Mam prijatela ktory strasne ziarli uz nevladzem velmi ho milujem ...ale tak to dalej nepojde ked mu to poviem tak este on ze ci niesom rada ze sa o mna stara skym som a tak neviem uz ani dychat bez jeho suhlasu nechcem to riesit rozchodom ...
pošli ho do riti, kamarátka chodila s chlapom 3 roky, zakazoval jej s nami chodiť do mesta, na koncerty, na festivaly... raz povedal, že ak chce ísť s nami na festival, on pôjde tiež, ale ak nepôjde on, ona sa ani nehne bez neho. boli sme dohodnutí, že sa teda ide, a nakoniec si zmyslel, že nejde, že nás nepozná, že sa s nami nemieni nudiť blabla. bol žiarliví aj na chlapov, nemal problém niekoho zmlátiť za to že sa na ňu pozrel. ťahal ju na opekačky so svojou partiou - jebnutými chalaniskami, ktorí sa ožierali denno denne... nebola šťastná. rozišli sa, bola chvíľu skleslá, lebo nechcela byť sama, aj ho ešte mala rada, ale po čase si našla nového chlapa, je úplne super, a ona je konečne šťastná!
@sabnacke no ved to ako on velmi nepije stale je vsetko ok...ale ked je az velmidobre tak musi si vkuse daco najst jak vcera mi volal kamos a hned kto je to mne nevlaju kamoski ... a tak .... mamka tiez ale ja dufam ze sa zmeni ....
@maruska222 Hej.. zakáže ti kamarátov. Večne bude hundrať, s ničím nebude spokojný. Bude ťa psychicky terorizovať. Ale on bude môcť všetko Tak to bude... poznám to
keď ho tak veľmi ľúbiš tak si to vyriešte že máš aj vlastný svet v ktorom sa potrebuješ rozprávať o babských veciach napr. móda a že jeho táto téma nebaví neviem ako mám inak napísať čo si myslím =D
no tak to by som riešila na tvojom mieste rozchodom.ved on ti organizuje život.zabudni nanho.ved to sním nevydržíš.predpokladám,že ťa aj kontroluje ..mala som tiež takého priatela
@maruska222 Ja som bol taky istý..Až kým som nezačal frajerko viac dôverovať teraz jej verím naplno ako len dokážem niekomu veriť som s ňou rok a pol a myslím si že len kvôli mojej zmene sme vydržali takto dlho... a tebe radím nemá to zmysel ťahať sa s takýmto chalanom nech sa nad sebou aspoň zamyslí a nech si aspoň ide vyvtrať hlavu niekam von a dlho a ale fak dlho porozmýšľať nad tým že nie je tvoj otec ani nikto aby ti zakazoval s niekym sa stratávať si svojprávna a takýchto by som už len teraz kopal do hlavy Radím ti daj mu výstrahu že sa s ním rozídeš ak sa nezmení a neprestane ťa kontrolovať ! Ak to nezabere pošli ho do **** tam presne tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
zvaz si pre a proti . ale ja by som sa rozisiel jednoznacne
kašli naňho, on sa nezmení, môže sa to len a len zhoršovať.
Super vzťah..
radšej to rýchlo ukonči
lebo ja nie
jak toto moze so sebou nechat hocikto aspon so ZVYSKAMI sebaucty robit o____O
On si totiž myslí, že všetko robí správne a chybu si neuzná v žiadnom prípade.
nemusíš ďakovať
a kt vojej otazke rozid sa s nim...naozaj si taka zufala ze radsej budes s takou kreaturou ako byt sama??chudera...:/