Volakedy ludia sa milovali len s clovekom, ktoreho skutocne milovali a aj to len po svadbe. No dnes, ako sa aj cely svet zhorsuje, aj tymto sa ludia nejak ponahlaju, bezne to uz robia 13- 14 rocne decka. Ale najde sa este niekto kto si to nechava pre clov
myslim si ze cakat s tým do svadby je mierna hlupost...co ak po svadbe zstite ze si po tejto stranke vobec nevyhovujete? pokzai sa tým cele manzelstvo.....na takom niecom....tym zase enobhajujem tých co si myslia ze su dôležitý ked sexuju v trinastich kazdy den...
Cakat do svadby je somarina, co ak sa niekto vobec nechce ozenit? Je to len papier, ktory pre mna osobne neznamena takmer nic a pochybujem, ze niekedy bude...
inak by ma zaujimalo kedy to bolo, že "Volakedy ludia sa milovali len s clovekom, ktoreho skutocne milovali a aj to len po svadbe"...to nebolo predsa nikdy
Lol, ze volakedy sa cakalo do svatby Volakedy mali aj papezi milenky preboha, sa jebalo vtedy jak ozivot. Ziadny rozdiel, len nikto si to nenatacal na mobil...
ja mam 19 a este som panic, cakam na tu pravu , ale sex az po svadbe velmi neuznavam, lebo potom by sme mohli zistit, ze si v sexe nerozumieme a to by bolo dost neskoro na take zistenie...
Ako stacilo m iprecitať si uvod že volakedy sa ludia... a bla... už od staroveku sa jebalo vsade kde sa mohlo...
a ked si to tak vezmes, pokial viem tak je velek percento rodicov aj našich generácii čo sa brali hned po tom, ako zistili, ze budu rodicmi.
A pokial myslis nase babky a dedov, že sa z lásky brali a nebol oto o sexe, tak sa ich spýtaj čo robievali na poliach, oberačkách, okopávačkách vo vinohradoch a na lesných prácach... he... jebali jak sa dalo...
Aj to boli casy... my mozme jebat akurat tak po tancovani na diskotekach... a ja tancovať neviem... ja chcem ist okopavať cibulu....
Volakedy sa čakalo do svadby...a volakedy sa vydávali pätnásťročné dievčatá....
Ja osobne ľudí, čo to dokážu obdivujem, ale nechápem im...myslím si, že ak sa rozhodnem s niekým vstúpiť do manželstva treba si rozumieť v každom ohľade, nechem zažiť nejaké "prekvapeníčka"...
myslim ze existuje niekolko rozumnych dovodov preco sa oplati pockat az do svadby, nechcem tym povedat nic ine iba ze tie dovody existuju...
1) pohlavne choroby...co vy viete co si so sebou nosite...ked clovek pocka, tak sa nad takym ani nezamysla
2) je pravda ze sex bol vzdy a ze aj nase babky a dedkovia sa nahanali, ale aspon v tej dobe nebol svet taky prespikovany sexom ako dnes
3) paci sa vam predstava, ze s clovekom, s ktorym chodite uz spal zastup ludi???
4) to ze to nebude po svadbe klapat...dajte konkretny priklad komu sa to stalo...ked je DOBRA komunikacia, klape vsetko...ked nie je, neklape
5) dnesny nazor na sex je dost posunuty...berie sa ako nieco sebecke, co chcem a tak to dosiahnem a na druhom mi nezalezi...ale o tom to cele nie je...
len tolko, uvidime kolko ludi mi bude teraz odporovat
1. neviem ci som spravne pochopila, ale myslis si že ak si neikto zo sexom pocka do manzelstva a niektori z partnerov má pohlavnu chorobu tak ta sa zrazu v manzelstve vyparí????sorry ale tak mi to vyznelo
2.ja by som skôr povedala ze bol svet sexom prespikovany rovnako, ak nie viac.....len sa o tom menej hovorilo....lebo dobre vieme ze to bolo vtedy tabu
3. osobne toto riesit nepotrebujem, a nemyslim si ze pre nejaky vztah je dôležite ze spal so zastupom ludi, horsie by uz bolo keby spal so zastupom ludi pocas vztahu.....
4. nemozes vsetko riesit komunikaciou, ked si raz neklapete v sexe tak sa pokazi aj skvela komunikacia.....
5. k tomuto ti okrem svojho nesuhlasu nedokazem povedat nic viac
ešte by som dodala ze to ze bol sex tabu a tak neznamena ze kedysi boli ludia iny a mali ine zivocisne potreby...ak aj niekto cakal do svadby tak preto lebo bol nabozensky zalozeny a vyzadovalo sa to od neho.....a ako aj niekto vyssie spomenul, vtedy sa ludia brali aj o dost skôr....niekedy aj v trinastich rokoch....., alebo ked rodicia zasnubili svoje deti hned po narodeni a hned ako dorastli tak sa museli na "zelanie"(rozkaz) rodicov zobrat.....mohla tam vzniknut laska? jasne ze mohla ale v kolkych pripadoch sa to naozaj stalo? A potom trpeli v manzelstvach bez lasky, zeny casto ponizovane a podobne.....
Tak este mi tu neičo hovorte o laske a sexe v minulosti.......
Pokial je vstah trosku dlhsie a uz to vyzera fakt na vaznu znamost tak rpeco nie? Ono dost partnerstiev prave stroskota na tom, ze napr. partner nedokaze uspokojit partnerku alebo naopak a to je fakt potom vazny problem v manzelstve si myslim. ... ale ja si zatial taku otazku nedavam ja som slobodny tu otazku si dam az v tedy pokial uz budem zadany
Hmm aj moja prababička to strašne rada hovorí, že keď ona bola mladá, neexistovalo nič pred svadbou..bla bla.. ale potom nechápem ako sa mohol jej syn narodiť iba pár mesiacov po svadbe
Baarculiq teba sa to este netyka...deti su este pod zakonom....mas 13 ....sa zobud...este 2 roky pod zakonom tak sa neozyvaj....
jasne ze chcem pockat...1. krat to musi byt super a s niekym koho fakt lubim...a nielen preto, lebo vsetci to uz maju za sebou tak chcem aj ja...zas taka sprosta nie som...
Heh, tak sex az po svadbe je podla vas hlupost? Tak potom budem stastnym hlupakom, ktory caka na tu pravu, a bude mi uplne jedno, co si o tom mysli okolity svet. To, ze "co ak po svadbe zistite, ze si v sexe nerozumiete, a pokazi to cele manzelstvo" mi pripada, ako keby cely manzelsky vztah bol len o sexe a laska medzi ludmi zavisela len od toho, ako sa im spolu sexuje - nie je to nahodou naopak? To je ako s kofolou - ked milujes, nie je co riesit Rozhodne chcem pockat az do svadby a nehanbim sa za to
ja zase uplne suhlasim s tebou Kat...a velmi sa mi paci vsetko, co mas v profile...a btw som si vsimol ze na ten moj 44ty prispevok davali argumenty iba baby (okrem Kasko a onlyyourlove)...ja len teraz neviem co si mam mysliet ze preco to tak bolo...
Husky - aby asi si nic nemyslel, tak davam argumenty aj ja, ako chalan, heh, a mam len jediny argument - plny suhlas
Btw, len sa skuste spytat ludi, ktori sa rozvadzaju, ci spali spolu pred svadbou alebo nie a uvidite, ze vam mozno drviva vacsina povie, ze ano - cize kedze sa brali, asi si po tej sexualnej stranke sedeli, nie? Tak preco sa potom rozvadzaju? Nebude chyba inde, mimo toho sexu?
66. no niektore manzelstva stroskotaju na tom ze si manzelia nerozumeju v posteli...teraz mozes napisat ze ked sa dvaja lubia, ze sa da vsetko ale casto to tak nie je...
este by som mal jeden dovod ale je len cisto teoreticky : ze muz by nabuchal bohatu zenu a potom si ju zobral a tazil by z rozvodu...alebo ze zena aby sa nechala nabuchat bohacom a jej decko by dedilo...nesmejte sa...to su len moje konspiracie
66. Dunego....no sexuálny život vytvára percentuálne veľkú časť harmonického manželstva...preto možno treba zistiť pred svadbou, či to klape aj v tejto oblasti
67 - takych manzelstiev je mizive percento, podla mna vo vsetkych pripadoch je chyba inde, ale prejavi sa v posteli, skratka spica ladovca, ale urcite nie hlavny problem. Tie teoreticke dovody, co si napisal, nie su rozumne, ale hnusne egoisticke
68 - uz male deti ucia nenevytahovat z kolaca len hrozienka, ale pekne spapat vsetko, staci take vysvetlenie?
69 - uz som vlastne odpovedal, predovsetkym ide o lasku a doveru, ked je toto, tak klape vsetko, ak to chyba, ani dobry sex to nenapravi, to mi musis dat za pravdu A pokial niekomu naplno doverujem, tak si ho beriem celeho takeho, aky je, neberiem si ho na skusku, ale s doverou. Ved nie sex je palivom pre lasku, ale laska pre sex, nie?
mam 18 a pana niesom, no poprvy krat som sa milovala s clovekom ktoreho som naozaj lubila...viem 16 rocna baba nevie co je to laska(no ked si schopny pre cloveka spravit hocico, a nieje to sebecke..tak je ten cit cisty)..moja matka mi povedala ze ked najdem toho praveho,tak budem lutovat ze ON nebol prvi.. no ked ho najdem(ked) lutovat nebudem.. pretoze viem ze som o panictvo prisla s clovekom ktoreho som tiez lubila, a spravila som to s vlastnej vole..
mas pravdu Kat, 13-14 rocne dievcata, no vedsina to spravi len koli tomu aby si udrzala chalana, alebo len tak.. no netreba zazlievat cloveku vec ktoru spravil z lasky..
rozysla som sa s chalanom.. no boli to dovody ktore prisli postupne...tak isto mozu prist problemy v manzelstve ktore bolo stvorene z lasky, a tiez sa moze stat ze si v sexe nesadnu..aj ked nemaju skusenosti s inymy, clovek to viciti ze by to mohlo byt lepsie.. ja nelutujem svoj skutok.. aj ked je koniec stale milujem tie krasne okamyhy.. spomienky, a chvile.. a ked najdem toho praveho, a bude to aspon take krasne ako to bolo poprvikrat, tak budem nehorazne stastna..
Neviem, tak ja by som aj ochotne vydrzala do manzelstva, ale taku silnu volu nemam, pretoze mam straasne rada chalanov, predosetkym samorejme toho svojho a vsetky jeho dotyky, bozky vsetko Cize to nemam sancu vydrzat... Kazdopadne by som to nespravila z dovodu ze chalan by ma nechal, kebyze to nespravim... Pokusim sa vydrzat aspon do nejakeho rozumneho veku... 17 rokov, 16 a pol roka... alebo aspon 16 ach som hrozna... kazdopadne v 15 niee, lebo to je podla prilis malo... nehovorim ze to spravim z nejakej cistej lasky bo co, ale ani pre to aby bolo... preto ze to budeme chciet obaja (no alebo aspon ja ale nie znasilnovat ho nejdem...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
3. vrieskas?
Je to k teme a dost som sa na tom zasmial
stači sex w 15-ke
Ale tym nemyslim 13, co si myslia, ze nasli si lasku na ceky zivot...
A inak uz prestavas byt zaujmava...
ok ked prestawam bit zaujmawa som rada
18.Holyknight:no wistrašili kks nestem mat nič s pedofilmi ble uchilaci hned jak som sa zaregistruwala mi jeden pisal taže mam mienku že uchilni birdz
19. mam 13 čo už a neprowokujem prejawujem swoj nazor wzdelawam sa ako nas uči učka na etike
skutočne akože dlhšie ako pol roka(možno rok..ktovie, ešte som skutočne neľúbila)..takže tak...
wažne??no toto..mohol bi si..ja neska jak tuknuta kukam central ta3 kedy wihlasia nitru za mesto ožranow a oni nič..
ale je hnusné, že sexujú už deti do 15
37. Majlos má svätú pravdu.
a ked si to tak vezmes, pokial viem tak je velek percento rodicov aj našich generácii čo sa brali hned po tom, ako zistili, ze budu rodicmi.
A pokial myslis nase babky a dedov, že sa z lásky brali a nebol oto o sexe, tak sa ich spýtaj čo robievali na poliach, oberačkách, okopávačkách vo vinohradoch a na lesných prácach... he... jebali jak sa dalo...
Aj to boli casy... my mozme jebat akurat tak po tancovani na diskotekach... a ja tancovať neviem... ja chcem ist okopavať cibulu....
Ja osobne ľudí, čo to dokážu obdivujem, ale nechápem im...myslím si, že ak sa rozhodnem s niekým vstúpiť do manželstva treba si rozumieť v každom ohľade, nechem zažiť nejaké "prekvapeníčka"...
1) pohlavne choroby...co vy viete co si so sebou nosite...ked clovek pocka, tak sa nad takym ani nezamysla
2) je pravda ze sex bol vzdy a ze aj nase babky a dedkovia sa nahanali, ale aspon v tej dobe nebol svet taky prespikovany sexom ako dnes
3) paci sa vam predstava, ze s clovekom, s ktorym chodite uz spal zastup ludi???
4) to ze to nebude po svadbe klapat...dajte konkretny priklad komu sa to stalo...ked je DOBRA komunikacia, klape vsetko...ked nie je, neklape
5) dnesny nazor na sex je dost posunuty...berie sa ako nieco sebecke, co chcem a tak to dosiahnem a na druhom mi nezalezi...ale o tom to cele nie je...
len tolko, uvidime kolko ludi mi bude teraz odporovat
2.-hm..
3.-nezamyslam sa
4.-asi z časti suhlas...
5.-skor nesuhlasim..
neviem načo som vobec davala koment..pokročilá hodina..
1. neviem ci som spravne pochopila, ale myslis si že ak si neikto zo sexom pocka do manzelstva a niektori z partnerov má pohlavnu chorobu tak ta sa zrazu v manzelstve vyparí????sorry ale tak mi to vyznelo
2.ja by som skôr povedala ze bol svet sexom prespikovany rovnako, ak nie viac.....len sa o tom menej hovorilo....lebo dobre vieme ze to bolo vtedy tabu
3. osobne toto riesit nepotrebujem, a nemyslim si ze pre nejaky vztah je dôležite ze spal so zastupom ludi, horsie by uz bolo keby spal so zastupom ludi pocas vztahu.....
4. nemozes vsetko riesit komunikaciou, ked si raz neklapete v sexe tak sa pokazi aj skvela komunikacia.....
5. k tomuto ti okrem svojho nesuhlasu nedokazem povedat nic viac
Tak este mi tu neičo hovorte o laske a sexe v minulosti.......
jasne ze chcem pockat...1. krat to musi byt super a s niekym koho fakt lubim...a nielen preto, lebo vsetci to uz maju za sebou tak chcem aj ja...zas taka sprosta nie som...
Ccccc mas moj obdiv
Btw, len sa skuste spytat ludi, ktori sa rozvadzaju, ci spali spolu pred svadbou alebo nie a uvidite, ze vam mozno drviva vacsina povie, ze ano - cize kedze sa brali, asi si po tej sexualnej stranke sedeli, nie? Tak preco sa potom rozvadzaju? Nebude chyba inde, mimo toho sexu?
Ale nie, ved napis, co konkretne sa ti na tom nezda, podla mna je to super
este by som mal jeden dovod ale je len cisto teoreticky : ze muz by nabuchal bohatu zenu a potom si ju zobral a tazil by z rozvodu...alebo ze zena aby sa nechala nabuchat bohacom a jej decko by dedilo...nesmejte sa...to su len moje konspiracie
68 - uz male deti ucia nenevytahovat z kolaca len hrozienka, ale pekne spapat vsetko, staci take vysvetlenie?
69 - uz som vlastne odpovedal, predovsetkym ide o lasku a doveru, ked je toto, tak klape vsetko, ak to chyba, ani dobry sex to nenapravi, to mi musis dat za pravdu A pokial niekomu naplno doverujem, tak si ho beriem celeho takeho, aky je, neberiem si ho na skusku, ale s doverou. Ved nie sex je palivom pre lasku, ale laska pre sex, nie?
som rovnakeho nazoru... ved laska je trpezliva a uz v ziadnom pripade nie je egoisticka! takeho chlapa chcem
som rada
mas pravdu Kat, 13-14 rocne dievcata, no vedsina to spravi len koli tomu aby si udrzala chalana, alebo len tak.. no netreba zazlievat cloveku vec ktoru spravil z lasky..
rozysla som sa s chalanom.. no boli to dovody ktore prisli postupne...tak isto mozu prist problemy v manzelstve ktore bolo stvorene z lasky, a tiez sa moze stat ze si v sexe nesadnu..aj ked nemaju skusenosti s inymy, clovek to viciti ze by to mohlo byt lepsie.. ja nelutujem svoj skutok.. aj ked je koniec stale milujem tie krasne okamyhy.. spomienky, a chvile.. a ked najdem toho praveho, a bude to aspon take krasne ako to bolo poprvikrat, tak budem nehorazne stastna..
Jediná pravda je, že čím neskôr, tým lepšie...