pracujem v holandsku a pred nedávnom som kolegu ponúkol jointom ( nenutil ) pretože sa riadim pravidlom : nenutim chápem vyber si sám. ... ale späť k téme.. ponúkol som mu to brko a on razantne odmietol zo slovami že ako také svinstvo môže niekto faj
srat na travu sak nech nefajcia a myslia si co chcu ale tu ludia nevadia nic o dvolezitejsich veciach...a maju divne predstavy...ci uz dospely alebo decka co su teraz to neviem co z toho vyrastie ovce... a co by si s tym chcel napriklad robit?
Joooj ste ma nepochopili ľudia... ja nezvolavam ľud na hromadnú vzburu za legalizovanie alebo čo... ale len chcem upozorniť na neinformovanost ( nie len pri marihuane ale aj iných veciach ktoré máte radi vy a ostatní tomu proste nerozumejú )
@dratenakefka čiže on tu drogu odmietol preto že je zle informovany a ty chceš alebo si mysliš, že ak by bol informovany tak by ju chcel
inak ja si nemyslim že povedal niečo nezmyselne ved učinky su pre každeho individualne a ked tvoj kolega nechcel pochybujem že by mu vyvolala pozitivne krásne pocity skôr tie negativne ..a teda ak sa ty do toho tak strašne rozumieš, tak ma určite chapeš
aj tak stale nechapem, aky by to malo vyznam keby aj vedel co to s nim spravi... dakto zboznuje horku cokoladu a moze dakomu rozpravat aka je uzasna a ako sa rozplyva na jazyku, ale ked ten druhy clovek ma rad feferony tak nebude zrat horku cokoladu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tell me more about it.
inak ja si nemyslim že povedal niečo nezmyselne ved učinky su pre každeho individualne a ked tvoj kolega nechcel pochybujem že by mu vyvolala pozitivne krásne pocity skôr tie negativne ..a teda ak sa ty do toho tak strašne rozumieš, tak ma určite chapeš
Počul som, že to chceli zrušiť, lebo vraj mali veľa výtržníkov.