Mám taký menší problém....Chodím s jedným chalanom a už by aj došlo ku sexu lenže on nece použit kondomy...a ja nebudem pojedat nejaké tabletky.....ešte som to nikdy nerobila a bojím sa...v živote nemal ochranu a povedal že animat nebude...Lenže sa budem
3ka možno máš pravdu ale on je už taký
4ka....no možno je priskoro ale proste ked k tomu dojde chcem byt pripravená a nie doma sa o otm nerozprávam lebo s mamkou nieosm velmi za dobré a jej priatela sa určite nespýtam
5ka...asi by som to tu nedávala keby som nebrala do uvahy čo píšete
bozemoooj... tebe sa ho nechce presviedcat? daj mu na vyber: mozne nahodne oplodnenie - alebo sex s ochranou.. hned sa preberie ... ak "to" teda musis robit
"Aj ked ho natolko lubim ale bojím sa íst do toho bez ochrany..a newiem čo teraz či ho mám presviedčat alebo kašlat nato..." ani ten najmilovanjesi clovek ti nestoji za to ostat tehotna a pokazit si v tak mladom veku zivot tak otvor oci, a zacni premyslat racionalne
no osobne by som bez konodmu sex nemala, aspon kym nebers hak alebo nieco podobne, alebo ak neni vykastrovany, inak ochrana, sak snad nechce kocikovat, ci ano???
daj mu ultimatum - bud sex s kondomom - alebo ziadny sex!!
ako vravis....."nikdy ochranu nemal"...hm a co vsetko asi tak chytil?...ty vravis ze tabletky jest nebudes..a keby aj...tabletky chrania len pred oplodnenim,nie pred chorobami....cize bez kondomu je to pekne sproste....
to určite neche No ludia myslím že sa zhodneme na jednom
dakujem vám za rady....nepojde do toho bez ochrany A ked bude vymíšlat thak žiadny sex stuck_out_tongue MOHLI STE MIIIII
@14
Správny prístup dievča, nedaj sa!
Aj tak si myslím, že nakoniec na to pristúpiš.
Len si pamätaj, že následky ponesieš hlavne ty. Ak ťa tak ľúúúbi, tak si ten kondom dá. A ak nie, tak je to nezodpovedný idiot a nemá sa s ním ďalej zaoberať akokoľvek. Ani ako s partnerom.
hmm, prečo nechceš tabletky, väčšina báb čo poznám ich berie, čo je na tom že raz denne v určitú hodinu si dáš tabletku o niečo väčšiu ako je špendlíková hlavička
Tabletky neber v tvojom veku. Nechaj telo nech sa este prirodzene "vyvinie". Nikdy nevies, co ti tie tabletky spravia. Predsa su to hormony...
Mozno je chudak hanblivy si v obchode vecicku kupit. Mozno sa boji, ze mu to tam zastavi prietok krvy.
tabletky by som rozhodne nebrala,keďže to nie je moc telu a zdraviu prospešné...a čo sa týka tvojho priateľa,nerozumiem ako može byť niekto tak nezodpovedný...mali by mu byť vysvetlené základné veci...
...no takého chalana by som poslala kade lahsie.. alebo by som ho pritlacila .. ze pokial chce sex nema na výber... hned si to chlapec.. rozmysli.. ale podla mna je dost nezodpovedný.. drzim palce ze by si to vyriesila..
omggg tak s ním jednoducho nesúlož nee ?? asi nepočul o mimovoľnom úniku semena božeee bezpečnosť je prvoradá. pokial nechceš mať dieťa a prejsť potratom, čo nie je pre ženu jednoduché a dokonca rozhoduje o jej dalšom materstve nech povie tvoj frajer svojej lavej alebo pravej ruke Toť asi typ co rozmýšla svalem v gaťách a ne svalem na krku
ja najskôr napíšem vždy svoj názor,prvé čo ma napadne a až potom si prečítam čo napísali ľudia predo mnou.Ale teraz som si istá,že sa asi budem s nimi zhodovať.
NEBUĎ BLBÁ!!!
nechceš do seba pchať tabletky,v pohode,tento názor má veľa ľudí a nikto ti ho neberie.Ale aby tvoj chalan tvrdil,že kondóm nebude používať,aj keď vie,že sa budeš báť a budeš si neistá? Jemu nehrozí,že otehotnie,tak načo by sa chránil,čo? Vôbec nemyslí na teba.
A milovanie by nemalo byť o tom,že sa budeš báť,aby si náhodou neotehotnela,veď to sa ani uvolniť nemôžeš...
neuver kecom,že on si dá pozor.Dokonca ani tabletky nie sú úplne isté,ale aspoň dačo.Tak isto aj kondóm.
@32@flleur nechcel som sa vyjadrit..ale toto nazyvat milovanim?? milovanie znamena ze sa maju obaja radi nadovsetko.. a ze ked jeden povie nieco, druhy ho respektuje a ked ten to odmietne..tak jeho rozhodnutie je tiez respektovane..
nechcem sa navazat do zakladatelky diskusie..ale myslim, ze ak toto riesis na sex mas este cas.. a takisto i ten tvoj s tebou.. aspon si budete vzacnejsi a o to viac si to uzijete neskor, mozno..
@38 myslim že je rozhodne vyspelejsia ako ten jej chlap....tým ju nechcem podporovat v tom aby teraz sexovala o sto sest lebo aj tak si myslim že ak si neitko týmto neni istý a potrebuje to riešiť na fore, tak fakt ma čas......
ale ona sem nepisala že pomooooc frajer ma donutil spať s nim bez kondomu a teraz som 16 ročná buduca mamicka....
@0 rozhodne sa drž toho že bez kondomu žiaden sex, takisto ani tie tabletky nemusis brat..... ja mam 18 a tiež z nich mam strach
ale na tvojom mieste by som aj tak este pockala kým do toho sama dospejes...a možno potom zistis že tento idiot ti za to ani nestoji
@22 - v 16 je už vraj telo hormonálne plne vyvinuté, a aj keby nie, tak v tých tabletkách sú len hormóny ktoré sa v tele normálne nachádzajú, len v iných koncentráciách...
BTW, sú to hormóny ktoré prirodzenému vývinu nebránia, keď už, tak ho skôr podporujú (prečítaj si možné vedľajšie účinky a pochopíš), a dokonca pri nich ani nie je žiadny hraničný vek, holka ich môže brať odkedy menštruuje, a pokiaľ by bolo známe že to nejako zasahuje do vývoja (/nejako NEGATÍVNE zasahuje do vývoja), tak by určite nejaký hraničný vek dokedy sa nemôžu existoval...
Jednej mojej kamarátke dokonca HAK predpísali ako normálnu liečbu niektorých problémov ktoré v puberte mala...
midnight chcel povedať: neodporučam ti tým,že máš začať brať HAK to bola len rada... samozrejme je to tvoja vec a ked je tvoj chlap tak jebnutý ,že si nechce vziať gumu,tak ťa nemiluje dosť na to,aby si ty kvoli nemu začala brať tabletky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a potom isto to chces?
nie je na to priskoro?
4ka....no možno je priskoro ale proste ked k tomu dojde chcem byt pripravená a nie doma sa o otm nerozprávam lebo s mamkou nieosm velmi za dobré a jej priatela sa určite nespýtam
5ka...asi by som to tu nedávala keby som nebrala do uvahy čo píšete
ako vravis....."nikdy ochranu nemal"...hm a co vsetko asi tak chytil?...ty vravis ze tabletky jest nebudes..a keby aj...tabletky chrania len pred oplodnenim,nie pred chorobami....cize bez kondomu je to pekne sproste....
drzim palce
dakujem vám za rady....nepojde do toho bez ochrany A ked bude vymíšlat thak žiadny sex stuck_out_tongue MOHLI STE MIIIII
Správny prístup dievča, nedaj sa!
Aj tak si myslím, že nakoniec na to pristúpiš.
Len si pamätaj, že následky ponesieš hlavne ty. Ak ťa tak ľúúúbi, tak si ten kondom dá. A ak nie, tak je to nezodpovedný idiot a nemá sa s ním ďalej zaoberať akokoľvek. Ani ako s partnerom.
Mozno je chudak hanblivy si v obchode vecicku kupit. Mozno sa boji, ze mu to tam zastavi prietok krvy.
Ale tabletky eeeee
a okrem toho, ze kondomochrani pred nezelanym tehotenstvom.samozrejme aj pred nezelanymi chorobami
keby som bol v tvojej koži za prvé takúto otázku nedám do fóra a za druhé ho automaticky kopnem do vajec a pošlem do prdele
@29 nestresuj, v balicku su 3 to sa mu podarit musi aspon s jednym alebo kupit 12tkove balenie
NEBUĎ BLBÁ!!!
nechceš do seba pchať tabletky,v pohode,tento názor má veľa ľudí a nikto ti ho neberie.Ale aby tvoj chalan tvrdil,že kondóm nebude používať,aj keď vie,že sa budeš báť a budeš si neistá? Jemu nehrozí,že otehotnie,tak načo by sa chránil,čo? Vôbec nemyslí na teba.
A milovanie by nemalo byť o tom,že sa budeš báť,aby si náhodou neotehotnela,veď to sa ani uvolniť nemôžeš...
neuver kecom,že on si dá pozor.Dokonca ani tabletky nie sú úplne isté,ale aspoň dačo.Tak isto aj kondóm.
lebo do kazdej diskusie pindas "zalubenym pubertiackam"
nechcem sa navazat do zakladatelky diskusie..ale myslim, ze ak toto riesis na sex mas este cas.. a takisto i ten tvoj s tebou.. aspon si budete vzacnejsi a o to viac si to uzijete neskor, mozno..
ale ona sem nepisala že pomooooc frajer ma donutil spať s nim bez kondomu a teraz som 16 ročná buduca mamicka....
@0 rozhodne sa drž toho že bez kondomu žiaden sex, takisto ani tie tabletky nemusis brat..... ja mam 18 a tiež z nich mam strach
ale na tvojom mieste by som aj tak este pockala kým do toho sama dospejes...a možno potom zistis že tento idiot ti za to ani nestoji
ak ustupis, ty budes mat z toho mozno problemy,ale iba on dosiahnee svoje
BTW, sú to hormóny ktoré prirodzenému vývinu nebránia, keď už, tak ho skôr podporujú (prečítaj si možné vedľajšie účinky a pochopíš), a dokonca pri nich ani nie je žiadny hraničný vek, holka ich môže brať odkedy menštruuje, a pokiaľ by bolo známe že to nejako zasahuje do vývoja (/nejako NEGATÍVNE zasahuje do vývoja), tak by určite nejaký hraničný vek dokedy sa nemôžu existoval...
Jednej mojej kamarátke dokonca HAK predpísali ako normálnu liečbu niektorých problémov ktoré v puberte mala...
nejde len o tehotenstvo ale aj o dake choroby-aids,kvapavka,hiv atd...
ked nece kondom je to zakomplexovany trapak...