ja som si tiež maximalne obhryzala nechty, dala som si gelove a odvykla som si
ak nemôžeš nosiť na nechtoch výrazné farby, tak si daj len priesvitný gél
inak som počula aj o nejakých lakoch, čo si s nimi nalakuješ nechty a maju taku hnusnú chuť, že ich proste nebudeš chcieť obhrýzať
skus trošku vygúgliť, ohľadom toho lako, ja som to nikdy neskumala nejak
môjho malého synovčeka som odnaučila si obhrýzať nechty tak, že som mu ich natrela ľadovým medveďom a keď si ich dal do pusy pálilo ho jak šľak
inú radu nepoznám
moja najosvedcenejsia technika je postupne si prestat obhryzat, napr. najprv palce, potom o tyzden malicky a tak, proste ked sa prichytis, ze obhryzas zakazany nechet ho vymen za nezakazany... o tie, co ti zacnu dorastat sa pekne staraj, pilnikuj a ked uz budes mat posledne nechty pred sebou si sprav tu peknu manikuru, ono to asi nepojde uplne na prvy krat, ale po jednom to uz potom das...
ja som napriklad vycvicena psychicky a nalakovany nechet do pusy nepcham... iba nenalakovany potom si musim davat pozor, ak nemam cas lakovat...
hmm... prečo to chlapci nerobia a veľa dievčat áno???
No keď si predstavím že čo všetko som počas dňa pochytal (kľučky, trubky v autobuse, mince a penize, steny, lavice, stoličky...) tak ma chuť čo i len pobozkať si nechty prejde presa niekto iný to chytal predomnou a ten mohol mať nejakú infekčnú chorobu napr.
Počkaj až ti dorastú tak že sa ti spravia tie "biele konce" a nalep umelé keď odpadne nalep znova po odstránení lepidla... Mňa to potom prešlo
Btw až si ich udrieš o niečo môže sa ti spraviť na nechte mega veľký fľak, moja mama hysterčila že sa mi lôžko oddeľuje a strhnú mi nechty ale odlúplo sa to z vrchu nechtu a vrstvička nechtu zas narástla ale hlavne no stress je na ohrýzanie najlepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ak nemôžeš nosiť na nechtoch výrazné farby, tak si daj len priesvitný gél
inak som počula aj o nejakých lakoch, čo si s nimi nalakuješ nechty a maju taku hnusnú chuť, že ich proste nebudeš chcieť obhrýzať
skus trošku vygúgliť, ohľadom toho lako, ja som to nikdy neskumala nejak
inú radu nepoznám
ja som napriklad vycvicena psychicky a nalakovany nechet do pusy nepcham... iba nenalakovany potom si musim davat pozor, ak nemam cas lakovat...
No keď si predstavím že čo všetko som počas dňa pochytal (kľučky, trubky v autobuse, mince a penize, steny, lavice, stoličky...) tak ma chuť čo i len pobozkať si nechty prejde presa niekto iný to chytal predomnou a ten mohol mať nejakú infekčnú chorobu napr.
Btw až si ich udrieš o niečo môže sa ti spraviť na nechte mega veľký fľak, moja mama hysterčila že sa mi lôžko oddeľuje a strhnú mi nechty ale odlúplo sa to z vrchu nechtu a vrstvička nechtu zas narástla ale hlavne no stress je na ohrýzanie najlepšie