Áno bolo to tu asi už 1000-krat viem NO vážne si nejsom istý ako na tom som. Je to moja spolužiačka z 9. ročník no neviem či sa jej páčim. Je vcelku dosť hamblivá. Všímam si niekedy ako pokukovala a hneď odvráti zrak . Keď sa rozprávame v skupinke tak
@acvd43xa7w pretoze nechcu dievca zranit. alebo len analyzuju. a je tam aj otazka ega ze ak zle tusia a zlyhaju a ego padne. takze je to aj o hrdosti. ale zas u niekoho je problem aj hanblivost. to zalezi od cloveka.
choď pred zrkadlo a nacvičuj mrkanie, take to zvodné...
a keď sa náhodne stretnete, tak zaútoč, myslím v dobrom, nie, že ju vyplašiš ľaňku bojazlivu, nejakým debilným komentom...
musíš zvodne mrknúť, pozdraviť (neviem, aky teraz leti pozdrav medzi mladými) a opýtať sa či by nešla niekam vonku s tebou po škole...
no a už potom si musíš dať rady aj sám, to ti hadam netreba vysvetlovať :-S
no ale ak si aj ty hanblivý, tu už pomože iba kamoš, ktorý jej cvakne, že sa ti páči, no :ehm:
Prídi za ňou a šáhni jej na kundu (piču). A čakaj, čo sa bude diať.
Alebo seď doma na riti, a počúvaj ploužáky a hon si čurina na tom aké by to bolo, keby ju môžeš jebať, dudlať, mačkať jej cecky a vystriekať sa jej na brucho.
@acvd43xa7w bože ty máš kolko rokov 10? Ani ho nepoznáš a už tu o chodení rozprávaš a zoznamovacia fráza jak na základnej škole.Ved dojdem a poviem"ahoj,počuj velmi sympatický si a rád by som ta spoznala bližšie,čo by si povedal nato keby smešli von/na kávu...." ...easy
@acvd43xa7w tak potom nerev na internete ,že muži sú nevšímaví ....vy si furt myslíte ,že my čítame myšlienky či čo,čušíte jak puk a čudujete sa,že nechápeme
@jurito ty si taky ten typ co nema problem ako vidim, ty tiez prides za babou a povies jej hento narovinu?
a ked slecny odmietaju, muzi len nadavaju aka je to kurva a aka je namyslena a co ja viem co.. zato, ze chlap nanu vytrubuje z auta, popiskuje na ulici a vykrikuje jak nejaky pohan.. nie vzdy to je zenou, nie vzdy za vsetko mozu len a len zeny a chlapi by mohli byt pozornejsi, kazdy chlap musi vediet, ze kazda zena (nie kurva) chce od toho svojho co najviac pozornosti omg a teraz ma zhejtuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
niektorych muzov musime kopat do kolena, aby si vsimli, ze sa nam pacia
inak je to len o dohadoch a to je teda dost o hovne
a keď sa náhodne stretnete, tak zaútoč, myslím v dobrom, nie, že ju vyplašiš ľaňku bojazlivu, nejakým debilným komentom...
musíš zvodne mrknúť, pozdraviť (neviem, aky teraz leti pozdrav medzi mladými) a opýtať sa či by nešla niekam vonku s tebou po škole...
no a už potom si musíš dať rady aj sám, to ti hadam netreba vysvetlovať :-S
no ale ak si aj ty hanblivý, tu už pomože iba kamoš, ktorý jej cvakne, že sa ti páči, no :ehm:
"ahoj, ja viem, ze si len piseme a videla som ta len na jednej fotke, ale strasne sa mi pacis a chcem s tebou chodit"
"ahoj, neviem ani tvoje meno, ale cely vecer sa mi pacis a chcem s tebou chodit"
jj, to je take super
Alebo seď doma na riti, a počúvaj ploužáky a hon si čurina na tom aké by to bolo, keby ju môžeš jebať, dudlať, mačkať jej cecky a vystriekať sa jej na brucho.
No čo ?
a ked slecny odmietaju, muzi len nadavaju aka je to kurva a aka je namyslena a co ja viem co.. zato, ze chlap nanu vytrubuje z auta, popiskuje na ulici a vykrikuje jak nejaky pohan.. nie vzdy to je zenou, nie vzdy za vsetko mozu len a len zeny a chlapi by mohli byt pozornejsi, kazdy chlap musi vediet, ze kazda zena (nie kurva) chce od toho svojho co najviac pozornosti omg a teraz ma zhejtuj