no.. ja mam tiež taky pocit ako ty .. ten ktoreho lubim uz takmer tristvrte roka mi pred dvoma tyzdnami povedal ze ho jedna baba nechce..no a proste on chce ju a ja chcem jeho.. lenze aj tak to vyzera tak ze s nou chodit nebude,lebo jej sa paci jeden hokejista zo sportoveho gymplu..no proste complicate.. a mne je etse viac smutno lebo on je smutny.. a aj tak ma nikdy nebude lubit lenze ja nedokazem zabudnut..
Ešte si si nevšimla že tieto veci nemusia byť dôležité?
(Spomenula som si na bratranca, ako som s ním raz sedela v McDonalde a on mi ukázal nejaký pár sediaci kúsok od nás s poznámkou "Ako sa môže taká pekná baba ťahať s hentakým?" - dúfam že toto hovorí samo za seba )
a čo tak mu to narovinu povedať čo ako cítiš, možno ho to bude trápiť...
aspoň mňa by to trápilo aj keď ako malý by som to nikomu neprezradil (nedal by som to naľavo) ...
podla mna ma to zmysel, vzdy je pre co bojovat, ked zabojujes mozno sa ti to nevyplati a mozno hej cize je tam sanca na uspech ale ked nezabojujes, nechas to tak, mozno toho budes raz lutovat, sice uplne presne neviem vo co go ale ja by som to riesil skor tou prvou cestou
no tak ako uz len kvoli tomuto bud bojuj alebo sa vzdaj.ale ked si uz od zaciatku myslis,ze ona je lepsia ako ty,tak to daleko nedosiahnes.najdi si na sebe tie najkrajsie veci a tie si vyzdvihuj
pretoze co si myslis,to na tebe aj ludia citia
Ja nechapem,preco sa niektore baby dokazu takto ponizovat.Ved predsa keby ta ten debil chcel,tak uz si s nim a nemusis s nikym bojovat.Ale ked neprisiel doteraz,tazko ho zaujimas,tak mu radsej nechaj tu krajsiu a komunikativnejsiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(Spomenula som si na bratranca, ako som s ním raz sedela v McDonalde a on mi ukázal nejaký pár sediaci kúsok od nás s poznámkou "Ako sa môže taká pekná baba ťahať s hentakým?" - dúfam že toto hovorí samo za seba )
aspoň mňa by to trápilo aj keď ako malý by som to nikomu neprezradil (nedal by som to naľavo) ...
pretoze co si myslis,to na tebe aj ludia citia