Snívalo sa mi s bývalým frajerom ,plávali sme na lodi,rozprávali sme sa o našom vzťahu ..Všetko bolo ok až na jeden detail,bol slepý,neviete niekto čo to znamená ???
vyjeb sa na to, sny nič neznamenajú. dáš si, povedzme lieky, alebo marišku, alebo nejaké drogy (nenavádzam ťa, len hovorim príklad) a budeš mať také sny aké si v živote nemala. proste sny nemajú nič spoločné so skutočnosťou, teda len to že v nich môžu byť postavy zo skutočného života. ale nie sú žiadnou predpoveďou budúcnosti ...
snárom never, ten sen si musíš vyložiť ty sama, pretože len ty sa poznáš najlepšie.. proste snáre nie sú presné, u každého môže tá daná vec znamenať niečo úplne iné než je tam napísané..
Určite to znamená niečo presne jednoznačne a nemenné! Daj si pozor lebo keď to zistíš, tak to zásadným spôsobom ovplyvní tvoj život a už nikdy nič nebude také ako doteraz. Pravdepodobne naozaj oslepneš ty alebo on alebo zomrieš.. ako inak.
Ps: Naozaj si v 13tich ešte daj pokoj od vzťahov a chlapcov.
sny vytvára tvoje podvedomie a nie nejaká vyššia moc...
mne sa napríklad snívalo, že mi vypadali zuby, bol to hnusný sen... podľa snára to znamená smrť, chorobu... už prešlo dosť veľa času a nikto nezomrel a ak nerátame prechladnutie, tak ani choroba neprišla...
podľa mňa sú dva druhy snov, jeden druh je zhlukom myšlienok a spomienok z uplynulých hodín,dní, ktoré sa triedia a prenášajú do dlhodobej pamäte, tie môžu byť úplne nezmyselné, bez logiky, bez významu.
A potom druhý druh, ktoré odrážajú tvoje vnútorné pocity z obdobia ktoré momentálne prežívaš, tvoje túžby,starosti atď...
Čisto teoreticky by som tvoj sen zaradil do druhej skupiny, keďže vravíš že je to bývalý a bol slepý, možno mu aj v reálnom živote dávaš takýto prívlastok. Tým myslím že mu dávaš za vinu váš rozchod a podľa teba si on neuvedomuje - nevidí chyby ktoré vo vzťahu spravil. Prípadne nevidí ako ti tým ublížil.
Ale ty vieš isto najlepšie ako to celé bolo, a na snáre sa naozaj vykašli. Dalo by sa na ne spoliehať len v prípade ak by tvoj mozog poznal všetky v ňom obsiahnuté heslá a im priradené významy a vedel s nimi pracovať. To je samozrejme hlúposť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ihateit, povedal by som ti co si myslim ze to znamena z tvojho pohladu, ale je to postavene na vode, takze radsej ne
Ps: Naozaj si v 13tich ešte daj pokoj od vzťahov a chlapcov.
mne sa napríklad snívalo, že mi vypadali zuby, bol to hnusný sen... podľa snára to znamená smrť, chorobu... už prešlo dosť veľa času a nikto nezomrel a ak nerátame prechladnutie, tak ani choroba neprišla...
A potom druhý druh, ktoré odrážajú tvoje vnútorné pocity z obdobia ktoré momentálne prežívaš, tvoje túžby,starosti atď...
Čisto teoreticky by som tvoj sen zaradil do druhej skupiny, keďže vravíš že je to bývalý a bol slepý, možno mu aj v reálnom živote dávaš takýto prívlastok. Tým myslím že mu dávaš za vinu váš rozchod a podľa teba si on neuvedomuje - nevidí chyby ktoré vo vzťahu spravil. Prípadne nevidí ako ti tým ublížil.
Ale ty vieš isto najlepšie ako to celé bolo, a na snáre sa naozaj vykašli. Dalo by sa na ne spoliehať len v prípade ak by tvoj mozog poznal všetky v ňom obsiahnuté heslá a im priradené významy a vedel s nimi pracovať. To je samozrejme hlúposť.