akoze cim dalej si to vsimam viacvsetci pekni a mili chalani si najdu take ze skarede baby alebo daju prednost tucnejsej ako stihlej a neni to len o tom ze stihle su hlupe albo ja newem co.......su tucnejsie lepsie ako mi stihle? a este ked si vyberate xa
jeden zaujimavy postreh: taky ty nadpriemerny chalani chodia so skaredymi babami...priemerny chodia s priemernymi...a pekene baby chodia so skaredymi chalanmi...preco?
1) z hladiska toho "krajsieho" je ten druhy ovela istejsi partner ako nieco podobne
Nejde o tom či je štíhla, alebo chudá. Aj oblejšie baby sú pekné a aj štíhle baby môžu byť škraty s prepáčením za ten výraz. Ide o to že si rozumiete, že sa máte o čom porozprávať, spolu sa smiať. Navyše inteligentný chalan si nájde "pipku" s IQ rozbitého pohára málokedy...taký väčšinou vie čo chce.A k tej poslednej vete. Baba aj o 4 roky mladšia môže byť psychicky vyzretejšia ako chalanove vrstovníčky, alebo nemusí a je to ešte decko pričom chalan je už viacmenej zrelý.. Samozrejme ak ide o prípad že chalan má cca18-20 a holka má tak 14-16. Tento rozdiel sa stiera tak po holkinej 18tke. vtedy je to podľa môjho názorz už rovnocenný vzťah. Dovtedy si myslím, že nie.
Myr3c Ja som mala 16 a priatel 21 teraz mam uz sice 17 a on stale 21, ale je to normalny vztah. On je zrely dost a sama o sebe neviem tvrdit, ale tak niekto tvrdi ze som zrelsia nez jeho byvala co ma 20, tak ja neviem posudit, ale keby to bola prekazka v nasom vztahu ten vek, tak niesme spolu uz polroka, a nemame ziadne problemy. Ale zas ked on mal 16 ja som mala 12 a to by sme si iste nezačali. Ale tak okolo tej 18 sa to fakt zrovnáva, u mna trosku skôr.
Sabica: tu zohráva úlohu aj to, že ako dlho ste spolu. Nehovorím že nemôže byť. Výnimka potvrdzuje pravidlo a čím viac individualít charakteristika zahŕňa tak tým je všeobecnejšia. Ak ste spolu 2-3 mesiace tak by som ešte s konštatovaním počkal, ak ste spolu dlhšie tak Vám nemôžem zalželať nič iné, len nech vám to spolu klape čo najdlhšie.
To mate desat... ak sa clovek zalubi, je to jedno ci ma ten druhy 16 ci dvadsat, chudy ci oblejsi, s dlhymi ci kratkymi vlasmi, nizky ci vysoky... Ak sa naladeni na jednu vlnu a po mnohych strankach si rozumeju, tak im je to fuk... pravda to sa musi clovek najprv zalubit a povedzme si uprimne, prvy dojem toho robi vela
podla mna to nie je vzdy pravidlom...ze pekny s nepeknou a naopak...podla mna je to u kazdeho individualne...som videla vela peknych parov--akoze pekni boli obaja..ale si myslim, ze ludia sa viac zaoberaju nad tym ak uvdia vyzorove protiklady...heh ale je to aj pochopitelne.hmm.vtedy im nejde o tu vonkajsiu stranku, ale o to co ma ta osoba vo vnuuutri!tak radim sa nad tym moc nezamyslat a nerozoberat to....su vselijake konbinacie D
ked si vyberie podla teba pekny chalan "skaredu babu", nie je aspon povrchny a pozera na nieco ine ako na telo - na to, co je vnutri. to je o dost dolezitejsie...
mam taky pocit,ze sa tu zamyslame nad nasmrtelnostou chrusta...ved je viac nez jasne,ze je uplne jedno ako kto vyzara al. co ma oblecene...ak ti ide len o to preco niekto s niekym chodi je to viac-menej jedno...ak ti vsak ide o to preco niekto niekoho lubi...pekne baby si myslia ze maju narok na vsetkych chutnych chalanov namiesto toho aby sa zamysleli nad tym co im chyba, ze ten chrumkavy chalan ju nechce,naopak ze chce mozno babu ktora je baculka...ja som tucna a mam kopy kamosov ktori si myslia ze je to nice,lebo ma netrapi co zjem ale to co navarim im...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a k tej babe o 4 roky, tak uz len s principu sa s takymi nepustam do reci, lebo netuzim pocuwat tje ich pubertacke recicky..
1) z hladiska toho "krajsieho" je ten druhy ovela istejsi partner ako nieco podobne
2) tak to proste je
EQ
B/ Osobne sa mi nepacia chude baby