ach tie baby na diskotekach su uz asi vsetky zatazene na EMO ci hip-hop trapakov alebo riadne namyslene...v poslednom case sa mi nedari ziadnu zbalit...vidim ze dievca sedi cely vecer sama alebo s kamoskami, pockam si na vhodnu chvilu a spytam sa jej ides
jedna baba mi raz poradila ze mam prist za babou a povedat jej : ahoj, nechces prezit noc plnu divokehu sexu? ...uz vidim aku facku by som za to dostal
hej to mi pride trochu predpotopne ist na diskoteku s tym ze si tam chcem niekoho najst...je ine ked tam nahodou stretnem niekoho kto sa mi zapaci a je mi s nim fajn...ale to je velmi zriedka
Úprimne... Keby prišiel za mnou nejaký čávo a začal by ma hneď pozývať na drink, asi by som si pomyslela, že mi doň chce niečo nasypať. A asi by sa mi chalan musel fakt páčiť, aby som len tak išla s ním tancovať...
Začni pohľadmi... Potom skús niečo nadhodiť... niečo jej pochváľ... hocičo... že dobre vyzerá, že má pekné tričko, že dobre tancuje... a tak. Ale nech to zas nie je veľmi podlízavé...
12. tak musis najst taku pipku co by s tebou bezproblemov sla...a ne normalnu holku lebo ta s tebou 100% nepojde...a tie pipky to zbadas na prvy pohlad
Aha... Takže takto... "vzťah" na jednu noc... No tak potom sa prikláňam k rade jednej baby (3.), choď na to rovno, ak si chce len užiť, tak načo zbytočné obkľuky? Ale potom treba rozlišovať dievčatá... Aby si ozaj nedostal do vajec...
18. no to je uz tazke...to ste si fakt mysleli za na diskoteke hladam babenku na vztah? ved tak chodia len take male pubertiacky...ale uz nebudu aspon z casti vdaka novemu zakonu
niekto na vztah sa nehlada vobec...takeho cloveka proste len stretnes
19. velku nadej by som tomu nedavala...aj teraz nemaju co sa tulat v noci po vonku a pit a fajcit a pod. a robia to...a do dobrych barov deticky pod 18 ani nepustaju
29. Preco? vsak si nadhodil normalnu otazku... a zaroven predstav si ze holka musela pred tebou napr odbit asi 4 chalanov ktory za nou prisli ci nechce ist na drink alebo na parket toto je prijemna zmena
ach boze...dalsi nadrzanec.chlapce vzchop sa kym sa da,lebo za xvilu si ta uz ziadna ani vsimat nebude chciet,nieto este odmietat...Normalne baby sa tam chodia zabavit a nie hned za...at.
jasne, zahraj sa na emaka prid k nej, rozrev sa a pomezdi slzy prosebne zasepkaj "ahoj, nechces sa so mnou... /utri si oci, a cez rozmazanu ceruzku sa na nu pozri/ ... vyspat? ... a ked nie ,hod sa o zem a lutostivo kric, ze ta ziadna nechce DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Inak suhlasim s piatym prispevkom. A teda pozvanie na drink a do tanca mi pride trochu neoriginalne, sak skus trocha kreativity preboha
Začni pohľadmi... Potom skús niečo nadhodiť... niečo jej pochváľ... hocičo... že dobre vyzerá, že má pekné tričko, že dobre tancuje... a tak. Ale nech to zas nie je veľmi podlízavé...
btw ale ste ma nepochopili trosku ja si nechcem na disko najst priatelku...ale babu na jeden vecer
ale inak dikes za rady
Aha... Takže takto... "vzťah" na jednu noc... No tak potom sa prikláňam k rade jednej baby (3.), choď na to rovno, ak si chce len užiť, tak načo zbytočné obkľuky? Ale potom treba rozlišovať dievčatá... Aby si ozaj nedostal do vajec...
19. velku nadej by som tomu nedavala...aj teraz nemaju co sa tulat v noci po vonku a pit a fajcit a pod. a robia to...a do dobrych barov deticky pod 18 ani nepustaju
no ved majitelia aby mali zisk tak tam pustaju aj deti...ale ti rozumni vedia ze ked pride razia budu mat problem tak deti tam nepustia
Pokial su opite, je to o niecom inom, vtedy si zaraz krajsi
Myslis si ze kuzla mozu existovat?
zabera
sice warcraft konkretne neoblubujem, ale fantasy urcite
Ale to tu dalej verejne rozoberat nebudem
SI sem ani fotku nedas,asi si spatny jak noc,ani sa ti necudujem