Nebyt jebnutych americanov , krizy a Fica tak sme dnes druhe Rakusko , nebyt Meciara ale normalnej vlady hned od 1993 tak sme druhe Svajciarsko ktore nam sluboval.
Cesi sa mozu schovat , co si nosia pasteku na dovolenky zrgrlosi.
@mm47 nebyť američanov? jebe ti? stačilo keby sme prijali Marshallov plán a boli by sme dávno za vodou... dopiči keď už ideš o niečom diskutovať tak aspoň netrep do vetra kokotiny lebo ma až bolí keď dakedy čítam tvoje príspevky....
@mm47 Hmm, vidno, že sa do politiky vyznáš. Američania nemajú so Slovenskom žiadny súvis, Fica si Slováci zvolili sami, Mečiara detto... zabúdaš, že poslanci majú moc od občanov. A proste, koho si zvolíme, ten nás reprezentuje
Čiže nie vláda je jebnutá, ale Slovensko je jebnuté.
Parlament len v malej zmenšenine predstavuje ako vyzerá celé Slovensko, tak je to
Osobne si myslím, že za nevyspelosť SK stojí časté striedanie ústav (či skôr štátnych zriadení), nič iné. Prehnali sa tu dve vojny, socializmus, kominizmus, veľa času sme strávili spojený s Českom... to ako kedy malo stihnúť Slovensko vyspieť na také Švajčiarsko a Rakúsko?
Zrejme hospodarska kriza ktora sposobila problemy svetu dnes a ta ktora predtym bola jeden z dovodov 2. svetovej vojny a obe vznikli len kvoli tuposti americkeho systemu vam nic nehovori , takze skor vy sa kokot vyznate
Slovensko nie je jebnute , len je tu prilis vela ludi ako vy
Mimochodom som nepovedal ze za to moze par vyvolenych tam hore , povedal som nebyt Fica , to znamena nebyt tolkych % od tokych ludi.
Takze @stenatko som rad ze si sa vyjadrila ale nestalo to za vela
@mm47 tie reci o druhom svajciarsku alebo rakusku su nerealne,stale budeme za nimi zaostavat o tych 40 rokov socializmu a podla mna ich nikdy nedobehneme
Mimochodom v 40. rokoch to posrali Cesi nie my. Kusok z google pre teba
Komunisti sa dlhodobo, už počas druhej svetovej vojny, pripravovali na prevzatie moci v štáte. Úzko spolupracovali so stalinským Sovietskym zväzom, snažili sa narušovať činnosť ostatných politických strán po roku 1945 združených v tzv. Národnom fronte. V prvých povojnových voľbách 26. mája 1946 získali komunisti v Česku 40% hlasov. Na
Slovensku triumfovala Demokratická strana so 62 percentami hlasov
@mirkova ale áno je len slovák má blbú vlasnost všade dobre doma najhorsie @mm47 najbohatšie štáty su tie ktoré maju moc neviem ako chceme robit v buducnosti politiku ked je nasa armada tam kde je a este ked sa ktomu hovorý že voda bude vladnuť svetu tak s tými nasími 10stíhačkami jedine čo by nám relativne ostávalo je spojiť sa s USA a neprotestovať...
Zialbohu,tak to stale bolo,je aj bude,ako v ekonomike,tak v sporte,napr. hokej.A inak to nebude.Najväcsia chyba,ktora sa po revolucii spravila,bola ta,ze dvaja kokoti,ti najväcsi porevolucni zlodeji-privatizeri rozhodli o rozdeleni republik,bez referenda
@mm47 Suhlasim s tebou.Meciarova vlada bolo to najhorsie,co SR mohlo postihnut... Ludia uverili tym krasnym rozpravkam,ktore pred volbami naslubovali,na to sa dodnes pamätam.
Potom prisiel dalsi šafár - Mikulas Dzurinda a jeho reformy
@mm47 Lenže ja nehovorím o minulosti, ale o prítomnosti. Neviem, čo sa všetci vraciate do minulosti a hľadáte chyby a špekulujete, čo by bolo, keby bolo bývalo. Do hentej veci sa už nestaraj, je za nami i keď možno má ešte čiastočný doznievajúci vplyv.
@mm47 A vznik druhej svetovej vojny nemá na vine LEN USA, keď už. Naštuduj si históriu, zlatý môj krásny a potom sa ozývaj. Rovno si mohol obviniť Francúzsko z toho, že vyprovokovalo druhú svetovú vojnu Versaillskou zmluvou. Následne by si mohol obviniť Nemecko z toho, že začalo prvú svetovú vojnu a urobilo si dlžoby.
A i tak je neskutočne smiešne súdiť podľa pár ľudí z Ameriky (ktorý spôsobili hospodársku krízu) rovno celú Ameriku. To je ako odsúdiť sto členné stádo oviec za čierne, len preto, že obsahuje dve čierne ovce.
@mm47 Ja si neserem do huby. Ja hovorím, že politici dokonale prezentujú naše obyvateľstvo, tak sa pozri konečne pravde do očí a pochop to Za to akú máme vládu v tomto prípade naozaj môže väčšina a nie jeden či dvaja ľudia To že 30% volilo Fica je úúúúplne zanedbateľné číslo, čo?
@stenatko aby som reagoval na @21 omyl , to si totiz myslis ty Mimochodom som nenapisal som nic chybne , mozno tak neuplne co nemalo suvis s temou tak nevidim dovod na potrebu nastudovania si tej casti historie.
Nikto o nicom nevie VSETKO, samozrejme az na par vynimiek z Birdzu
@mm47 Nie, nenapísal si nič chybne, v mnohých veciach s tebou súvisím, ale tie patria do minulosti... a zdá sa mi divné súdiť niečo, čo som jednak nezažila na vlastnej koži a ani som neprežila obdobie, kedy sa to udialo. Niektoré veci treba podľa mňa zažiť a až potom o nich rozprávať
Lenže musíš uznať, že aj tebe vypadávajú niektoré informácie (rovnako ako mne), prepáč, ale je to tak.
Obávam sa, že tá hrozba tretej svetovej ozaj čmuchá niekde vo vzduchu a čaká na vyostrenie správnej situácie :/
@zajko30 Teraz sa sťažuješ, či čo? Dovoľ, aby som ti niečo vysvetlila, milý Zajačik. Po židoch by si šiel do plynu ty a zbytok Slovanov, lebo Hitler Slovanmi pohŕdal, dá sa povedať, že ich neznášal. Síce nie toľko ako Židov, ale na druhej priečke by sme sa hravo umiestnili... myslíš si, že by po vyhladení Židov Hitlerove besnenie prestalo? Sotva, vezmi si, že začal posielať už aj civilných Poliakov do Osvienčimu a nebolo ich málo A čo to množstvo zajatých Rusov, čo sa tam dostalo. Aj to je v poriadku?
Ešte stále si nešťastný, že Hitler všetkých Židov nevyhubil?
a jáj @stenatko nebol to útok na židov, len spontánna reakcia na hore prečítane myšlienky birdzákov.....
cela diskusia mala byť v humornom duchu, keď si blikneš na obrázok, ktorý som tam dal, tak na priečeli je nápis a z toho som vychádzal, čauky, čau, tvoj zajačik........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Nejake vlastenecke popieranie tohoto faktu na tom nic nezmeni.....
(viem, ze toto bola diskusia len z haluze ale tak.....)
Cesi sa mozu schovat , co si nosia pasteku na dovolenky zrgrlosi.
Čiže nie vláda je jebnutá, ale Slovensko je jebnuté.
Parlament len v malej zmenšenine predstavuje ako vyzerá celé Slovensko, tak je to
Osobne si myslím, že za nevyspelosť SK stojí časté striedanie ústav (či skôr štátnych zriadení), nič iné. Prehnali sa tu dve vojny, socializmus, kominizmus, veľa času sme strávili spojený s Českom... to ako kedy malo stihnúť Slovensko vyspieť na také Švajčiarsko a Rakúsko?
@6
Zrejme hospodarska kriza ktora sposobila problemy svetu dnes a ta ktora predtym bola jeden z dovodov 2. svetovej vojny a obe vznikli len kvoli tuposti americkeho systemu vam nic nehovori , takze skor vy sa kokot vyznate
Slovensko nie je jebnute , len je tu prilis vela ludi ako vy
Mimochodom som nepovedal ze za to moze par vyvolenych tam hore , povedal som nebyt Fica , to znamena nebyt tolkych % od tokych ludi.
Takze @stenatko som rad ze si sa vyjadrila ale nestalo to za vela
Ked uz chces davat niekomu za vinu :
@stenatko
Mimochodom v 40. rokoch to posrali Cesi nie my. Kusok z google pre teba
Komunisti sa dlhodobo, už počas druhej svetovej vojny, pripravovali na prevzatie moci v štáte. Úzko spolupracovali so stalinským Sovietskym zväzom, snažili sa narušovať činnosť ostatných politických strán po roku 1945 združených v tzv. Národnom fronte. V prvých povojnových voľbách 26. mája 1946 získali komunisti v Česku 40% hlasov. Na
Slovensku triumfovala Demokratická strana so 62 percentami hlasov
Takze ked je SR take jebnute , ake je CR ?
Potom prisiel dalsi šafár - Mikulas Dzurinda a jeho reformy
Hovorím o tom, že dnešné SR je jebnuté.
A i tak je neskutočne smiešne súdiť podľa pár ľudí z Ameriky (ktorý spôsobili hospodársku krízu) rovno celú Ameriku. To je ako odsúdiť sto členné stádo oviec za čierne, len preto, že obsahuje dve čierne ovce.
Sama si tvrdila ze ludia si volia ludi co rozohoduju za nich , aj v USA.
Ty sudis cele SR kvoli kolko ovcam , 3?4 ? je to dost smiesne citat tvoje posledne vety v @18 a precitat si koment @6 neser si do huby
Nikto o nicom nevie VSETKO, samozrejme az na par vynimiek z Birdzu
Lenže musíš uznať, že aj tebe vypadávajú niektoré informácie (rovnako ako mne), prepáč, ale je to tak.
Pozri sa na Madarsko , tam 60% ludi volilo zjavneho fasistu , cloveka ktoreho by som nazval umierneny Hitler. - Orban.
V USA ani nemaju moc z coho vyberat , dve strany z toho jedna su cowboji zabudnuti v case ako Bush co by chceli riadit svet.
Suhlasim , treba zazit , neboj my zazijeme tretiu
Obávam sa, že tá hrozba tretej svetovej ozaj čmuchá niekde vo vzduchu a čaká na vyostrenie správnej situácie :/
@zajko30 Teraz sa sťažuješ, či čo? Dovoľ, aby som ti niečo vysvetlila, milý Zajačik. Po židoch by si šiel do plynu ty a zbytok Slovanov, lebo Hitler Slovanmi pohŕdal, dá sa povedať, že ich neznášal. Síce nie toľko ako Židov, ale na druhej priečke by sme sa hravo umiestnili... myslíš si, že by po vyhladení Židov Hitlerove besnenie prestalo? Sotva, vezmi si, že začal posielať už aj civilných Poliakov do Osvienčimu a nebolo ich málo A čo to množstvo zajatých Rusov, čo sa tam dostalo. Aj to je v poriadku?
Ešte stále si nešťastný, že Hitler všetkých Židov nevyhubil?
cela diskusia mala byť v humornom duchu, keď si blikneš na obrázok, ktorý som tam dal, tak na priečeli je nápis a z toho som vychádzal, čauky, čau, tvoj zajačik........filip