Ahojte velmo vás prosím poradte čo mám robiť v nedelu bud doma alebo von ked kamošky su chore alebo ostatne su v partii naj fest best motherfucker swagerov čo si myslia že ked hulia majoránku za 0.50 centou že su machri ....nechem byt taka takže s nimi ta
precitaj si nejaku knizku neviem ake mas vztahy v rodine ze by ste sli na nejaky vylet... a keby mi povies odkial si sa da tiez skor pouvazovat kam ist a co robit
tak chod trebars na oravsky hrad teda ak robia exkurziu teraz cez sviatky... skoda ze pocasie je take kadejake, inak by sa aj do kopcov dalo ist... ale zas pocasie vola po nejakom peknom sali, mozes si skusit ustrikovat alebo ta kniha, alebo sa vyval a pozeraj filmy cely den, aj oddychovat treba...
ty kks aj ja chcem travu za 50 centov potom by som aj prestal pit mozno keby tolko stala no a co ja viem tak urcite by malo byt lepsie ist zit do reality a ne sediet/lezat za PC/TV ale tak nie vzdy to dobre dopadne aspon u mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov