@wind praveže si to viem uplne predstaviť že "6 GB či kolko to má mám stahovať ? to radšej stiahnem tento 10 MB s názvom Crack ten má vela palcov hore "
zožeň si poriadny crack.... ja si myslim že môj bol chujový lebo keď som bola na tomzasadnutí tam na tej najvyššej hore s greybeardmi či čo to bolo, tak tam mi to spravilo haluz (jedna postava tam enrozpravala celý čas... len titulky rychlo prebehli... ten taky pajko čo bol kdesi uvezneny a som ho zachranila ) a on potom ked mal prehovoriť tak bolo ticho....a ticho....a ticho....a ticho aj hodinu čiže sa nemam ako dostať ďalej
a dragon age alebo mass effect sa mi páči viac skyrim je super ale všetky úlohy mi tma prídu ot om istom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a dragon age alebo mass effect sa mi páči viac skyrim je super ale všetky úlohy mi tma prídu ot om istom
(žartujem, ja budem tiež 24.-26. celý čas na počítači, lebo sa doma nenormálne nudím)