to čo je pre mňa dobrá pesnička je pre 99% zvyšného sveta nepočúvateľné, alebo príliš depresívne, atď. ale len tak pre zaujímavosť - toto je môj budík.. pravdepodobne jediná vec, čo ma je schopná zobudiť o 4:30 ráno
@mielikki mne sa najviac páčil komentár pod videom: "i think that sound was a werewolf strangling a chicken and ass raping it" osobne mám vo všeobecnosti oveľa radšej slovenský black ako poľský.. máme melodickejšie veci (ak nepočítam trebárs taký Slavigrom
@hunter2 fínsky melodeath... rozmýšľam, koľko z toho poznám, ale sú tam fajn veci, aj vo švédskom
a ja som pootm zas z deathu odbočila trocha inými smermi, ako black, neviem, v malom množstve je fajn, ale dlhodobejšie by ma to asi nudilo (hrubo povedané
@mielikki záleží na tom, aký black keď taký ako to Legion, čo som tu dal, tak aj mňa po čase, ale keď dačo ako trebárs Ancestral Volkhves (na koncertoch to je zvyčajne odpaľovák), čo si človek môže kus aj text pospevovať - mimochodom, texty majú na vysokej úrovni, tak beriem každodenne
alebo toto.. to sólo na konci je prudko orgazmotvorné
@hunter2 niééé! slovenčinu mám strašne rada, ale nie v textoch, sa to bojím pustiť (ale názov som už dakde videla, tak to risknem
ten slovenský text robí to, čo som čakala... nakoľko rozumiem bez toho, aby som musela hoci len podvedome prekladať, príde mi to strašne vtipné, inak mi to ale znie ako folkovejšie Darwoods my betrothed (fíni)
skúšam to druhé... práve som prišla na to, čo ma na blacku nebaví, všade sú bicie úplne rovnaké, teda možno sú tam nejaké rozdiely, ale moje laické ucho to nerozozná potom ďalej ten spev mi zas dačo pripomína, neviem čo, ale som zvedavá na to sólo, tak nevypínam
no, nie zlé, ale také.. príliš folkové na môj vkus
@hunter2 ja to tam všade strašne počujem (ale to sa mi stáva iba v blacku, inde čítam na YT milión rozplývačných komentárov a ja si to ani nevšimnem) a všade je to rovnaké, ma to potom nebaví, no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
8:45
dubstep: flux pavilion - cracks
dnb: pendulum - propane nightmare
reggae: bob marley - 3 little birds
klasický rock: led zeppelin- immigrant song
punk: sum 41- over my head
metalcore: bullet for my valentine- hand of blood
klasika: mozart- turkish march
elektro: skream- where you should be
rap: fort minor- remember the name
rapcore: hollywood undead- been to hell
pre deti: peter nagy- mandarinka darinka
jazz: glen miller- into mood
acid jazz/triphop: massive attack - anjel
hardcore- rise against- under the knife
sprostý popík: zapni- si rádio
@spidy aj tak ti tam viacero vecí chýba
ja celkovo som blacku príliš na chuť neprišla, ja radšej death (v asi všetkých jeho podobách
a ja som pootm zas z deathu odbočila trocha inými smermi, ako black, neviem, v malom množstve je fajn, ale dlhodobejšie by ma to asi nudilo (hrubo povedané
toto je tiez super...
@spidy
najlepší štýl, pop, ti tam chýba (ach)
alebo toto.. to sólo na konci je prudko orgazmotvorné
ten slovenský text robí to, čo som čakala... nakoľko rozumiem bez toho, aby som musela hoci len podvedome prekladať, príde mi to strašne vtipné, inak mi to ale znie ako folkovejšie Darwoods my betrothed (fíni)
skúšam to druhé... práve som prišla na to, čo ma na blacku nebaví, všade sú bicie úplne rovnaké, teda možno sú tam nejaké rozdiely, ale moje laické ucho to nerozozná potom ďalej ten spev mi zas dačo pripomína, neviem čo, ale som zvedavá na to sólo, tak nevypínam
no, nie zlé, ale také.. príliš folkové na môj vkus
ale tak, každý má iný vkus
.....pam pa pa pam
pre mňa netypický žáner, ale táto pesnička... táto pesnička.... je.... je... nom nom nom