Máte nejaké "úchylky", bez ktorých by ste nezaspali, napríklad počúvať hudbu alebo musíte mať všetky časti tela zakryté paplónom alebo nejaké podobné veci, ktoré sú čudné ale vy proste bez nich nezaspíte?
vsetky casti tela zakryte paplonom, silove pole ktore prepusta len 0,25% vsetkeho vo vzduchu, 5 vankusov, z toho jeden ktory si strasne tlacim do ucha ktore nie je polozene na vankusi.
ked som bol maly tak som ze jaaaj co ked vyleze nejaka samara z pod postele a zozere mi nohu tak som nohy mal na posteli zakryte ale teraz mi je to uplne jedno ci som na zemi alebo mi nohy trcia z pod paplona
keď som bola menšia tak som sa strašne bála spať odokrytá...bola som pozakrývaná paplónom až po uši, lebo som sa bála, že príde upír a pohryzie ma ...no čo už, asi som nemala pozerať Drakuloviny ako 6-ročná
ale teraz myslím, že už nič také, pokiaľ sa neráta to, že musím mať môj špeciálny vankúš bez ktorého zaspím len veľmi tažko
Vždy sa pozriem, koľko mi zostáva do vstávania hodín a odložím mobil vedľa podušky. Mám posteľ na nožičkách ale aj tak mi je jedno, či mi trčia nohy aj ruky spod postele. Vôbec mi to nevadí.
2x vyskúšať či sú zavreté a zamknuté dvere a overiť či je zhasnuté svetlo v celom dome, prípadne či nieje zapnutý nejaký spotrebič. uložiť sa do postele a asi 3x zmeniť polohu, kým to nieje "tá správna". pozerať do stropu a čakať kedy sa vypne mozog (asi 2 hodiny).
musím mať na stole pri posteli pohár s vodou a mobil s nastaveným budíkom. nemôžem zaspávať na chrbte, lebo to je indikátor zlého spánku, musím mať jednu ruku pod hlavou a nastavenú telku na 30 min. a ešte 3 vankúše uložená v presnom poradí.
ked som bola mala tak som spala iba celom k stene nemohla som byt otocena ku dveraam..a este som sa drzala vankusa ze co keby ma chcel niaky zlodej uniest teraz uz mam v paži
Musí vo vedľajšej izbe hrať televízia. A paplón musím mať tak, aby som nevidela pred seba (ale mohla dýchať) pretože tam na mňa civí porcelánová bábika (ten jej pohľad!) na húpačke so snehobielou pleťou, veľkými modrými očami a vlasmi farby zlata. Pri niečom takom sa proste zaspať nedá. (a nikto nie je ochotný dať mi ju dole, pretože je "krásna". To by som ich chcela vidieť, keby tam mali spať a ja tam ani so stoličkou nedočiahnem-nanajvýš by som spadla)
20 minút pred spaním zožrať tabletku, zapiť ju poriadnym pohárom šumivého magnézia, dať si v okne cigu, ísť si umyť zuby a vetrať, kým ma nezačne krútiť. a mať svoj valčekoidný vankúš, žuža a mať zakryté nohy, budík musím mať na druhom konci izby.
nebyť tej novinky, keď čakám, kedy ma začne krútiť na spanie, tak nič neobyčajné
musim byt odmalovana s umytymi zubkami, vycikana. vyvetram si, lahnem do postielky a striedam polohy. pritom zo trikrat otocim maly vankusik chladnejsou stranou navrch. potom mozem spat (samozrejme dokonale prikryta)
Poviem, ze si idem lahnut, umyjem si zuby, odlozim zbytky z vecere do chladnicky alebo do umyvacky a pozhasinam nepotrebne svetla v celom byte. Lahnem si, prikryjem sa a zakricim do obyvacky, ci ide priatel spat tiez. On necha vsetko svoje oblecenie na gauci, nacpe sa pod moj paplon a prituli sa a zapadneme ako lyzicky a da mi pusu. Potom je sest az sedem minut ticho a ked uz zaspavam zasepka ze ma miluje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
(no jokes)
keď je škola tak natiahnuť budík, inak žiadnu inú "úchylku" som nezaregistrovala
ale teraz myslím, že už nič také, pokiaľ sa neráta to, že musím mať môj špeciálny vankúš bez ktorého zaspím len veľmi tažko
2. Prikryť sa dekou
3. Zakryť sa paplónom
4. Pár minút hromadiť teplo
5. Vyzuť (vyzliecť) si ponožky
6. Pomodliť sa
7. Schúliť sa do klbka
8. Objať paplón
9. Zapriať ,,Dobrú noc.´´
10. Začať slintať
...stačí takto?
..kvak..
2. prítomnosť malého vankúšika
3. nastavenie budíka
4. zakrútenie sa do periny tak, aby nič okrem hlavy netrčalo a neťahalo mi na chodidlá
@kukuricka to poznám so zaspávaním na chrbte
nebyť tej novinky, keď čakám, kedy ma začne krútiť na spanie, tak nič neobyčajné
A ta posledna cast sa opakuje zakazdym, prisaham