My vôbec s priateľkou neriešime peniaze, raz platí ona, raz ja, proste náhodne, máme akoby spoločné peniaze. Nemám rád také doťahovačky o peniaze, a už totálne by mi vadilo keby som zaplatil a ona by začala rozpočítavať koľko mi má vrátiť a tak.
zavisi to od situacie, tu by mal platit bonton, ze ten co pozyva, plati,
(milujem situacie "pod na pivo, pozyvam" a platis si sam / u muzov...)
k teme,,,
chlapi sa vsak chcu robit gentlemanmi tak platia aj ked ich pozve priatelka,,,
zase dievcata tiez chcu pozvat priatela/muza, pretoze takisto su zarobkovo cinne (popripade pumpnu rodicov ak su -18 /no worker) a okrem telesnej konstrukcie tam nieje vlastne rozdiel...
Urcite nasilne to zaplatit, ze "nie ja to zaplatim!" je v poho tak 2-3 krat, ale robit to stale je somarina = coskoro chlapec asi dostane kopacky ,,,
ked dievca/zena pozve priatela/muza tak to tak chce,,, je to uplne normalna vec, chce aj sama zaplatit tak preco nie?, rovnocennost este nezrusili ci?
väcsinou plati frajer, alebo napoly, ja som ešte sama asik nič neplatila.. nenechá ma... ale napr. nedelu som mu platila pivo, lebo zabudol penaženku xD
neznášam ak za mňa chce niekto silou mocou platiť.. potom sa cítim taká... no proste, že som niekomu niečo dlžná... priateľovi to kúsek trvalo kým si zvykol... no vlastne furt má pripomienky......aj sme sa bili, hádali... ale tak ked mne je to jednoducho divné... on má prachy od rodičov aj ja.. tak prečo by mali len jeho rodičia platiť... tak sa buď striedame alebo si každý platí sám ááá som rada...
príde mi normálne, že sa striedame, prípadne si to rozdelíme, ale samozrejme keď ma frajer niekde pozve tak by mal platiť, rovnako aj naopak, ak poviem, že pozývam platím celý účet...
Myslím si že žijeme v 21 storočí a je normálne keď si platí dievča sama. Samozrejme pokiaľ ide o pozvanie alebo podobnú príležitosť je slušnosť zaplatiť za oboch, a to platí tak isto aj pre baby ako pre chalanov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a raz ty raz ja
My vôbec s priateľkou neriešime peniaze, raz platí ona, raz ja, proste náhodne, máme akoby spoločné peniaze. Nemám rád také doťahovačky o peniaze, a už totálne by mi vadilo keby som zaplatil a ona by začala rozpočítavať koľko mi má vrátiť a tak.
(milujem situacie "pod na pivo, pozyvam" a platis si sam / u muzov...)
k teme,,,
chlapi sa vsak chcu robit gentlemanmi tak platia aj ked ich pozve priatelka,,,
zase dievcata tiez chcu pozvat priatela/muza, pretoze takisto su zarobkovo cinne (popripade pumpnu rodicov ak su -18 /no worker) a okrem telesnej konstrukcie tam nieje vlastne rozdiel...
Urcite nasilne to zaplatit, ze "nie ja to zaplatim!" je v poho tak 2-3 krat, ale robit to stale je somarina = coskoro chlapec asi dostane kopacky ,,,
ked dievca/zena pozve priatela/muza tak to tak chce,,, je to uplne normalna vec, chce aj sama zaplatit tak preco nie?, rovnocennost este nezrusili ci?
ale každopádne, ak vyžaduje aby som platil, poviem jej iba jedno
"Si pojebáánááá zlatokoóóópkááá "
ale tak radšej platím ja z dobrého pocitu
u nas je to tak,ze plati ten, kto ma pri sebe prave hotovost. pozyvame sa tak navzajom, raz ja jeho, raz on mna
Ja by som mala výčitky svedomia keby za mňa stále niekto platil...