Kedze dnes na birdzi nic nefunguje a ukojenie mojich socialno-enviromentalnych birdz-potrieb jednoducho nemoze birdz svojim stavom tentokrat ukojit, tak som bol prinuteny "riesit" to touto cestou.
bibkins dobre vies, ze s tym problem nebude ale mne nejde pisat nic, co zahrna stranku pridaj-koment.php resp tie komenty pridaju, ( napriklad @krampus mi na koment k fotke odpisal v TSke, ale ten koment tam neexistuje a mne ho ani neodoslalo.. takze tak asi.. )
@mayo snažila som sa dať ti asi desaťkrát koment k tvojmu statusu že nič nefunguje ja len že a pýtam sa, čo také smajlíky, či niekedy uzrú svetlo sveta
@n0win0u prestáááň nemôžete všetcii lúbiť dudriho. on je proste môj, ja som majetnícka a žiarlivá. ale! presne takto o mesiac útočím na topolčany a ti to celé vysvetlím potom
a! ty si mi smsku písal asi pred mesiacom naposledy!
@n0win0u tak toto ste si posrali, obidvaja! s @dudri m si to vybavím osobne a s tebou asi tiež. ale ja nechcem byť na druhom mieste v ďalšom vzťahu. @dudri , šak cíť so mnou, ja som ranená teraz!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
cez stavy by sme zadrbali databazu do hodiny
a ty si sa vrátil vo veľkom štýle
@transplantovana aj ja som presne na toto dost kukala
a asi tento:
a niekdo ma vianoce celorocne... to som pocul o jednej osobe v amerike ci kde ze ma vianoce celorocne.
@bibkins no ved ale ja som mal tazky tyzden plny alkoholu
@h8u vdaka
to jak?je mozne ze to doslo do stavu to jak?
a! ty si mi smsku písal asi pred mesiacom naposledy!
ale ja som ti pisal, tak mam zle cislo ?