Patríte medzi ľudí, ktorým strašne chýba teplé a pekné počasie, a stále sa tešia na leto? Bezstarostná dovolenka pri mori - vylihovanie na pláži, každý večer sa zabávať...
A ak patríte medzi tých, ktorým sa viac páči zimné počasie, napíšte
Podľa môjho názoru je zima (ako chladné počasie) z ľudského hľadiska úplne nepotrebná. Nevidím vtom zmysel. Aj tak sa musíme tak naobliekať, aby nám nebola zima, tak načo je to potom dobré?
Najlepšia je taká 20 stupňová teplota po celý rok California, Florida... Ach...
Ja napriklad mam strasne rad leto a zimu velmi nemusim, ale zase v zime chodim lyzovat, takze to je jedno velke plus... a este pocitam aj Vianoce atd. si oddychnem doma..
mám rada aj leto, to je jasné, strašne rada plávam a ležím na pláži ale milujem keď sa zobudím v teplej posteli a vonku je meter nového snehu, všetko je biele, môžem sa lyžovať a robiť anjelov v snehu a vianočná atmosféra so svetielkami a punčom
Ja by som zimu pokojne skrátila na týždeň - dva okolo Vianoc (kvôli atmosfére, to už je proste zvyk že na vianočných trhoch ma klepe a zohrievam sa tam čajom, klobásou alebo niečím podobným )
ale samozrejme že chýba ale keby mám mať stále leto no neviem či by som to zvládla....ale zas keby mám stále leto čo je časť Nového Zélandu kam by som chcela ísť ....asi by som si zvykla ....keby že sa narodím tam kde je stále leto určite si zviknem ...ja som vodný živel takže by mi to neprekážal ...ale nuž bývam na Slovensku a sú tu štyri obdobia a v každom jednom je jedno krásne čaro ....nepovrhujem ani jedným a bolo dosť tepla a som pripravená na zimu čo hádam bude lebo budem potom smutná ked nebude mrznúť a nebude sneh ...
ide mi na nervy ta ranna tma ze je vkuse zima /este mohlo byt kludne teplo/ ze furt prsosnezi a ze nemozem byt vonku pol dna ako inokedy pretoze by som tam asi zmrzla! uz som na nervy z toho a v novembri hukam ze uz chcem jar
Leto nie, neznášam tie horká- milujem skôr jar, ked je len do 25 stupnov a ja si môžem pri jazierku posedieť s rodinou bez toho, aby som sa musel ako blb natierať dákym krémom, aby som sa nespálil
ja milujem zimu. leto nemám rada vôbec. proti zime sa vieme chrániť, dáme na seba viac vrstiev a je to. ale v lete nemôžeme zvliekať kožu. keby nebola klíma, tak čo by sme robili? zima forever
chyba mi leto... zimu nemam rada, mozno by som aj mala, ale to co sa deje posledne roky..skoro ziadny sneh, iba dazd, blato, blato, dazd..vianoce su potom hrozne, proste bez atmosfery, ked sneh nikde.. do mojich 10-11 rokov sme tu mavali vzdy krasne, snehu dobrezenie dva metre a teraz? .. tak jasne, ze chcem radsej leto ako sa vkuse mackat v blate kazdu zimu..je to o nicom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Prečo? Lebo nemám rada teplo a horko. Skôr sneh. A samozrejme je tu aj pár vnútorných pocitov, ale tie tu nebudem rozoberať
Najlepšia je taká 20 stupňová teplota po celý rok California, Florida... Ach...
Už terza počítam dni do leta...
1. zima
2. jeseň
3. jar
4. leto
Mám rád všetky ale zimu proste najradšej
teda dá ale, no nie je to najideálnejšie
Ja vlastne nemusím žiadne.
1.zima
2. leto
3.jar
4.jeseň