Mám problém s radičmi zberníc USB vo Windows. Potom ako som dostal v PC vírus a odstránil ho, prestali fungovať tieto ovládače. Vo vlastnostiach ovládača píše toto: "Ovladač zařízení byl pro tento hardware úspěšně zaveden, ale nelze najít hardwarové
mam podobny problem s Bluetooth........ale funguje mi aj napriek tomu, no asi ti neporadim ale ja vzdy pouzivam obnovovanie systemu ked mi nieco nejde.........ale to ti asi nepomoze :/
Zaujimave tak o tomto som este nic nevedel. ja by som siel cez spravovat a pokusal sa to cez to preinstalvoat mozno je to len daka banalita ale pochybujem. ak by neslo tak mozno ako pisala antja ale pri USB Flash disk je to asi problem lebo tam sa ovladac vytvara automaticky nie? A u myska tam je uz asi daky ovladac ale nemusi. ak to nepojde cez to spravovanie tak by som ja konkretne asi dal obnovu systemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty