podla mna najlepsie NFS bolo stvrte-High Stakes. asi ako jedine malo damage ktory vplyval na jazdu. v kariere to nebolo ako teraz...musis byt prvy inak ta nepusti dalej...ale v high stakes nebola druha sanca...a museli sa opravovat auta...proste skvele. skoda ze to bezalo len na win 98 inac by som to hraval stale.
jooj... toto uz ani nepamatam .. .. ale.. tak.. 3 a aj 6 ... . ale.. ani jedno nehram.. a dokonca 6 mi ani ist nechce.. neviem.. preco.. ... zacalo jej hrabat
hraval som NFS2, NFS 3 hot pursuit, aj NFS4 a potom uz len underground, underground 2, most wanted, carbon (0 bodov), pro street a undercover mi nejako blbne, inak by som ho hraval
IISE (najoblúbenejšie), III / Hot Pursuit, Hot Pursuit 2, Underground2 (najlepšie), Most Wanted, Carbon (málokedy) mám aj ProStreet čo je hrozná blbosť a UC na ktoré nemám dobré pc , musím to mať na minime a ajtak to niekedy sekne
bejvávalo Hot Pursuit 2, Underground, Underground 2 a už len málokedy pustím Most Wanted, Carbon alebo Undercover (tie staršie už nemám)..
najradšej som mala Underground 2 len tí fízli tam trochu chýbali.. potom to už šlo dolu vodou, napríklad teraz Undercover ma teda maximálne sklamal
kedysi som hravala nfs 2 stare...potom tusim nfs porsche alebo nejak tak a nfs undergorund...to bolo podla mna najlepsie, zavislacila som na tych upravach designu a teraz mam carbon a most wanted
Kedysi som hrával, NFS II(SE), NFS 3, NFS 4 - na tom som vyrastal potom aj NFS 5,6,U a U2... a s MostWanted to u mňa skončilo, v tej dobe som presedlával na simulátory - už ma tie arkády prestali baviť. Každopádne na NFS II(SE), NFS 3, NFS 4 spomínam len v dobrom... ach to boli časy...
Na Playstation som hrával NFS orsche unleashed a na PC - High Stakes, Hot Pursuit 2, Underground, Underground2, Most Wanted, Carbon a Prostreet. Naj jednoznačne MW a teraz čakám na upgrade kompa nech spustím Undercover som fan tejto série
uz ziadne. nestoji to za tie prachy. su aj ovela lepsie auta.to je ta sucastna politika EA. len tahat prachy. ved uz to vydavaju pomali kazdi polroka novy diel. je to onicom. skuste si zahrat napriklad GT na plejku. to su auta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
stare ale celkom dobre
najradšej som mala Underground 2 len tí fízli tam trochu chýbali.. potom to už šlo dolu vodou, napríklad teraz Undercover ma teda maximálne sklamal