Ahojte baby,máte skúsenosti s krémikami a make-upmi,ktoré neupchávajú póry?
Nejaké z lekárne,alebo internetu,oriflame,nejakú prírodnú kozmetiku,to je jedno.
Mám totižto zmiešanú pleť a po celom dni mám takú pleť unavenú upchatú,
mám momentálne krycí krémi
ja mam loreal true match a je akt super, lahunky a nikdy som nemala problem s tym ze by mi upchaval pory : ) /no to asi aj dost zalezi od pokozky) skus v lekarni nech ti urobia test, viem ze taka moznost existuje v niektorych lekarnach alebo skus si davat pod make up primer /bazu pod make up) a hlavne sa odmalovavat kazdy den a cistit plet : )
ten som neskušala,no v lekarni,resp.lekárňach nič take asi nieje u nas,ponukli mi len vyskušať make-up la roche-possay.a taktiež AA-kozmetiku.Zaujali ma celkom aj kremy,značky himalaya.. a samozrejme že si pleť čistim,taktiež mam hypoalergennu pennu od laroche,vždy ked pridem domov,je jendo či niekde idem o hodinku dve,vždy s amusim odmalovať,pretože nevydržim mať make-up na sebe
@1 tiež pre mňa naj makeup, aký som skúsila nie je ani až tak drahý, a teda z lacnejšej triedy topka kvalitou, nezanáša a perfektne sa prispôsobí pleti.
Technicky vzate, vsetko upchava pory, tvoje vlastne fungovanie krycich tkaniv ti upchava pory
Ja pouzivam Dermacol Imperial (Orchid?), tak nejako sa to vola Na moj vkus drahy, ale je skvely.
Hlavne sa odlicuj, akonahle prides domov, aspon tvar, rob si piling a neumyvaj si tvar mydlom.
@denisenda Všetko upcháva póry ako napísala @narazuvzdonaa
A nič nepomôže lepšia ako keď sa odlíčiš, či už mliekom alebo vodou. Proste to daj dole, hneď keď môžeš Ja to robím tak, že sa odlíčim, potom si tvár umyjem vodou a potom mám takú vodičku s kys. citrónovou od kožnej a 2krát týždene si robím peeling. Mala som dosť problematickú pleť, a teraz je super. Používala som La Roche Possay make-up asi 2roky a potom som prešla na Avonovský make-up. konkrétne tento » reviews.avonshop.co.uk/9028-en_gb/3645...
A v konečnom dôsledku je to jedno, hlavné je aby som si zjednotila pleť a mne vyhovuje.
@ksyushka a ten la roche bol aký?
no mne dala lekárnička len na ruku odtieň a taky fajnučký pudrový sa mi zdal,celkom lahučký.Bola si s nim spokojná?
trošku je drahší ale zdal sa mi fajn..
dneska som videla v lekarni značku kozmetiky stopakne ryor a tiež mali kremiky,peny a take..a taktiež aj himalaya,
len neviem neskušala som ich
@denisenda Používala som konkrétne toleriane teint, bol super, pekne kryl a to som potrebovala Áno bola až na tú cenu, teraz som počula, že sú aj nejaké BBcreamy od La Roche a sú lacnejšie. Jediné čo ešte používam je Effaclar Duo ako podkladový krémik, je dobrý vodnatý pod make-up
O ostatných som nepočula, mne La Roche poradila kožná, lebo aj ona ho používala a napriek cene sa oplatí, hlavne keď máš sklon ku aknóznej pleti, čo ja mám, ale teraz je to ako tak v norme A pokiaľ nejaký ľahký, tak možno penové make-upy, osobne som skúšala. No nepáčil sa mi ten pocit pri nanášaní, prišlo mi to, že je to také veľké Ale skús a uvidíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja pouzivam Dermacol Imperial (Orchid?), tak nejako sa to vola Na moj vkus drahy, ale je skvely.
Hlavne sa odlicuj, akonahle prides domov, aspon tvar, rob si piling a neumyvaj si tvar mydlom.
A nič nepomôže lepšia ako keď sa odlíčiš, či už mliekom alebo vodou. Proste to daj dole, hneď keď môžeš Ja to robím tak, že sa odlíčim, potom si tvár umyjem vodou a potom mám takú vodičku s kys. citrónovou od kožnej a 2krát týždene si robím peeling. Mala som dosť problematickú pleť, a teraz je super. Používala som La Roche Possay make-up asi 2roky a potom som prešla na Avonovský make-up. konkrétne tento » reviews.avonshop.co.uk/9028-en_gb/3645...
A v konečnom dôsledku je to jedno, hlavné je aby som si zjednotila pleť a mne vyhovuje.
no mne dala lekárnička len na ruku odtieň a taky fajnučký pudrový sa mi zdal,celkom lahučký.Bola si s nim spokojná?
trošku je drahší ale zdal sa mi fajn..
dneska som videla v lekarni značku kozmetiky stopakne ryor a tiež mali kremiky,peny a take..a taktiež aj himalaya,
len neviem neskušala som ich
O ostatných som nepočula, mne La Roche poradila kožná, lebo aj ona ho používala a napriek cene sa oplatí, hlavne keď máš sklon ku aknóznej pleti, čo ja mám, ale teraz je to ako tak v norme A pokiaľ nejaký ľahký, tak možno penové make-upy, osobne som skúšala. No nepáčil sa mi ten pocit pri nanášaní, prišlo mi to, že je to také veľké Ale skús a uvidíš