Zdravim..dneska sme to preberali a chcel by som sa opytať aj vás..aká smrť je podla vás najmenej bolestivá? Podla mna je dať si tabletky na spanie a lahnuť na kolajnice Tak DISKUTUJTE !
Ako písal @9 keby ťa zostreli sniper na veľku vzdialenosť tak ani zvuk nezapočuješ a budeš mrtvy..
A inak asi eutanázia je tiež nebolestivá ale nehovorím to 100% ja len podľa toho čo poslednou dobou kade tade sa píše že proste dakomu dali eutanáziu a zaspal ten človek na furt.. ta asi ho to moc nebolelo inak by ešte pred uspaním povedal niečo že ho to bolí.. ono sa to dáva asi aj psom myslím. A prvý raz som to videl vo filme o takej boxerke čo prišla o nohy a nemohla boxovať a chcela zomrieť tak jej trener dal tu injekciu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A inak asi eutanázia je tiež nebolestivá ale nehovorím to 100% ja len podľa toho čo poslednou dobou kade tade sa píše že proste dakomu dali eutanáziu a zaspal ten človek na furt.. ta asi ho to moc nebolelo inak by ešte pred uspaním povedal niečo že ho to bolí.. ono sa to dáva asi aj psom myslím. A prvý raz som to videl vo filme o takej boxerke čo prišla o nohy a nemohla boxovať a chcela zomrieť tak jej trener dal tu injekciu..
ale ked si to chces uzit a nevadi ti kosa, tak vraj zmrznut je super krasne.