Mám 4 mesačnú čivavu, vždy bola taká ze by zjedla aj koňa. Jedlo sme pred nou museli schovávať. No dnes od rána nic nejedla. Pocujem ako jej skrka v brusku no ona nechce vobec nic. Mam ist k lekárovi alebo este pockat ? Inak sa sprava ako vzdy
skus este pockat, ak nezie nic ani dnes tak by som s nou sla lekarovi... inac je dost mozne ze jej len z toho tepla nechuti .. ja tiez by som obvykle aj kona zozrala ale v tomto teple nechcem jedlo ani vidiet
Otcovej frajerky pes tiež takto trucoval. Pánboh vie, čo to je za psa, kríženec čivavy a pinča a neviem čoho ešte. Proste stále jedla, čo prišlo, ale raz o ňu ktosi jemne, podotýkam jemne, zakopol a potom sa urazila a nežrala tri dni. Schovala sa pod posteľ a nevyliezala. Keď zistila, že jej to nepomôže, tak všetko zožrala. Ak trucuje, treba ju nechať napokoji
A ak netrucuje, tak to bude asi tým teplom, pretože ani mne to akosi nejde nijakraz dole hrdlom. Ak nebude ani zajtra jesť, treba skočiť za zverolekárom. Alebo aspoň zavolať
Náš pes tiež niekedy neje ale nie z trucu ale mám pocit akoby mal takú "očistu" proste celý deň neje len sa napije vody keď mu treba a potom sa až na druhý deň naje..
A dakedy aj keď mu treba srať ta sa nenaje a idem s nim von a potom pride domov a hneď žerie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
skus sa na nu poriadne pozriet
a ak aj nie tak neni ina moznost len ju utratit
je mi to luto
podla mna to nie je nic nezvycajne...ak je to len dnes tak ju nechaj sama najlepsie vie. Ak by nechcela jest ani zajtra tak skus veterinara.
A dakedy aj keď mu treba srať ta sa nenaje a idem s nim von a potom pride domov a hneď žerie