otazka hlavne pre uzivatelov FB. nechyba vam tu moznost dat na nieco "like"? ked si pozerate obrazky alebo nastenku a nieco vas zaujme nemate niekedy chut vyjadrit takto svoj zaujem? mne to obcas chyba, hlavne ked sa mi nieco brutalne paci, ale nemam chut
mne tu chyba viac veci o dost, a toto by som koli nim uplne ozelel.. a na toto som aj zvyknuty uz, ze proste sa tu nelajkuje, neposobivo to rusivo na mna
@peter_piper stuchnutie je blbost. mne tu proste chyba nejaka moznost ako oznacit, ze sa mi nieco paci, nemusi to byt ani lajk, aj prst hore by bol dobry.
práveže sa mi páči, že človek je ,,donútený" napísať k tomu komentár, aby vyjadril, ako sa mu to páči, a to dá tomu človeku, ktorému to napíše, oveľa lepší pocit, ako len jeden blbý like.
Mne chýbajú skôr hviezdičky aj k fotkám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak veľmi by som chcela niekedy nejakú fotku ohviezdičkovať, že by som nemusela priamo napísať otras alebo super
@jaro1991 to nie, ale uz si obcas pripadam ako debil, ked ku vsetkemu napisem pekne, dobre, super..same neoriginalne komentare. a tiez, ked pisem niekomu cudziemu, tak tam nebudem vymyslat nejake srdce trhajuce komentare.
Keď pribudlo hviezdičkovanie blogov, ľudia začali písať menej komentárov. Toto isté by bolo aj s nejakým like buttonom alebo akoukoľvek inou obdobou. Takže radšej nie.
A k fotkám už vôbec nie, vzhľadom na to, koľko fotiek je tu vlastná tvorba. Je nekorektné dávať hviezdičky k fotke/obrázku, ktorý nie je môj, ale dostávam za neho hodnotenie, lebo som si ho pridala do albumu. Blogy sú vlastná tvorba, (občas sa stane, že niekto vymýšľa a poruší to, ale to je fakt málokedy) takže hodnotenie má zmysel.
Vobec mi to tu nechyba,a som rad,ze taka moznost tu ani nie je,
ved kludne mozes napisat hocico k tej fotke aj ked je uzivatel neznamy..
mne skor vadi,ze sa musim prehrabat k fotke,ktora bola komentovana,uvital by som to ták,ze ak mi pride tska s tym textom,ze nieto komentoval fotku tak,ze sa k nej dostanem kliknutim v tej tske..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
práveže sa mi páči, že človek je ,,donútený" napísať k tomu komentár, aby vyjadril, ako sa mu to páči, a to dá tomu človeku, ktorému to napíše, oveľa lepší pocit, ako len jeden blbý like.
@jaro1991 to nie, ale uz si obcas pripadam ako debil, ked ku vsetkemu napisem pekne, dobre, super..same neoriginalne komentare. a tiez, ked pisem niekomu cudziemu, tak tam nebudem vymyslat nejake srdce trhajuce komentare.
ale chýba mi tu tlačítko "turbo"
A k fotkám už vôbec nie, vzhľadom na to, koľko fotiek je tu vlastná tvorba. Je nekorektné dávať hviezdičky k fotke/obrázku, ktorý nie je môj, ale dostávam za neho hodnotenie, lebo som si ho pridala do albumu. Blogy sú vlastná tvorba, (občas sa stane, že niekto vymýšľa a poruší to, ale to je fakt málokedy) takže hodnotenie má zmysel.
ved kludne mozes napisat hocico k tej fotke aj ked je uzivatel neznamy..
mne skor vadi,ze sa musim prehrabat k fotke,ktora bola komentovana,uvital by som to ták,ze ak mi pride tska s tym textom,ze nieto komentoval fotku tak,ze sa k nej dostanem kliknutim v tej tske..
(ci mate ine triky na to?)