Holka nechce chalana, poriadne ani nevie prečo. Vraj nejaký blok No keby si ten chalan začal s inou, tak by jej to už vadilo. Neviem ako iní, ale ja keď niekoho nechcem, tak mi je fuka, či si začne s niekym iným alebo nie, hoci by bola aj moja najlepši
neviem presne čo chceš, názor, odpoved na otázku, ktorú si tu nedal alebo ako?
ale tak vyskúšam:
ženy sú už také, možno ťa nechce ale vieš aké su ženy, často neznesú, že hned jak chalana pošlú do riti si začne s inou, majú potom pocit, že to na nich len hral a podobne, takže im to vadí
na tvojom mieste by som sa snou nezaoberala, ju to prejde
Ako sa hovori, vazis si nieco az ked o to prichadzas... na just by som si zacal s inou babou a potom sa ukaze, ci ta prva ma zaujem alebo si ta iba drzi na uzde. Ked sa nevie vyjadrit, tak preco by som ja mal kvoli nej trpiet a obmedzovat sa... no tot holy kokot akurat tak, budem zit v celibate a osamote, len preto lebo ona sa nevie rozhodnut?
@assassins toto nie je majetníckosť, to je ješitnosť. majetníckosť je keď chceš vlastniť, ona nechce vlastniť, ona ho nechce vôbec, len chce aby on sa z nej nevedel vymotať lebo to znamená že "nenašiel lepšiu", čistá ješitnosť.
Nechce sa viazať, ale na druhej strane ťa očividne chce,keďže jej to vadí ..Ona možno dúfa , že keď sa jej názor na tieto veci zmení a bude presvedčená otom,že s tebou by ten blok prekonala,tak budeš nablízku..No keď si nájdeš iné dievča, tak je to stratene No myslim,že keď nevie teraz čo chce..v najbližšej dobe sa to určite nezmení a ty nemôžeš predsa premrhať život čakaním na niečo čo nie je vôbec isté ...Alebo jej navrhni nech ste taký špeciálny kamoši- žiadne záväzky,atakdále...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nechce ťa lebo ťa proste nechce ale vyhovuje jej, že jej venuješ všetku pozornosť, kebyže si niekoho nájdeš, nebolo by to tak.
Izy. Ďalší prosím.
a ked to maju, nevedia co s tym
:letim:
ale tak vyskúšam:
ženy sú už také, možno ťa nechce ale vieš aké su ženy, často neznesú, že hned jak chalana pošlú do riti si začne s inou, majú potom pocit, že to na nich len hral a podobne, takže im to vadí
na tvojom mieste by som sa snou nezaoberala, ju to prejde
@7 no lebo chlapi majetnícki nie sú, že jo?
proste ho chce mať na uzde, keď ujde za inou má urážku na egu