niekoho doverihodneho z rodiny, alebo v banke ale len na kratku dobu alebo si zistit, ci nie je len charakterove hovado alebo mal aj nejakych nespokojnych zakaznikov z nejho zakrokom.