jj presne Hot Pursuit 2! to som hrávala,ked som bola mladšia, stále..
ach,skoda,ze to už nemam a ani nemam cas na take veci...
aj gladiatusa,tu internetovu hru som furt drtila, je tu ešte niekto taky?
@trdelniiiq ved to bola super hra,ja som bola aj medzi top 20 hracmi na 3ťom serveri
Som tam furt travila cas,taky maly gambler . aj pred skolou som išla rano na comp,aby som sa dala robit do stajne,aby som mala peniaze...ale potom som to prestala hrat,lebo sa mi stal jeden incident, ukradli mi gladiatora, jeden dalsi podlý člen môjho vtedajšieho spolku,odvtedy som zanevrela na gladiatus.sk
porsche bolo fajn, underground 1 bol najlepsi potom most wanted asi ako 2naj...tie boli aj trosku obtiazne...underground 2 ma trosku nudil...hot pursuit bol primitivne lahky, carbon tiez..ostatne potom som uz nehral len dva roky dozadu bola nejaka novinka vtedy NFS to som hral na chate na kamosovom notase..vyzeralo to graficky dobre ale bolo to primitivne lahke prejst..za vecer som dal 3/4 hry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ach,skoda,ze to už nemam a ani nemam cas na take veci...
aj gladiatusa,tu internetovu hru som furt drtila, je tu ešte niekto taky?
Som tam furt travila cas,taky maly gambler . aj pred skolou som išla rano na comp,aby som sa dala robit do stajne,aby som mala peniaze...ale potom som to prestala hrat,lebo sa mi stal jeden incident, ukradli mi gladiatora, jeden dalsi podlý člen môjho vtedajšieho spolku,odvtedy som zanevrela na gladiatus.sk
ono to myslim ešte stale funguje,ale vela veci sa tam zmenilo.
ale naj bol Underground II
a potom sam underground 2 - hlavne dragy velmi rad
zato pro street bol pure shit, ktory som nedokazal ani dohrat