@66janica6 bohužiaľ s tým ti ja nepomôžem, že ťa trápi práve to že si hviedzičkujem blogy Hoď to za hlavu, mňa tiež netrápi že si piča a svet je hneď krajší
@66janica6 aj ja si ich ohviezdičkujem... keď mi tam chýbajú kliknutia, aby sa mi zobrazili priemerné hvizdy. teda ak chápeš, čo myslím... teda aspoň kedysi dávno, keď som niečo napísala, to tak ešte bolo.
ale chápem, ak si blog ohviezdičkuje niekto, kto ho chce mať v tom zozname ohviezdičkovaných, a nikto iný by si ho len tak medzi new blogmi nevšimol
@1 7 to dufam nebolo na mna. nik to urcite hned nepochopil.logiskejsie by to bolo naopak,zlate su hodnotnejsie ako cervene,ne? teda vo vacsine pripadov,ne na birdzi
@antinim@19 Birdz deti uci a vychovava k tomu, aby neboli nafukane a rozmaznane, preto sa ani v tomto pripade nevyskytla ziadna vynimka a zlate hviezdicky rozhodnie NIE su hodnotnejsie, ako tie krasne, cervene, akoze od srdca . Nemozno podporovat "mamonske sklony" zlatej farby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
aha, čiže nie som blbá, že som si žiadne zlaté hviezdy nevšimla...
ale chápem, ak si blog ohviezdičkuje niekto, kto ho chce mať v tom zozname ohviezdičkovaných, a nikto iný by si ho len tak medzi new blogmi nevšimol
@5 asi tak. to by som hviezdickoval 3x viac blogov
@8 XDDDDDDDDDDDDDDD
@1 7 to dufam nebolo na mna. nik to urcite hned nepochopil.logiskejsie by to bolo naopak,zlate su hodnotnejsie ako cervene,ne? teda vo vacsine pripadov,ne na birdzi
@1 8njn