dnes ma zaujma ako je mozne ze si dievca nevsimne ze je tehotna. ved tehotenstvo ma na 99% u vsetkych zien rovnake priznaky, uz len to ze pribera na vahe a zvacsuje sa brucho je jasne tehotenstvo!!!
"Otvorene však priznávajú, že o tehotenstve naozaj ani len netušili. Lauren je štíhla, nosí veľkosť 36 a za posledné mesiace vraj nepribrala ani kilo navyše. Stále nosila to isté oblečenie, nemala žiadne zdravotné problémy, žiadne tehotenské chute, či závraty, denne chodila do práce - jednoducho vôbec nič."
Tie dievčatá postavila do "pózy" vlastná rodina. A to všetko preto,aby nemali hanbu,že ich malá je tehotná,tak sa akože robia,že o ničom nevedeli. Len neviem,ktorý debil im uverí...
ja som to tiez par krat cital.. fakt tomu nechapem...
Ale asi to bude tak ako s tou druhou svetovou vojnou... vtedy v Nemecku tiez nikto "nevedel" ze existuju koncentracne tabory... - kazdy o tom vedel, len nikto o tom nehovoril...
No dobre, toto s tehotenstvom nesuvisi, ale proste ma to napadlo ako priklad k niecomu o com "nevieme"...
@lawey človek nemusí pribrať 10 kíl... keď moju kamarátku čakal jej mama, tak pribrala len 5 kíl a z toho ona mala cez 3 kilá...
a sú prípady, keď ženy aj schudnú v prvých mesiacoch, lebo dieťa berie živiny zo "zásob tuku" a ešte mimčo môže byť tak otočené, v takej polohe, že je natlačené ku chrbtici a potom ho nie je takmer vidno
@lawey tak telo je individuálne a správa sa všeliako, čo ale neznamená, že neverím, že o tom nevedeli, to by museli byť z krajín nejakého tretieho sveta alebo nejaké úplne zaostalé, aby to nevedeli, no verím jednej, o ktorej sa písal takýto článok a bola chorá, mala nejaké problémy a to, že by bola tehotná ani nebrala v úvahu, keďže jej povedali, že dieťa pravdepodobne nebude môcť mať...
a napr. moja mama mala pri mne menštruáciu po celý čas, ale potom to tak aj dopadlo...
poznám jedno dievča (z rozprávania), čo zistila, že je tehotná až v šiestom mesiaci, mala 16 a ešte nemala pravidelný cyklus, nepribrala a nemala žiadne nevoľnosti ani nezmenila chute, potom začala nosiť teplákové súpravy, nevšimli si to ani jej rodičia, v ôsmom mesiaci porodila vo vani, dieťa prežilo, wow ..mne sa to stať určite nemôže, cyklus mám takmer ako hodinky (2 týždne plus-mínus) to na môj vek nie je zlé
@lacike90 ten druhý prípad ti vysvetlím... chápeš, ona mala 12!! asi bola znasilnena, čo mala robiť? Proste ja sa si viem asi v jej pripade predstavit že by som z toho znasilnenia už asi bola dosť na dne nie to aby som ešte hento riešila.. však mala 11 rokov.. Ale to že si to okolie nevšimlo, to je zaražajuce!! A jej otca pod gilotínu!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ta toto nech vyprava blaznom v pakarni
Ale asi to bude tak ako s tou druhou svetovou vojnou... vtedy v Nemecku tiez nikto "nevedel" ze existuju koncentracne tabory... - kazdy o tom vedel, len nikto o tom nehovoril...
No dobre, toto s tehotenstvom nesuvisi, ale proste ma to napadlo ako priklad k niecomu o com "nevieme"...
a sú prípady, keď ženy aj schudnú v prvých mesiacoch, lebo dieťa berie živiny zo "zásob tuku" a ešte mimčo môže byť tak otočené, v takej polohe, že je natlačené ku chrbtici a potom ho nie je takmer vidno
a napr. moja mama mala pri mne menštruáciu po celý čas, ale potom to tak aj dopadlo...