Mam taky problem...paci sa mi jedna spoluziacka,ale ona je buchnuta do jedneho chalana,ktory je o 3 roky starsi,ma babu a wyzera hroozne...lenze oni sa straaasne pohadali(myslim spoluziacku a toho druheho)takze otazka znie:ako ju mam ziskat???a komenty ty
ty woe..sry za nazor..ae akozee..12-13 rocni chlapci a take problemy mate? ..mozno ani newete na co setko sa pipik pouziva a uz to hlasa ze fajku ma za sebou
proosim..nech sa na birdz da prihlasowat od urciteho weku,weku schwaleneho napr adminmi..lobo wy stariii..,no strasi..sa extrem nawazate do 14nasok,13 nasok..do mna kolkokraat..ano chapem..beriem...mate prawdu..z urciteho uhla pohladu urcite..poznamky typu:ja w twojich rokoch a pod. w kazdej diskusii..w kazdej ankete..w kazdom komente..dobre trapeem,prehanam...ale je wela takych to narazok..alebo mas len tolko a rozmyslas nad tym to..nechapete,ze kazdy ked wypne comp je aspon z polowicee iny? (dobree ja stalee musim kazdemu prehoworit do duse )..ale nie..ked nic tak nic...moj skromny nazor na to ,ze cim dalej tu chodim ludia si tu aspon ceez net ublizuju..
neries ju, netlac sa niekam kde ta nechu. Sam si povedal,ze chce toho starsieho chalana,aj ked je zadany.
Nechaj ju zobudit sa, ona casom pochopi...
A aj ked sa ti velmi paci a chcel by si ju zmier sa s tym,ze budes len zbytocne trpiet ak do toho pojdes...
KEd nechce,tak cokolvek jej ponuknes,ona je zaslepena a vidi zmysel len v tom starsom chlanovi,takze to neries...
Ach bože..neviem či sa smiať či plakať @61 mi povedz aká to bola urážka?? Veď sám si sa nám tu pred celým BIRDZ priznal tak čo si čakal? Že nám spadne sánka a budeme ťa obdivovať?
Myslela som,žeby tento komentár bol hoden nejakej normálnej odpovedi...no keď som si prečítala vetu ,,Ty vieš do koho som" tak som úplne zmenila názor...keďže si do nej (a môžte si domyslieť čo ) tak to nie je nič vážne...baba sa zaľúbila do iného,ak sa o teba doteraz nezaujímala,ťažko povedať či teraz zakopne...tu nie je o čom diskutovať...s takými problémami som chodievala za mojou plyšovou opičkou..ach no dnes..už naozaj všetko nájdeme na tom internete :/
kriste pane. vedel som ze tu bude vela nazorov. ani sa mi ich citat nechce
prisiel som po tom ze si mal oral. v trinastich? troska malo, nemyslis? a vobec nevadi ze o tri tyzdne mas 14. ja mam o tri tyzdne 15. aj tak si mlady. v tvojom veku som si sam vystacil a take co si ty zazil mne sa sem tam prisnilo. ja si radsej takmer do dospelosti pockam s takymito vecami.
a este tu mam par nejasnosti: @21 "@15 Mam za 3 tyzdne 14 ae newa" pricom vo webke mas napisane narodky 8.6. tak ja nie som ziadny debil a viem pocitat a viem ze o tri tyzdne nie je zaciatok juna (aka smola
zaregistroval si sa 5.1. profil troska vyplneny mohol by si byt aj fake
@68 nebud na nho zly!!boze ludia ved potrebuje pomoc a nie vase blbe poznamky! @0 preco si nepovedal,ze potrebujes pomoc?odkedy sa pozname?!tak kto je to?kajuska?meme?daniela?rikuska?ved povedz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Ži ten život
Ser na ženy
tak jemu
uff mozno je to leen zo srandicee ja naiwka ze?
Nechaj ju zobudit sa, ona casom pochopi...
A aj ked sa ti velmi paci a chcel by si ju zmier sa s tym,ze budes len zbytocne trpiet ak do toho pojdes...
KEd nechce,tak cokolvek jej ponuknes,ona je zaslepena a vidi zmysel len v tom starsom chlanovi,takze to neries...
LOL
´´My to weme, wy to wete´´
@61 mi povedz aká to bola urážka?? Veď sám si sa nám tu pred celým BIRDZ priznal tak čo si čakal? Že nám spadne sánka a budeme ťa obdivovať?
Myslela som,žeby tento komentár bol hoden nejakej normálnej odpovedi...no keď som si prečítala vetu ,,Ty vieš do koho som" tak som úplne zmenila názor...keďže si do nej (a môžte si domyslieť čo ) tak to nie je nič vážne...baba sa zaľúbila do iného,ak sa o teba doteraz nezaujímala,ťažko povedať či teraz zakopne...tu nie je o čom diskutovať...s takými problémami som chodievala za mojou plyšovou opičkou..ach no dnes..už naozaj všetko nájdeme na tom internete :/
prisiel som po tom ze si mal oral. v trinastich? troska malo, nemyslis? a vobec nevadi ze o tri tyzdne mas 14. ja mam o tri tyzdne 15. aj tak si mlady. v tvojom veku som si sam vystacil a take co si ty zazil mne sa sem tam prisnilo. ja si radsej takmer do dospelosti pockam s takymito vecami.
a este tu mam par nejasnosti:
@21 "@15 Mam za 3 tyzdne 14 ae newa" pricom vo webke mas napisane narodky 8.6. tak ja nie som ziadny debil a viem pocitat a viem ze o tri tyzdne nie je zaciatok juna (aka smola
zaregistroval si sa 5.1. profil troska vyplneny mohol by si byt aj fake
@0 preco si nepovedal,ze potrebujes pomoc?odkedy sa pozname?!tak kto je to?kajuska?meme?daniela?rikuska?ved povedz