Rozhodol som sa mať dlhšie vlasy aspoň po nos, ale len vrch. Ale chcel by som aby boli hebké a vzhľadovo ako furt mokré. Ja ich mám husté a suché - ako slama. Poradíte mi niečo ? Teraz som sa na krátko ostrihal, tak nech od základu to funguje
V drogérii nájdeš miliónpäťsto kktín na to, tak niečo z toho proste vyskúšaj nemusíš hneď drahé veci kupovať, ja mám napr. velmi dobrú skúsenosť so suchým olejčekom na vlasy od Dixi za euro a v poslednej dobe Dixi dosť rozšírilo a zmodernizovalo sortiment, majú všetko možné tak skús dačo.
@staphylococcus gél nemám rád a iné blbosti nemám rád lebo potom sú ako slama v mraze olejček som ešte neskúšal ... stačia keď budú vyzerať ako mokré alebo nie tak sucho
Ja používam na vlasy masku a je to super vec. Na ako keby mokré tiežyslim že gel ale si strašne poškodzuje vlasy a mas s toho aj viac lupín a musíš si potí. Aj častejšie umývať vlasy co celkovo pre vlasy není dobre
@soldier316 tak ten suchý olejček je super, ja si ho dávam do umytích vlhkých vlasov trochu a potom sa mi dobre rozčesávajú, sú hladučké, jemné a lesklé
No takze mozny postup. Suche vlasy-cisty odhad je, ze ich znicene nemas, len suche. Takze by som volila hydratacny sampon, urcite nie sampony co su na znicene vlasy, ktorych je v drogerii po kkt(mozno aj kondicioner, vyskusaj sampon uvidis ci este nieco budes potrebovat) v DM maju od Dm znacky balea » www.mojadm.sk/balea-tajomstvo...
Toto je o nieco vyssie » www.mojadm.sk/schwarzkopf-pro...
Obe rady maju aj kondicioner a krem.
Po umyti by som si vlasy vyfukala dozadu. Vezmes kefu, ceses vlasy dozadu a fukas fenom, teda myslim ze dlhsi vrch vyzera lepsie ked je smerom dozadu, takze sa odpichujem od mojho dojmu.
Ak mas suche vlasy asi by som uplne tuzidlo nedavala, ale nebolo by od veci. Vosk, ja osobne nemam rada gely a mam objektivny pocit ze vysusuju vlasy. A ani sa mi nepaci look plazoveho inziniera zo 90.rokov.
Ja som mala tusim tento » cdn.alza.sk/ImgW.ashx?fd=f3...
A potom by som to este prestriekala lakom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» www.mojadm.sk/balea-tajomstvo...
Toto je o nieco vyssie
» www.mojadm.sk/schwarzkopf-pro...
Obe rady maju aj kondicioner a krem.
Po umyti by som si vlasy vyfukala dozadu. Vezmes kefu, ceses vlasy dozadu a fukas fenom, teda myslim ze dlhsi vrch vyzera lepsie ked je smerom dozadu, takze sa odpichujem od mojho dojmu.
Ak mas suche vlasy asi by som uplne tuzidlo nedavala, ale nebolo by od veci. Vosk, ja osobne nemam rada gely a mam objektivny pocit ze vysusuju vlasy. A ani sa mi nepaci look plazoveho inziniera zo 90.rokov.
Ja som mala tusim tento
» cdn.alza.sk/ImgW.ashx?fd=f3...
A potom by som to este prestriekala lakom.