moje kamosky mi hovoria (iokrem nich aj iní ludia ze som super baba, pekná a chodím na gympel cize nieco by mi mala hovorit aj inteleigenica....a chalani sa ma boja!!
ked vidim nejaku namachlenu babenku tak nechapem vlastne chalana ktory s nou id
Je rozdiel medzi inteligentnými a namyslenými. Keď sa nad tým zamyslíš, tak zistíš ze tá pomyselná čiara medzi inteligenciou a namyslenosťou sa prekračuje len veľmi ľahko, ale späť to je už horšie. Tak sa nad sebou zamysli a možno zistíš do ktorej skupiny patríš.
vobec to tak neviznelo ! uplne chapem co tym chces povedat jednoducho si uvedomujes vlastnu hodnotu a vies ze niaka fiflena co mysli kundou viac ako hlavou na teba nema ... hlavne bud sama sebou som si isty ze niaky chalan si ta zamiluje tato diskusia je dokaz toho v co verim a som rad ze niekto uvazuje podobne ako ja
pravdepodobne zijes v kolektive kde maju chalani ine priority ako by si chcela...je to pre teba dost blbe mozes sa hrat na niekoho kym nie si potom si ich ziskas ale to uz potom nebudes ty ...
asi jediny to tu pochopil len typek...ja nie som namyslena...len som tym chcela povedat ze hociaka baba, ktora fajci, nadava a je uplne vulgarna skor zaujme chalana nez nejaka sice menej vyrazna ale super baba.
ktovie ci nemam ten podobny problem ako ty, hoci ja trochu vyznievam az prisilne extrovertne v spolocnosti a nedavam si piskovat primitivmi a primitivkami, a to odplasi vsichno co sa da, mozno niekedy pôsobim az drzo, a kamoska mi raz na strednej vravela, ze vyzeram trochu psyne DD, ale od pychy dufam, ze mam dalekooo...je to tym, ze sme osoby pre normalne vazne vztahy, nie take polrocneee (alebo v starych casoch i pubertiacke)
jj, ja to iste, len sa na to snazim nemysliet a netrapit sa nad tym, uz som sa nad tym rozplyvala dost dlho a nestoji mi to za to, ved byt free je take skvele, naco sa viazat, teraz mozem byt volna robit, co chcem, potom neskor okolo tridsiatky sa uz budem musiet usadit, ale dovtedy sa nemusim viazat a uzivat si, lenze ta samota je o nicom, aj ked budem mat okolo seba priatelov... hm co uz, snad sa nejaky posledny samuraj( alebo samovrah v mojom pripade, heh), najde ...
"ze hociaka baba, ktora fajci, nadava a je uplne vulgarna skor zaujme chalana nez nejaka sice menej vyrazna ale super baba"
Ja to vravim furt, odkedy som tu zaregistrovany - dnes su pubertaci samy kokot a pica, preto sa davaju dokopy, lebo k sebe pasuju, to ostatne 1% su normalni jedinci, ktori tolko stastia nemaju, lebo ich pomenej.
hah, no tak to je sranda...ja by som sa rozhodne netrapil nad tym preoc ma nechcu..proste sa zmierim s tym, ze ludia maju radsej ludi ktori nemusia byt ani pekni ani mudri ani vtipni ale musia sa vediet predat... kriteria nie su vzyd rovnake, i ked sexi ludia to maju v zivote vzdy lahsie...
a mimochodom, to ze chodis na gympel neznamena ze je tam nejaky vyskyt inteligencie skor opak... ja som tiez gymplak viem co hovorim..a gympel to je odpad ludstva ktory ani len nevie co chce robit povacsine
Takze poprve, typek a zakladatelka tejto diskusie, to ze chodite na gympel neni zarucenie ze ste prudko inteligentny, viznieva to tak jakoze my chodime na gympel a vy ste nuli. Ja ty mozem a nemusim verit ze chodis na drsny gympel tazky.Takze si myslim ze je fuk ci chodis na gympel ci na strednu skolu. Ten kto chce byt co ja viem strojar sa nebude jebat na gympel, alebo ten co chce robit na stavbe pojde logicky na stavebnu a potom na vysku preco by mal ist na gympel ? A ked nepojde tak to uz neni inteligentny ? Tieto nazory si nechajte pre seba.
Dalsia vec january, fakt tvoje nazory vizneli trocha namysleno. Ty tim pipkam namachlenim asi len zavidis, prepac, len to tak vyznelo ja nehovorim ze to tak je. Takze zasadna otazka, preco sa nemozes aj ty namachlit a byt pritom inteligentna ? Ja si myslim ze ked sa baba namalaju, da si mejkap a co ja viem sa trocha upravy a vyoblieka, ze to neznamena ze neni inteligentna. A ked budes jedno aj druhe tak po tom vo co gou ? Budes dokonaly tip inteligentna + krasna.
Za dalsie kto ty povedal ze chalani hladaju baby kere furt nadavaju, fajca a piju ? To vobec neni pravda Chalani maju podobne zmyslanie ako ty, su mlady, nechcu sa viazat, treba si uzit. A kedze sic chcu uzit ako ty , nebudu hladat inteligentnu babu ktora by sa chcela viazat, ale nejaku sexi kocku s ktorou si uziju a idu dalej. Samozrejme seci su neni taky. Ale je ich vecsina. A baby su na tom tak isto, tiez nehladaju inteligentnych chlapcov. Ved sa do toho vzy sama, keby si si mohla vybrat z dvoch chalanov ktory stoja pred tebou, nepoznas ani jedneho, a jeden je fesak, znackovo vyobliekany, upraveny proste nejaky tvoj typ krasnegho chalana ale nema najlepsie znamky, a vedla neho stoji napr, nejaky biflos co prosperuje a je dost inteligentny ale vyzera jak nejaky lojko, vychudnuty na kost, neupravene vlasy, lacne a nemoderne handry atd atd. Pochybujem ze by si si ty vybrala toho biflosa Takze by si to mohla trocha pochopit.
Ked si chces uzivat a co ja viem jaks a bavit, a mat nejakych chalanov, tak sa vykrasli na styl tich namachlenych pipeniek, ale svoju inteligenciu si mozes pritom nechat. A budes mat jedno aj druhe, uvidis hned bude zivot krajsi. A ked si uzivat enchces a chces sa len stazovat, kludne sa len dalej vzdelavaj aby si bola prudko inteligentna, a potom ked budes rozmyslat nad svojiou mladostou, alebo ked budes rozpravat svojim detom ake si mala detstvo, ci skor dorast, zistis ze vlastne neni o com rozpravat a na co spominat.
Dolezite je ako si to vyberes ty. Ked chces vazny vztah alebo vztah nechces, pokracuj v tom co si robila doteraz a mas postarane.
Ak vsak takym pipenkam vymalovanim zavidis, tak zo sebou nieco sprav a mas po probleme, nikto nehovori aby si zacala fajcit a nadavat, ale skus trocha tej inteligencie odlozit na bok a sak to pozans.
A k nazvu diskusie, niekto od teba ani nechce aby si nas chapala, zeny nechapu muzov a muzi nechapu zeny, tak to bolo a tak to bolo, je aj bude...
tak moj nazor....a dufam ze ma zanho tiez nezvozite...v zasade suhlasim s typkom a zakladatelkou len par poznamok...troska to vazne vyznelo ze ludia na gymploch su nieco a ostatny nic(ja sice tiez neviem akym zazrakom chodim na gympel ale to je irelevantne ...bo poznamdost ludi co na gympli nemaju co robit...sice to neni znamka inteligencie...na co bude nejakemu strojarovi gympel...ale to neni temou...
takze chalani sa boja inteligentnych bab(ak taka naozaj si)asi preto lebo maju strach ze budu lepsie a mudrejse ako oni...mnoo ja by som taku inteligentnu babu bral ale akosi nemozem zakopnut o taku...len tolko k teme
ale ved ja som to uviedla len ako priklad...zle som sa vyjadrila s tou skolou!!! Ja verim ze inteligencia je dana a nie je urcujuca skola..mam mnoho prikladov okolo seba...moj otec ma obycajnu strednu stavebnu ale vie take veci...Riskuj je jeho oblubena sutaz
A zas si nemyslite ze sa nemalujem alebo vyzeram ako nejaky biflos...rada sa pekne obliekam a vyzeram pekne..asi som to naozaj zle napisala.....A verte nezavidim nikomu, toboz nie tym "pipkam"...
No tu sa tusim zvrtla diskusia na to, ze ludia na gymploch su zvacsa namysleny. No ja ked niekomu poviem, ze chodim na gympel tak hned kazdy taky povzdych, ze "aach gympel". Akoby tam chodili len ludia, co sa chcu bavit len o ekonomii, politike, o sturovcoch, alebo druhej svetovej. Boze, aj my sa vieme zabavat a kecat len tak o nicom. A tiez nie su ani vsetci namysleny (vynimka potvrdzuje pravidlo ). Nahodou, gympel vobec nie je tazka skola, mam kamaratov na elektrotechnike a to je hotovy zabijak...
No a teraz k teme Nepovazujem Jannuary za namyslenu. Mas vlastne vo vela veciach pravdu. Ale tak vacsina pubertiakov je uz taka, co narobis. Uz ani necakam, ze najdem niekoho, kto by to so mnou myslel vazne, tak sa to aj ja snazim brat trocha s nadhladom... a vravite, ze nemate radi opite baby, ktore fajcia, a ked ja poviem, ze nepijem (vela ), nefajcim, tak ohrnaju vsetci nosom... Ale ja sa zas musim priznat, ze casto niektorym babam zavidim. Njn, jedna z mojich horsich vlastnosti
Jj elektrotechnika je fakt zabijak, mozem potvrdit, prechadzam zo stworkami a spoluziak biflos s trojkami aj to newie ako. A matika? mam kamaratky na gymploch a tje take weci co sa mi ucime w ziwote newideli a ani widet nebudu..
tak asi sme sa vsetci zhodli na tom, ze nie skola je dolezita, dolezita je vasa osobnost....a myslim si, ze kazdy si raz najde seberovneho..ci uz je to v bohatstve, IQ, piti ci nepiti, fajceni alebo pri povahe toho druheho...kazdemu to prajem...
...škola nie je dôležitá??? ....na tomto ste sa všetci zhodli??? ...ja si to nemyslým... ...tiež chodím na gympel...a to, že chodím na gympel neznamená, že si o sebe myslím, že som nejaká prudko inteligentná!!! ....človek, ktorý je napríklad na gympli nemusí byť mudrejší ako ten, čo je napríklad na hotelovej, alebo na priemyslovke....ak tam chcel ísť, išiel tam...a, čo sa týka tých namyslených pipiek, či ako ste ich nazvali....tie na gymploch akože nie sú??? ...vyznelo to, ako keby bol gympel nejaká samostatná jednotka, kam chodia geniálny ľudia, ale tak to isto nie je... ...sú, tam normálne decká, ktoré sú zväčša chytré...ale je na nás vyvíjaný dosť veľký nátlak a často -krát neľudský prístup profesorov, ktorý očakávajú nemožné...a práve od učiteľov často krát počujeme tú vetu : ,,veĎ ste na gympli,, ...myslím, že vzťah baba a chalan vôbec nie je o škole,vravím aj z vlastnej skúsenosti... veľké množstvo báb z gympla má fešákov chalanov, ktorý možno nechodia na naj. školy(ale ja nemám nič proti nijakej škole)....
...čiže Jannuary....skús sa pozrieť viac na seba...pozri, žiadny chalan si nepovie : " tamtú babu chcem , tá je z gympla! .... ide tu o teba ako osobnosť...
no ja uz newiem co tu mam napisat..........JA hovorim ze skola NIE je dolezita pri vybere chalana...o tom sme sa tu cely cas bavili co si asi ty,Lusssia22 vobec nezaregistrovala...
moja už samo o sebe to že hovoríš a vyzdvihuješ že chodíš na gympel ja trápne nepoznám ťa ale nechcel by som s tebou neč mať len pre tvoju inteligenciu.
To mám brať tak že my astatný negymnazisti niesme inetligentní.
A to že tam chodíš neznamená že si inteligentná možno sa len rada biflíš, inteligencia sa nemeria počtno škôl ani ich druhom čiže aj posledný hnojár môže byť na tom lepšie ako ty. cmuk
L.a. ja som nechcel povedať že ludia s gympla sú namyslení len Jannuary to vyvolala celé s tým že chodím na gympel, to ako keby malo znamenať že je pred ostatnými dievčatami a súhlasím s itom.
No len mimo temy, ja uz som elektrotechniku vysiel aj zmaturoval
Ale zase k teme, tato tema sa zvrtla k skole Myslim ze to nebolo cielom zakladatelky tejto diskusie
Vratme sa k tej inteligencii, takze by som chcel povedat ze nie vsetci chalany sa boja inteligentnych bab. Ono je to v podstate jednoduche. Chalan ktory si chce len uzit, chvilkovi kratky vztah a potom ist dalej, nehlada inteligentnu babu. Proste to je pre taky tip cloveka zbytocne a len mu to stazi jeho volnost ci zabavu, alebo mu to velmi oddiali sex s danou partnerkou, a o to vecsinu takymto chalanom ide. Nehovorim ze si neni pekna, ale vonku sa to len tak hemzi peknymi babami, a ovela vecsia cast inteligentna nie je
Newiem ako je to presne s tebou, hovoris ze sa ta chalani boja, myslim ze problem nie je ani tak v inteligencii ako v dostupnosti. Mozno posobis nedostupne, mozno ako ladova kralovna. Proste nepoznam ta natolko, alebo neviem s tvojich prispevkov vycitat aka si a preco sa ta chalani boja. Pretoze ked spojime krasu s inteligenciou dostavame obraz vynikajucej zeny v roli partnerky, tak isto zeny by si urcite priali mat pekneho a intelogentneho chlapa. Takze myslim ze v inteligencii tvoj problem nebude, skus sa nad tym zamysliet, ci este nieco ine nerobis zle.
no myslim si a priznavam si to ze si nerada pustam ludi k telu...teda tych cudzich myslim...ked nejakeho cloveka spoznam musi prejst urcity cas aby sa stal mojim kamaratom a neskorej mozno aj mojim priatelom...A VRBA ja nevyzdvihujem ze chodim na gympel...tuto vec som spomenula len v 1. prispevku a vsetci ostatni ste sa toho chytili...a uz vobec netvrdim ze na gympel chodia LEN inteligenty ludia, to by mi ani nenapadlo...a ver mi biflenie nejde dokopy s inteligenciou ak si toto myslis...to by mohol byt potom kazdy inteligentny...
Hm....vies neviem preco tu tak kritizuje každu vulgarnu babu..je to ich vec..su to take povahy..Ved hlavny problem je ten ze si nevies najst CHLAPA..tak sa nahod chod do takej spolocnosti kde stretnes normalnych chalanov a nelam si hlavu este aj nejakmy kockami co tych CHlapov maju az az..
Jannuary velmi mi pripomínaš jednu bývalú spolužiačku, všetky tie tvoje príspevky, dokonca aj ten otec s Riskuj! Možno si to ty!
Tvoj problém bude asi v tom, že s tými namachlenými pipkami, fajčiarkami atd. sa odmietaš baviť, pritom nie všetky pipky musia fajčiť, nadávať... Len sa vedia zabávať. Všimla som si, že sa tu zhodli najviac tí, ktorí chodíte na gympel! Niektorí gympláci sú naozaj iný, akože niektorý sú úplne detinský a myslím, že je to preto, lebo ich hlavnou prioritou je škola, nikdy sa nechodia zabávať a potom s veeeeeľkým nadšením rozprávajú o tom, čo zažili u svojej babky na prázdinách!! Skús viacej chodiť do spoločnosti, aby si bola v obraze ako to chodí vo svete a nie len v telke a knihách!
Nechápem terajších chalanou a baby.to machlenie a nadávky(frajerina)Ale ak si pozorne všimneš tieto vzťahy su iba na chvilu.Tí ktorý sa z nich poučia potom vedia čo maju hladať a tí čo nie budú stále behať za takými ako pred tým.
Mne osobne sa nevidia baby namachlené.Podľa mňa sme každý jedinečný a v tom je naša krása.Je jasné že nie každý je rozumovo rovnaký a nie každý hľadá čo by bolo pre neho najlepšie ved porovnaj si chalanou z mesta a z dediny.A tak je to aj z babami.Niekedy máš šťastie a stretneš toho/ú pravú/ého.
No najdôležitejšie je ostať samým sebou.Ked človek sa mení kôli niekomu inému, len kopíruje iných a nikto nechodí s niekým takým ako chodil pred chvíľou.
A ešte k tomu strachu z inteligencie.Jasne nájdu sa taký čo nie že sa boja ale nedokážu zniesť že je niekto lepší mudrejší ako oni.A to je ich vlastná hlúposť,nevedia o čo prichádzajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
P.S: inteligencia nie je všetko
"ze hociaka baba, ktora fajci, nadava a je uplne vulgarna skor zaujme chalana nez nejaka sice menej vyrazna ale super baba"
Ja to vravim furt, odkedy som tu zaregistrovany - dnes su pubertaci samy kokot a pica, preto sa davaju dokopy, lebo k sebe pasuju, to ostatne 1% su normalni jedinci, ktori tolko stastia nemaju, lebo ich pomenej.
a mimochodom, to ze chodis na gympel neznamena ze je tam nejaky vyskyt inteligencie skor opak... ja som tiez gymplak viem co hovorim..a gympel to je odpad ludstva ktory ani len nevie co chce robit povacsine
Takze poprve, typek a zakladatelka tejto diskusie, to ze chodite na gympel neni zarucenie ze ste prudko inteligentny, viznieva to tak jakoze my chodime na gympel a vy ste nuli. Ja ty mozem a nemusim verit ze chodis na drsny gympel tazky.Takze si myslim ze je fuk ci chodis na gympel ci na strednu skolu. Ten kto chce byt co ja viem strojar sa nebude jebat na gympel, alebo ten co chce robit na stavbe pojde logicky na stavebnu a potom na vysku preco by mal ist na gympel ? A ked nepojde tak to uz neni inteligentny ? Tieto nazory si nechajte pre seba.
Dalsia vec january, fakt tvoje nazory vizneli trocha namysleno. Ty tim pipkam namachlenim asi len zavidis, prepac, len to tak vyznelo ja nehovorim ze to tak je. Takze zasadna otazka, preco sa nemozes aj ty namachlit a byt pritom inteligentna ? Ja si myslim ze ked sa baba namalaju, da si mejkap a co ja viem sa trocha upravy a vyoblieka, ze to neznamena ze neni inteligentna. A ked budes jedno aj druhe tak po tom vo co gou ? Budes dokonaly tip inteligentna + krasna.
Za dalsie kto ty povedal ze chalani hladaju baby kere furt nadavaju, fajca a piju ? To vobec neni pravda Chalani maju podobne zmyslanie ako ty, su mlady, nechcu sa viazat, treba si uzit. A kedze sic chcu uzit ako ty , nebudu hladat inteligentnu babu ktora by sa chcela viazat, ale nejaku sexi kocku s ktorou si uziju a idu dalej. Samozrejme seci su neni taky. Ale je ich vecsina. A baby su na tom tak isto, tiez nehladaju inteligentnych chlapcov. Ved sa do toho vzy sama, keby si si mohla vybrat z dvoch chalanov ktory stoja pred tebou, nepoznas ani jedneho, a jeden je fesak, znackovo vyobliekany, upraveny proste nejaky tvoj typ krasnegho chalana ale nema najlepsie znamky, a vedla neho stoji napr, nejaky biflos co prosperuje a je dost inteligentny ale vyzera jak nejaky lojko, vychudnuty na kost, neupravene vlasy, lacne a nemoderne handry atd atd. Pochybujem ze by si si ty vybrala toho biflosa Takze by si to mohla trocha pochopit.
Ked si chces uzivat a co ja viem jaks a bavit, a mat nejakych chalanov, tak sa vykrasli na styl tich namachlenych pipeniek, ale svoju inteligenciu si mozes pritom nechat. A budes mat jedno aj druhe, uvidis hned bude zivot krajsi. A ked si uzivat enchces a chces sa len stazovat, kludne sa len dalej vzdelavaj aby si bola prudko inteligentna, a potom ked budes rozmyslat nad svojiou mladostou, alebo ked budes rozpravat svojim detom ake si mala detstvo, ci skor dorast, zistis ze vlastne neni o com rozpravat a na co spominat.
Dolezite je ako si to vyberes ty. Ked chces vazny vztah alebo vztah nechces, pokracuj v tom co si robila doteraz a mas postarane.
Ak vsak takym pipenkam vymalovanim zavidis, tak zo sebou nieco sprav a mas po probleme, nikto nehovori aby si zacala fajcit a nadavat, ale skus trocha tej inteligencie odlozit na bok a sak to pozans.
A k nazvu diskusie, niekto od teba ani nechce aby si nas chapala, zeny nechapu muzov a muzi nechapu zeny, tak to bolo a tak to bolo, je aj bude...
takze chalani sa boja inteligentnych bab(ak taka naozaj si)asi preto lebo maju strach ze budu lepsie a mudrejse ako oni...mnoo ja by som taku inteligentnu babu bral ale akosi nemozem zakopnut o taku...len tolko k teme
A zas si nemyslite ze sa nemalujem alebo vyzeram ako nejaky biflos...rada sa pekne obliekam a vyzeram pekne..asi som to naozaj zle napisala.....A verte nezavidim nikomu, toboz nie tym "pipkam"...
No a teraz k teme Nepovazujem Jannuary za namyslenu. Mas vlastne vo vela veciach pravdu. Ale tak vacsina pubertiakov je uz taka, co narobis. Uz ani necakam, ze najdem niekoho, kto by to so mnou myslel vazne, tak sa to aj ja snazim brat trocha s nadhladom... a vravite, ze nemate radi opite baby, ktore fajcia, a ked ja poviem, ze nepijem (vela ), nefajcim, tak ohrnaju vsetci nosom... Ale ja sa zas musim priznat, ze casto niektorym babam zavidim. Njn, jedna z mojich horsich vlastnosti
A k teme? ziadne k teme tentoraz nebude
...čiže Jannuary....skús sa pozrieť viac na seba...pozri, žiadny chalan si nepovie : " tamtú babu chcem , tá je z gympla! .... ide tu o teba ako osobnosť...
To mám brať tak že my astatný negymnazisti niesme inetligentní.
A to že tam chodíš neznamená že si inteligentná možno sa len rada biflíš, inteligencia sa nemeria počtno škôl ani ich druhom čiže aj posledný hnojár môže byť na tom lepšie ako ty. cmuk
No len mimo temy, ja uz som elektrotechniku vysiel aj zmaturoval
Ale zase k teme, tato tema sa zvrtla k skole Myslim ze to nebolo cielom zakladatelky tejto diskusie
Vratme sa k tej inteligencii, takze by som chcel povedat ze nie vsetci chalany sa boja inteligentnych bab. Ono je to v podstate jednoduche. Chalan ktory si chce len uzit, chvilkovi kratky vztah a potom ist dalej, nehlada inteligentnu babu. Proste to je pre taky tip cloveka zbytocne a len mu to stazi jeho volnost ci zabavu, alebo mu to velmi oddiali sex s danou partnerkou, a o to vecsinu takymto chalanom ide. Nehovorim ze si neni pekna, ale vonku sa to len tak hemzi peknymi babami, a ovela vecsia cast inteligentna nie je
Newiem ako je to presne s tebou, hovoris ze sa ta chalani boja, myslim ze problem nie je ani tak v inteligencii ako v dostupnosti. Mozno posobis nedostupne, mozno ako ladova kralovna. Proste nepoznam ta natolko, alebo neviem s tvojich prispevkov vycitat aka si a preco sa ta chalani boja. Pretoze ked spojime krasu s inteligenciou dostavame obraz vynikajucej zeny v roli partnerky, tak isto zeny by si urcite priali mat pekneho a intelogentneho chlapa. Takze myslim ze v inteligencii tvoj problem nebude, skus sa nad tym zamysliet, ci este nieco ine nerobis zle.
Tvoj problém bude asi v tom, že s tými namachlenými pipkami, fajčiarkami atd. sa odmietaš baviť, pritom nie všetky pipky musia fajčiť, nadávať... Len sa vedia zabávať. Všimla som si, že sa tu zhodli najviac tí, ktorí chodíte na gympel! Niektorí gympláci sú naozaj iný, akože niektorý sú úplne detinský a myslím, že je to preto, lebo ich hlavnou prioritou je škola, nikdy sa nechodia zabávať a potom s veeeeeľkým nadšením rozprávajú o tom, čo zažili u svojej babky na prázdinách!! Skús viacej chodiť do spoločnosti, aby si bola v obraze ako to chodí vo svete a nie len v telke a knihách!
Mne osobne sa nevidia baby namachlené.Podľa mňa sme každý jedinečný a v tom je naša krása.Je jasné že nie každý je rozumovo rovnaký a nie každý hľadá čo by bolo pre neho najlepšie ved porovnaj si chalanou z mesta a z dediny.A tak je to aj z babami.Niekedy máš šťastie a stretneš toho/ú pravú/ého.
No najdôležitejšie je ostať samým sebou.Ked človek sa mení kôli niekomu inému, len kopíruje iných a nikto nechodí s niekým takým ako chodil pred chvíľou.
A ešte k tomu strachu z inteligencie.Jasne nájdu sa taký čo nie že sa boja ale nedokážu zniesť že je niekto lepší mudrejší ako oni.A to je ich vlastná hlúposť,nevedia o čo prichádzajú