čaute, ako mám rodičom povedať že nechcem tú autoškolu robiť? Viackrát som hovoril že tam ísť nechcem keďže som neschopný už na maličkosti nie to ešte na toto.
Aj ja som nechcel kamo, teraz sa v tom vyzivam. Milujem auta, robil som spolujazdca na rallye, rad ich rozoberam, mam poriadnu v8 pod kapotou a uzivam si to denno-denne.
Ani ja som nechcel, aj ja som na všetko neschopný, ale teraz som rád, že ten vodičák mám. Je to praktická vec do života, to sa ti zíde. Možno aj v nejakej práci, nikdy nevieš.
Presne som bol v takom istom rozpolozeni, ako si ty, bol som uplne demotivovany, nechcel som sa na auto ani pozriet, nie to este nasadnut don, no ked som spoznal mojho instruktora jazdy, tak som zmenil nazor o 180° a kazdu 1 jazdu som si vychutnaval a vzdy som sa tesil na dalsiu po skonceni jazdy. Teraz ked mam uz davno vodicak, tak cestujem autom hocikde, kam sa rozhodnem ist podla potrieb, zaujmov a pod. Je to aj vyhoda, ze ti to ulahci zivot, vylepsi zivotopis, ziskas prakticke zrucnosti, ktore mozes vyuzit v nejakej pracovnej sfere.
Buď na to máš a spravíš to. Resp. sa vieš naučiť teóriu a rozumieš tým križovatkám. A vieš to auto ovládať. Alebo proste nie a nespravíš a budeš musieť opakovať.
Niektorí čo som bol tam boli už 3x nespravili teóriu alebo tak
Tiež som nejak extra nechcel, ani autá ma nezaujímali. Teraz je to popiči, keď máš vlastné auto, odvezieš sa kedy chceš a kam chceš, nemusíš čakať ako kokot na vlak, bus, neviemčovšetko. A odvezieš toho viac. Ja auto využívam často.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A ak ti to teraz oni chcú zaplatiť tak buď len rád že si to nemusíš neskôr platiť sám, vo väčších mestách je už suma za autoškolu 600+ €
Niektorí čo som bol tam boli už 3x nespravili teóriu alebo tak