Poznate neaku podobnu stranku ako je tato? Rozmyslamnad tym ze sem uz nebudem chodit,lebo tu su podla mna taky cudni ludia.Kazdy bud metal,gothic,emo,veci o smrti,psychicke vylevy...... a take nic zabavne ci vesele.... Co vy na to?
koookoooos pozor lebo zacnem repovat lebo som husta metalistka a musim uz ist tancovat hip hop ale este si pred tym odmalujem tie moje hrube ocne linky tak caftee ved je tu kopec normalnych ludi ehm ale ja to asi niesom
aké štýlové vyjadrenie nesympatií k birdzu chápem tvoje rozčarovanie, no nemyslím si že niečo lepšie na tento žáner niekde ešte nájdeš... nemáš veľa stránok, kde by ,,hlavný admin" staral tak interaktívne o problémy užívateľov ako tu. všetko má svoje riešenie, i birdz sa stále zlepšuje a snaží napredovať... raz príde čas kedy sa to tu utrasie a bude pokoj
@pinacoladko na Slovensku je ešte stránka www.pokec.sk resp. www.azet.sk, tam nájdeš úplne iný typ ľudí ako sú tu. A iná slovenská stránka v tejto podobe ma nenapadá. Ale možno cez www.google.com niečo nájdeš.
@pinacoladko inak kazdy najde co hlada, ja napriklad castejsie citam na BIRDZ zabavne veci (smutne veci preskakujem, aby ma ta smutnost nenakazila, teda nie vzdy ale vacsinou)
@pinacoladko preco by som ta vyhadzoval, ved si vyjadril slusne svoj nazor, ja si myslim, ze kazdy ked chce na BIRDZ najde co hlada, ked tu dakto chce najst smutne veci najde, ked vesele najde. Osobne si myslim ze BIRDZ je dost vsestranny a nenanapada ma ziadna podobna stranka u nas ako je BIRDZ, mozno keby si hladal najdes (ale skor v Cechach, u nas asi nie)
Napadlo ma ze tam kde su hviezdicky pod blogmi a inde dam ze "zabavne? smutne? omg?" a kazdy si to nejak oznackuje a potom budeme moct filtrovat blogy, ze kto bude chciet smutne, klikne si na smutne a vypise mu to nove smutne, a kto bude chciet zabavne, vypise mu to zabavne... to je uzasny napad a to aj vdaka tebe @pinacoladko
no neviem, mna tato stranka praveze dost casto pobavi a urcite tu nie su len aki ludia ako pises, mozno si mal len doteraz zlu skusenost. Inak este ma napada taka stranka ze boom, al. tak nejako, neviem presne.
@tomas lebo to neni vhodne podla mojho nazoru...keby ide niekto na moj web a zacne sa pytat ze ci nepoznaju inu stranku podobnu tejto tak by ma to veru netesilo...
@tomas ale touto diskusiou nahovaral ludi na to aby robili reklamu inym strankam ..taze predsa to neni az tak v poriadku ale tvoja vec roob ako myslis ...zatial sem nikto nijaky podobny vek nenapisal takze to je pozitivum ze len jednemu sa zatial nepaci cely Birdz
@pinacoladko tak ale vieš ja som obhajkyňa normálnych ľudí čo sem chodia a je ich podľa mňa viac ako tých čudných... a ešte že Birdz je podľa mňa super
@tenario no neviem, či sem dakto dačo napíše, myslím, že poznám slovenský net dosť dobre, a problém je, že ja neviem na Slovensku presne identifikovať svoju konkurenciu, lebo fakt ma nenapadá nič podobné BIRDZu...
@pinacoladko Nepoznám žiadnu inú stránku ktorá by tejto mohla konkurovať... Že sú tú emáči, metalisti, gothici a kadejakí ďalší - to je tá rôznorodosť ktorú máš po celom svete... Akúkoľvek stránku by si skúsil, vždy tam nájdeš takto rôznych ľudí... A neviem prečo si sa bál zmazania, pokiaľ neporušuješ vo veľkom pravidlá, zákony, alebo ľudské práva, nie je dôvod sa báť vyjadriť svoj názor, aj o tom je Birdz
sa mi nepaci ked niekto odsudzuje ludi za to co pocuvaju alebo aky maju styl zivota.... svetom vladne hip-hop no a co, ale to ze nekdo pocuva za seba hovorim metal, rock, alebo country, thaq zato ma snad nevyhodia zo vsadial nie? a cudni sme vsetci, kazdy jeden clovek je v niecom cudny.... ja si myslim ze vecina z nas je thaq mierne zdravo salena no nie? (niektori aj nezdravo) btw zabavy je tu aaaz az
poviem ti na rovinu: Nikto sa neprispôsobí práve tvojím potrebám!!!
takú stránku nenájdeš, to mi ver!
- sám si sa priznal, že si si tu našiel nejaké veci, čo ťa zaujali - A O TO TU IDE!
koľko rôznych ľudí sa tu dokázalo stretnúť a normálne sa baviť. to je dôležitejšie, ako čítať samé veselé veci. pomáhať si..
veď dnes už nemôžeš nikomu veriť.. ľudia už nie sú taký stretnutiachtivý.. dnes sú fóra dôležitou súčasťou našich životou - a to nie len v osobnej sfére, ale tiež praktickej..
život, to nie sú len radosti, to si pamätaj. a ak chceš odtiaľto odísť, nech sa páči.. tu ťa nikto prehovárať nebude. a táto diskusia sa mi celkovo zdá úplne zbytočná.. a sám si pokrytec. vždy si si tu niečo našiel, ale kritikou nešetríš..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
sak tu chceme len dokonaly birdz nie? =/
» www.aktuality.sk/spravy/komentar...
@pinacoladko Nepoznám žiadnu inú stránku ktorá by tejto mohla konkurovať... Že sú tú emáči, metalisti, gothici a kadejakí ďalší - to je tá rôznorodosť ktorú máš po celom svete... Akúkoľvek stránku by si skúsil, vždy tam nájdeš takto rôznych ľudí... A neviem prečo si sa bál zmazania, pokiaľ neporušuješ vo veľkom pravidlá, zákony, alebo ľudské práva, nie je dôvod sa báť vyjadriť svoj názor, aj o tom je Birdz
takú stránku nenájdeš, to mi ver!
- sám si sa priznal, že si si tu našiel nejaké veci, čo ťa zaujali - A O TO TU IDE!
koľko rôznych ľudí sa tu dokázalo stretnúť a normálne sa baviť. to je dôležitejšie, ako čítať samé veselé veci. pomáhať si..
veď dnes už nemôžeš nikomu veriť.. ľudia už nie sú taký stretnutiachtivý.. dnes sú fóra dôležitou súčasťou našich životou - a to nie len v osobnej sfére, ale tiež praktickej..
život, to nie sú len radosti, to si pamätaj. a ak chceš odtiaľto odísť, nech sa páči.. tu ťa nikto prehovárať nebude. a táto diskusia sa mi celkovo zdá úplne zbytočná.. a sám si pokrytec. vždy si si tu niečo našiel, ale kritikou nešetríš..
kľúčové slová: som idiot