jaj do pice aj s vasim sexom ... ked uz pre vas sukromie nie je sukromim, aspon si davajte bacha, ked to uz robite uplne vsade a potom placete, jak ste to dojebali...
Áno,aj keď sa ejakulát dostal do vody,spermie začali plávať a hľadať tvoju pi*u v bazéne...Ak si neodišla do 2 minut z bazéna,určite ju našli a nasťahovali sa ti do nej !!
@sorciere pravda no... tiez som povodne nechcel nic pisat, zvycajne mi len niekto vypicuje za to vobec som necakal, ze budu taketo reakcie no ale potesilo
Pravdepodobnost, ze by si otehotnela v bazene je 1:1000000000000 (nahodne cislo) a klesa so zvysujucim sa objemom vody. Spermie vo vode zdochynaju takmer okamzite, ale sak ked si chces dojebat organizmus, tak si daj aj 3 tabletky...
neviem, či sa da z vody nachytat spermie presne do vaginy, aby este stihli žive a zdrave doplavať ku krcku maternice a schopne peeleiet až za vajičkom, ale radsej sa poistit, ako spekulovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Bud to alebo sarin
(zasa si idem svoje sex fórum ajajaj !)
Ani ja som nechcela, ale povedala som si že napíšem ! ale aj tak sa to nezmení a bude to tu zas :/