Neviem či je to dlhodobejší stav tu na birdze alebo to nejde len mne, lebo som tu dlho nebola, ale dnes som si išla editnúť webku a nič z tých políčok do ktorých sa vpisuje sa mi neuloží. Veci ako farba vlasov, očí... sa v pohode uložia a zobrazujú, ale o
momentalne som vo faze, ked verim, ze to, ze nieco nefunguje (co doposial fungovalo), je vysledkom toho, ze sa pracuje na odstranovani nedostatkov, pričom vznikaju (dufam, ze len docasne) ine nedostatky
@zajko30 lebo ty si @tomas , to vsetci vieme. a zaroven to vysvetluje, preco nestihas opravovat chyby - spravovat takyto ucet, tolko fotiek pridavat atd., to chce vela casu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
dokedy, to neviem este...ak by chyby nemizli, tak po par tyzdnoch zacnem byt nesvoj
hyhyhyhyhy, vtip roka!!!!
môžme sa v Žiline stretnúť v nejakom bare, prespíš u nás vo vile a s dobrými dojmami odcestuješ spokojný dom..........filip.-)
Ja už na svojej webke nemám ani to tlačítko "Zmeň Css-ko".
ale potom po pol roku som na to zabudou a opat som na to prisiel sam