Mam priatela už nejaky čas všetko klape. len stále si niesom ista. Neprezentuje ma. ako keby to bolo zakazane. myslim fotkami alebo vztahom na fb možno to je blbe lebo to nieje ozajstny dokaz. druha vec ze cez den nezavola. neozve sa ja zavolam skoro stal
zacni mu len tak lezerne rozpravat o tom, aky kamarat po tebe ako vysiel, sem tam napisat, ze s nejakym z nich ides von a ked sa mu to nebude pacit, tak povies, ze si si nebola ista tym, ci o teba stoji a ci je to teda vazne, lebo to a tamto a necitis to z jeho spravania sa.
"myslim fotkami alebo vztahom na fb možno to je blbe lebo to nieje ozajstny dokaz."
to myslis vazne, ze toto je pravy dokaz? ty nemas 19 rokov, ze?
ja mam pol roka vztah a nemam na FB ani kolonku "vo vztahu" potvrdenu a uz vobec nie zobrazene meno partnera a nemam dokonca uverejnenu ani jednu ultra gay zamilovanu oceckavaciu sa fotku (ach)
Veď aletak nie je povinnosť si dávať ľudí do vzťahu No dobre, keď mu pošleš žiadosť a on ju neprijme, tak uznám, áno, je to blbé, ale to nie je merítko lásky. Ale ak máš pocit, že sa ti málo venuje, jedoducho mu to POVEDZ. Ako ti tu mi poradíme? Základom je komunikácia. (Nech radšej toto učia na školách, ako zvládať bežné situácie a ako komunikovať s ľuďmi, lebo 70% čo sa učí v našich školách je úplne nepodstatných. )
@callmethedonna no, ano......a ze mu nonstop volas a ze ti vadi, ze uprednostnuje skolu......v tomto vidim chybu.....ak to klape, tak co ta stvu taketo drobnosti?.....moj muz nema ani FB .....moje/nase fotky zasadne nikde nevystavuje (ani v praci ......kym sme chodili do skoly, jasne, ze bola dolezita (najma v skuskovom...pre oboch z nas ......ak je menej spolocensky (ako ten moj ....tak jasne, ze hot ahas von (ako ja .....nezavola ti, lebo mu nonstop volas ty.....heeej, daj si pauzu a nechaj ho dychat....aj on zavola ......halooo, vsetko je tak ako ma byt, tak kde je problem?
a naozaj nikdy nic prvy? to je uz trosku indikator nestability, to by som sa skusil spytat, ze ci na teba obcas aj pomysli ... rspkt mu povedz, ze to potrebujes obcas, lebo chces mat pocit, ze si milovala - ale nieze mu to chrstnes ako vycitku, ale ako taku radu/prosbu, ze mozno jemu to nepride prirodzene, ale teba by to potesilo a urcite ta rad potesi
nejak neberiete do uvahy spolocensku funkciu tej akcie. bezny uzivatel fb ma v priateloch siroku skalu kamaratov, priatelov, znamych, rodinu tym padom potvrdenie vztahu, je nieco ako "mala svadba".
napriklad, ked som sa zacala stretavat s jednym znamym a potom to uz prestaval byt znamy ale stale som si nebola ista, ci to nemysli len ako zabavku kedze som vedela, ze mal predtym desiatky sexualnych partneriek... pritom na fb nemal vo vztahu cez tri roky nikoho, tym padom to, ze si ma tam prihodil a predstavil ma vo svojich virtualnych kruhoch ma trochu potesilo a upokojilo zaroven, lebo to znamenalo, ze to vnima trochu inak ako tie veci predtym, co len presli okolo.
Ja som tiez nikdy nezavolal, sms len sporadicky. Nemal som na to cas a ani ma to nebavilo. Tiez som nejako velmi nevymyslal co budeme robit a kde pojdeme. To vsak neznamena, ze som nelubil, jednoducho mi niektore veci nesli, alebo sa mi nechceli riesit....
Tak verejne vzťah cez FB ja som rada,že ani neriešime. Ale občas ma mrzí,že akokeby xxx...nemusí sa so mnou chváliť,ale.. niekedy mám pocit akokeby to tak 'vyhovovalo',že len minimum ludí vie,že sme spolu. Niekedy je to fajn,niekedy mi to zas dosť vadí,vonku napríklad..ale v súkromí je to v pohode tak ja neviem a to sme spolu už skoro rok hmm.
Ja žiarlim jak divá a druhá osoba mi tiež -verí-. Ale trošku žiarlivosti,aspoň miernej by ma potešilo hm..ale zas s tou školou je to opačne,xxx má skoro stále čas a ja sa musím skoro stále učiť hm :/
Ja neviem fakt niekedy je to také divné.. ale ľúbim,je to vzájomné tak sa snažím neriešiť a radšej si užívať každý spoločný čas.. Lebo myšlienky by ma asi zabili..a vidím,že je to zbytočné,možno je len taká povaha ako to čo mám ja "doma"..tak skúšam byť v pohode viac no..
To s tým fb je pekne sprosté. Nechápem ako niečo také môžeš napísať. A buď rada že ti chalan dôveruje...dôvera je veľmi dôležitá. Takže sa teraz zamysli prečo si sa vlastne s ním dala do kopy a prečo s ním chceš ďalej byť..potom pouvažuj nad dôverou ktorú do neho ako vidím moc nevkladáš.
@firestorm nuz, ignorovat to mozes, ale spolocensky dopad to bude mat na ludi tak ci tak. sam vidis ako casto su tu taketo nestastne dievciska kvoli tomuto.
Takže je to taká povaha či ? Ako.. to ako má zakladatelka problém,že sa neozýva to zas nie.. len ten zvyšok..hmm či sa mám s tým zmierovať či riešiť či čo..ale to sa nedá asi riešiť ani. Len ľúbiť 'ako je'..hmm
Ja nehladám problémy tam kde nie sú..ani nechcem nikoho meniť,len.. proste neviem. Bola som zvyknutá na iné a možno je to až príliš dobré preto hladám 'vady'..
@chanteuse No uplne rovnako to mame, ozyvat sa ozyva stale, a vacsinou prvy...len to ostatne. Podla mna to je povahou. Ale cim dalej tak tym viac mi to ale zacina vadit.
Už iba ako som prečítala to že ti to nedokazuje vzťahom na Fb, ďalej už ani nečítam. Bože, veď ty žiješ v realite, nie na faceboku kde to má každý vidieť. Facebook nieje dôkaz lásky. No to už niektorí iba ťažko pochopia.
chýba mi trocha viac..akčnosti asi. A iné veci,ktoré tu nebudem vypisovať.. ale asi sa s tým skôr zmierim,lebo ako človek je dobrý.. uvidím čo sa zmení ked a ak začneme spolu bývať.. možno to bude lepšie
Proste nie je ten typ cloveka, s ktorym sa budes hodinu lucit po telefone - zloz prvy - nie, ty zloz prva - nie ty zloz prvy....
Povedz mu, ze by si bola rada, keby isla viac iniciativa od neho, a uvidis, ci sa teda nieco zmeni, alebo nie... ale riesit blbosti ako - na facebooku ma oznaci iba dva krat za tyzden, a ma tam len 3 nase fotky... to je take (nerad to hovorim) ale strasne ze detinske.
poznam takych chlapov... ale niektori su naozaj len povahovo taki, ze im tie telefonaty a blbosti okolo toho nechybaju, predsalen su uplne ini ako my, zeny..
boze moj ludia ale sak nie iba o facebooku pisala saklk to nie jediny dovod co jej vadil..tak preco to tak vsetci spominate?..ona rposte ppise viacero naznakov z ktorychh vyplyva taky nejaky ignore alebo ako by som to nazvala..
porozpravajte sa, naozaj.. on si skutocne nemusi vobec ovedomovat ze ty to takto vidis. ani ho to nenapadne. ak je vzdy vsetko v poriadku, ty mu vzdy zavolas, niekam ho vytiahnes a ani raz mu nespomenies ze z toho nemas najlepsi pocit tak to nema odkial vediet proste to vidi inak, porozpravajte sa ak je naozaj vsetko v poriadku pochopi to a ty nebudes musiet riesit hluposti
Občas mám rovnaké pocity, ale možno som na vine ja, keďže ja som väčšinou tá čo sa neozve, ale mrzí ma, že často sa mi neozve ani on... ale tak čo s tým, keď sme obaja tvrdohlaví a poviem ti, že ani vzťahom na FB ma ešte neprezentoval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
No, asi chalanovi záleží na škole, čo je na tom zlé? Koniec koncov, teraz je aj skúškové obdobie, čiže o to hustejší program bude mať.
2.Povedať mu môžeš, čo chceš..no, chýba veľa podrobností, nedá sa poradiť.
@6
buď rada Mne by žiaden neveril
máš 19 alebo 13 ? -.-
to myslis vazne, ze toto je pravy dokaz? ty nemas 19 rokov, ze?
ja mam pol roka vztah a nemam na FB ani kolonku "vo vztahu" potvrdenu a uz vobec nie zobrazene meno partnera a nemam dokonca uverejnenu ani jednu ultra gay zamilovanu oceckavaciu sa fotku (ach)
niektori by si mali prehodnotit o com je vztah
a prosím ťa nerieš fb,dúfam že si fakt nemyslíš že byť vo vzťahu na fb je nejaký "dôkaz" lásky. nikdy som nemala na fb uverejnené že som vo vzťahu
a fotky no. možno sa nerád fotí nie každý je ako dankajarko
nejak neberiete do uvahy spolocensku funkciu tej akcie. bezny uzivatel fb ma v priateloch siroku skalu kamaratov, priatelov, znamych, rodinu tym padom potvrdenie vztahu, je nieco ako "mala svadba".
napriklad, ked som sa zacala stretavat s jednym znamym a potom to uz prestaval byt znamy ale stale som si nebola ista, ci to nemysli len ako zabavku kedze som vedela, ze mal predtym desiatky sexualnych partneriek... pritom na fb nemal vo vztahu cez tri roky nikoho, tym padom to, ze si ma tam prihodil a predstavil ma vo svojich virtualnych kruhoch ma trochu potesilo a upokojilo zaroven, lebo to znamenalo, ze to vnima trochu inak ako tie veci predtym, co len presli okolo.
samozrejme, tu neslo o pojaseneho pubertiaka.
Aspoň vidíš, akú výpovednú hodnotu tieto "FB vzťahy" majú...totálna sračka...
Ja žiarlim jak divá a druhá osoba mi tiež -verí-. Ale trošku žiarlivosti,aspoň miernej by ma potešilo hm..ale zas s tou školou je to opačne,xxx má skoro stále čas a ja sa musím skoro stále učiť hm :/
Ja neviem fakt niekedy je to také divné.. ale ľúbim,je to vzájomné tak sa snažím neriešiť a radšej si užívať každý spoločný čas.. Lebo myšlienky by ma asi zabili..a vidím,že je to zbytočné,možno je len taká povaha ako to čo mám ja "doma"..tak skúšam byť v pohode viac no..
Takže je to taká povaha či ? Ako.. to ako má zakladatelka problém,že sa neozýva to zas nie.. len ten zvyšok..hmm či sa mám s tým zmierovať či riešiť či čo..ale to sa nedá asi riešiť ani. Len ľúbiť 'ako je'..hmm
Ja nehladám problémy tam kde nie sú..ani nechcem nikoho meniť,len.. proste neviem. Bola som zvyknutá na iné a možno je to až príliš dobré preto hladám 'vady'..
chýba mi trocha viac..akčnosti asi. A iné veci,ktoré tu nebudem vypisovať.. ale asi sa s tým skôr zmierim,lebo ako človek je dobrý.. uvidím čo sa zmení ked a ak začneme spolu bývať.. možno to bude lepšie
uvidíme
držím palce..
Povedz mu, ze by si bola rada, keby isla viac iniciativa od neho, a uvidis, ci sa teda nieco zmeni, alebo nie... ale riesit blbosti ako - na facebooku ma oznaci iba dva krat za tyzden, a ma tam len 3 nase fotky... to je take (nerad to hovorim) ale strasne ze detinske.
a že sa neozve ? neozvy sa ani ty potom uvidíš kedy si spomene
neber to tak tragicky, ved fb nic neznamena
presne on aj to vravel ze nech sa deje cokolvek mam mu všetko povedat lebo on domna nevidi . čiže fakt sa snim asi porozpravam