@tommy851 Nwm, myslel som že tam hrá aj môj kamoš, tak som si to stiahol, a potom sa už dohadujeme ako dáme duel on s T29 ja s Tiger (teraz mám len VK 3601H, to sme plánovali do budúcna) a on potom že hrá EÚ, a ja som sa skoro zabil.. .
Dungeons and Dragons: NeverWinter (Open Beta)- super hra fakt oplatí sa zahrať.. Na servery Dragon máme CZ/SK guildu CZSK Neverwinter.. inak mam Trickster Rogue lvl40 (ale doje*al som talenty tak ho moc nehram) a Guardian Fightera lvl23
TERA- no čo k nej.. bude ťa to baviť len chvíľu.. strašne skur*ene Questy tam sú.. Grafika užas.. action combat užas.. ale QUESTY? F*CK!
Hawken- (bojuješ s mecha robotmi) sediš v kokpite robota s ktorym strieľaš (ničiš) inych robotov... maš na začiatku jedneho zakladneho neskôr buď kupuješ (za naškrabane body) novych alebo vylepšuješ toho jedneho čo maš.. (je to ešte v bete)
Síce moc už nehravam hry, lebo viac čumim Anime ale tie čo som ti napisal (hry) sú z tých novších a mam ich celkom ohrané čiže niečo o nich viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
TERA- no čo k nej.. bude ťa to baviť len chvíľu.. strašne skur*ene Questy tam sú.. Grafika užas.. action combat užas.. ale QUESTY? F*CK!
Hawken- (bojuješ s mecha robotmi) sediš v kokpite robota s ktorym strieľaš (ničiš) inych robotov... maš na začiatku jedneho zakladneho neskôr buď kupuješ (za naškrabane body) novych alebo vylepšuješ toho jedneho čo maš.. (je to ešte v bete)
Síce moc už nehravam hry, lebo viac čumim Anime ale tie čo som ti napisal (hry) sú z tých novších a mam ich celkom ohrané čiže niečo o nich viem