no takze , kamrátka má chlapca neustále sa hádaju, rozchadzaju sa a davaju sa s5 dokopy ale to je jedno , zoznamila ma s nim aj s jednym jeho kamarátom, po nejakom case som sa dala s tym jeho kamratom dokopy ..no medzi mnou a jej chlapcom je taká chémia ,
otázkou je, načo si ty s niekým s kým nechceš byť a načo je tá tvoja kamoška s niekým s kým nechce byť? zbytočne si to komplikujete, naťahujete niečo čo pravdepodobne žiadny zmysel nemá a čo bude časom asi len horšie...keby sa porozchádzate, ty si môžeš riešiť koho chceš, kamoška si môže riešiť koho chce a ten jej drahý takisto...
som za úprimnosť s kámoškou, ja by som hodila pokec s kámoškou, o tom, že jej frajer po tebe poškuľuje a tak... pretože nevieš, ako by ona reagovala a či by jej to prekážalo / neprekážalo, ak by si začala chodiť s jej bývalým..
Hm... Záleží od toho, akú povahu má tvoja kamarátka a akú jej frajer. Ja by som sa s ňou o tom zrejme porozprávala (možno až po rozhovore s ním, kde by som sa uistila, či cíti naozaj väčšiu náklonnosť ku mne ako k nej) a normálne jej povedala, že nech sa naňho vyserie, lebo ten chalan pokukuje po mne. A ani s tým chalanom by som nič nemala, lebo niekto, komu nie je trápne namotávať kamarátku frajerky, za to nestojí. Možno keď dostane teba, budeš preňho rovnako nezaujímavá, ako je teraz tvoja kamarátka, začnete sa hádať a bude pokukovať po tvojich kamoškách... Ale ako hovorím, všetko to závisí od povahy tých dvoch, od toho, do akej miery si ochotná riskovať svoj vzťah s kamarátkou kvôli letmej láske (lebo nepredpokladám, že ho poznáš niekoľko rokov, aby si mohla byť naozaj zaľúbená a poznať všetky jeho klady a zápory) a tak dále a tak dále...
A nechce ťa len pretiahnuť??? Keď hej tak sa na to vys.r. Ale ak nie ukradni ho kamarátke. Keď sa povahovo k sebe hodíte tak máš väčšiu šancu na úspešný vzťah. A kamarátka sa ti možno aj poďakuje že si ju zbavila kok.ta
@lintu ja som sa s nim dala do kopy , ani neviem ako ale je mi dobre ked som snim aj vsetko hej , ale k tomu druhému ma to strasne taha este ked robi to co robi .. a kamoska , ona pozerala nejaky cas po tom mojom, chcela ho .. (nepochybujem ze stale chce)
"ked som von len s tou kamarátkou tak mi hovorí aky je to kok*t, ze by ho bezproblemovo podviedla s byvalym a je s nim len z lutosti lebo vie ze on ju má rád atd.. "
@yui tak kamaratka je to dost , nie velmi dobrá takze ani by mi nevadilo prist o nu (áno som hnusná ) s tym jej frajerom som sa rozpravala ale nie tema JA A ON ale tema ONI , hovoril ze ju má rad a ona sa k nemu správa tak ako sa správa (ako totalne prijebaná) a ze nevie ci je s nou stastny a tak ... ona sa s nim stále rozchadza a za 2 dni sa daju nazat dokopy , niesu spolu dlho necele dva mesiace ale on ju má rad, aspon sa tak tvári ale mna stale vola ma von tam kde budú oni a este ked ten moj tam nieje(co nebude najblizsie 2 tyzdne) , no tie jeho pohlady si musel vsimnut kazdy ...
@creeson ona sa ma pytala minule , ze ci sa mi paci .. ja som jej normalne povedala ze ano .. a ona sa usmiala ze dobre .. aa no to ze by mi podakovala ze som ju zbavila koko*a to by ma u nej vobec neprekvapilo ..
@creeson nevyzera ze by bol taky typ chalana , tá kamarátka je jeho prvá a to ma skoro 19 rokov .. a ja niesom dievca ktore zvyknu zneuzit a odkopnut( koli mojmu vyzoru , niesom najkrajsia) ale rozumiem si s ním .. abo to nechám tak a ked sa bude cinit tak sa budem aj ja , a ked nie tak nic nebude ..
@creeson teraz zase .. mali sme ist opekat asi 10clenna partia ludi len nikto nemoze len ja ON , moja spoluziacka a jeho kamarát ( nie ten s ktorym chodim) ... a povedal ze nech jeho frajerka nedie ze ju tam nechce a volá mna .. vyuzijem to ?
@jaja888 Tak neviem, či ju má rád, keď balí teba... Ale každopádne to podľa toho, čo píšeš, vyzerá, že by všetkým iba prospelo, keby si presadol na teba, tak ho zbaľ. Ak ti kamarátka povedala, že by bola rada, keby si ju toho chalana zbavila a v prípade, že by si to rozmyslela, by ti nevadilo o ňu prísť, tak si ho uchmatni. Horšie ako teraz to už nebude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Dobre som odpovedal?
btw kto pride na to, z ktoreho filmu to je, tak mu beriem pivo
- no, a teraz mi nehovorte, ze zenam nejebe...