Mám gitaru a pomaličky sa učím na nej hrať, jediná škoda, že nemám toho talentu dostatok a ešte času voľného je veľa absencie. Len dúfam, že ak s tým neprestanem, niečo sa aj naučím
nedostatok talentu (si myslím plus necche sa mi.. lebo napr. na klaviri viem hrať niečo, ale keby sa mi chce, tak určite zvladnem aj niečo ťažšie a hrávala by som častejšie.. nie ako teraz v priemere raz za dva mesiace
Mám už kúpenú gitaru také 3 roky ale nemám na prachy na učitela a potom neviem či by som mala čas lebo som na intri a tam mám vychádzky raz za týždeň čo je dosť naprt
@tommyhot no ja niesom samouk, pri mne niekto musí byť inak nemám šancu sa to naučiť. Som sa ale na začiatku začala učiť akordy som ich vedela asi 5 a už ani to neviem
@fartgas sak jasne ze nemas sancu, ked sa rychlo vzdavas. Treba zobrat gitaru do ruky, na nete pozriet nejake navody a sediet pri nej minimalne 3-4 hodiny denne a je to.
@tommyhot šak práve o to ide ja sa hneď vzdám ale keby bol pri mne učitel tak by mi bolo blbé to len tak vzdať. A keby to flákam tak ma do toho dokope.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A inak som sa v živote na nič neučila hrať, spievať neviem a tak
Lebo sa tomu proste nevenujem a ani nechcem...