Ahojte, aky druh odlakovaca na nechty pouzivate - s hubkou alebo bez? Skusala som rozne druhy, ale niektore mi vysusaju nechty viac ako ine. Pouzivate aj nieco specialne na vyzivu, regeneraciu alebo lamavost? Diky
čo ja viem, že aký používam.. je mi to jedno, hlavne, že mi to odlakuje nechty.. a používam odličovacie tampóny, s tými to ide ľahko.. a to je tak asi všetko..
často si nechty nelakujem, ale keď už, tak použijem odlakovač, ktorý mám práve poruke. Väčšinou nejaký obyčajný, lacný, bez acetónu (aj keď mám pocit že bez neho sú takmer všetky)
používam odlakovač bez acetónu,kupujem si len také veľké balenia lebo nechty si lakujem často a používam aj lak na spevnenie nechtov,ale vôbec nepomáha
pouzivam zasadne bez acetonu a to dost casto, lebo si lakujem nechty asi kazdy tyzden ale mam od prirody pevne nechty, takze nepotrebujem nic na spevnenie
Použijem, čo príde, resp. zlúpnem (lak z celého nechta vcelku, na to som odborníčka ).Odlakujem, umyjem a hneď znova nalakujem, takže neviem posúdiť, či mi to škodí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Na regeneráciu,lámavosť nepoužvam nič,nechty si lakujem 3krát za rok,takže nie sú zničené.
Používam také odlakovače, aké kupuje moja mama a fakt neviem, aké to sú
Použijem, čo príde, resp. zlúpnem (lak z celého nechta vcelku, na to som odborníčka ).Odlakujem, umyjem a hneď znova nalakujem, takže neviem posúdiť, či mi to škodí.