a ja som sa cudovala preco nemam dlhsi cas ziadne new TSky dneska vecer sa prihlasim a potom zrazu 4nove,rano neboli ziadne,ale pritom tie co sa mi ukazali az dnes mi bolo dorucene uz vcera niekedy...co s tym je?
avidite.. mne zas v kuse pise ze mam 2 nove.a neviem to nijako zrusit.. su to dve oktobrove a uz som sa ich snazil znicit, recitat oznacit a vsetko mozne.. ale stale mi ich radi ako "nove"
Ospravedlnujem sa MOJE POCITADLO malo preklep v sebe, ktory nastal v prvom mesiaci, ktory nasledoval po mesiaci, ktory sa nezacinal na 0, cize napr. 10 = oktober...
uz by to malo ratat, tsky preratava (kvoli zrychleniu serveru, raz za 2 minuty, cize ak robis daco ine... napr. citas blog, tak by ti kazde 2 minuty malo preratat tsky a upozornit ta ze je nejaka nova...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tomas pripravuje prerabku v najblizsich dnoch, zevraj uz je skoro hotova, ci co to hovoril
a dufam ze uz coskoro pride na listicka
@Johnysheek
Skus ich vymazat.
mily moj alfinko, uz som skusal vsetko.
obe som parkrat vymazal, no po prihlaseni zase svietili ako "nove"
skusal som ich len precitat, po refreshnuti svietili ako "nove"
skusal som ich precitat a odpisat na ne, neuveris ale tiez svietili ako "nove"
NETUSIM PRECO to tak je a co sa deje tak sa to snazim ignorovat...
uz by to malo ratat, tsky preratava (kvoli zrychleniu serveru, raz za 2 minuty, cize ak robis daco ine... napr. citas blog, tak by ti kazde 2 minuty malo preratat tsky a upozornit ta ze je nejaka nova...